WWE No Mercy 2017. – Előzetes

Hamar eltelt az idő, hisz nemrég még a nyár legnagyobb eseményénél tartottunk. Holnap éjjel kerül megrendezésre a 2017-es No Mercy PPV a RAW képviseletében.

Olyan küzdelmeket láthatunk amik nem mindennapiak; ilyen a Brock Lesnar kontra Braun Strowman, na és persze a John Cena vs. Roman Reigns gigászi küzdelem!

Tarts velünk és nézzük meg szokásosan együtt, hogy hogyan is jutottunk el idáig!


Pre-Show – hétfő hajnal, 01:00

Apollo Crews vs. Elias – KickOff mérkőzés

Sokat nem várhatunk a küzdelemtől, hisz különösebb tétje nincs. A semmiből érkező küzdelem ami kiszámíthatatlan győztes szempontjából. Ha tippelnem kellene akkor Elias-t mondanám, mint a meccs győztese.


Fő Show – hétfő hajnal, 02:00

Finn Bálor vs. Bray Wyatt

Régóta tartó viszály, talán itt pont kerülhet ennek is a végére. A SummerSlam-en sima győzelmet aratott Bálor a Démon King karakterrel, azonban itt sima Finn Bálorként fog szerepelni. Wyatt szerint Bálor a démonjai mögé bújik, csak így tud nyerni. Újabb kihívás, Bálor pedig elfogadta, hogy képes anélkül is győzelmet szerezni a Wyatt Éra felett.


The Miz (c) vs. Jason Jordan – Interkontinentális Bajnoki címmérkőzés

Rossz sztorival Jason megérkezett a vörösekhez és egyből Mizzel került viszályba. Mizanian azóta is komoly viszályban van Jasonnel és apjával, ez vezetett a következő címmérkőzéshez. Na és persze egy Battle Royal, amit Jason nyert múlthéten. Fura, de kiszámíthatatlan az eredmény. A hírek szerint bőven láthatjuk azt, hogy Jason simán győzelmet szerez Miz felett és elhódítja a WWE Interkontinentális Bajnoki címet.


Neville (c) vs. Enzo Amore – Cruiserweight Bajnoki címmérkőzés

Enzo átkerülése a cirkálósúlyúakhoz nem volt rossz ötlet. Dob a jegyeladáson és szórakoztatja is a közönséget. Neville a 2017-es Royal Rumble óta menetel kisebb megszakításokkal, hisz úgy tűnik nagyon megvannak elégedve bajnok pályafutásával. Enzo megnyert egy mérkőzést, ezzel pedig biztosította helyét Neville ellen a cirkálósúlyúak bajnoki övéért. Sok esély nincs a győzelmére, Neville valószínűleg könnyed győzelmet szerez.


Alexa Bliss (c) vs. Sasha Banks vs. Bayley vs. Nia Jax vs. Emma – Fatal 5-Way mérkőzés a RAW Női Bajnoki övért

Alexa hengerel, nem talál komolyabb legyőzőre. Elsőként birtokolta mindkét brand címét, senki nem okoz különösebb gondot számára. Jó, ide sorolhatjuk Nia-t de nincs különösebb magyarázat a győzelmére, még. Sasha képes volt legyőzni, de 8 napos uralkodások miatt nem lehet megveretni Bliss kisasszonyt. Bayley visszatért, az ő győzelmére sincs különösebb esély. Nia hátat fordított ugyan a bajnoknak, de ez várható is volt. Emma csak úgy a semmiből került a bajnoki öv közelébe, valószínűleg nem lesz komolyabb szerepe és Little Miss Bliss kisasszony tovább dominál.


Dean Ambrose & Seth Rollins vs. Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team Bajnoki címmérkőzés

Sokak kedvencei csapnak össze újra, immáron egy visszavágó mérkőzés keretein belül. Az egykori Shield-testvérek újraegyesülése meghozta a gyümölcsét és a SummerSlam-en egy kiváló meccsben eltudták hódítani a bajnoki öveket, de nyugtuk nem igazán lehetett. Vártuk a visszavágó meccset és meg is kaptuk. Igazából nincs sok esély és nem is lenne jó őket megveretni jelenleg, hisz rendkívül jól működnek együtt. Valószínűleg ez így is marad.


John Cena vs. Roman Reigns

Gigászok csatája. WrestleMania-kaliberű meccset láthatunk holnap éjjel. Roman Reignsszel továbbra sem akar megbarátkozni a közönség, ezért meghozták a tizenhatszoros világbajnokot, hogy segítsen ebben. Egyenlőre még csak szócsaták és egy-két király szegmens volt közöttük, semmi egyéb. Ha Roman Reigns képes lesz legyőzni Cena-t, várhatjuk a következményeket – vagy végre megbarátkozik-e vele a közönség. A WWE célja ez továbbra is, semmi más. Roman Reigns a következő John Cena. Az eredmény már túl kiszámítható, tehát lehet változás. Érdekesség igazából az, hogy Cena filmes-karrierje miatt hamarosan szünetre megy és nincs hirdetve a gála utáni PPV-re (TLC-re) így könnyedén lehet, hogy Reigns sima győzelmet szerez. Kíváncsian várjuk!!


BROCK LESNAR (c) vs. BRAUN STROWMAN – WWE UNIVERSAL BAJNOKI CÍMMÉRKŐZÉS

Biztosan kíváncsi vagy, hogy miért írtam nagybetűvel és miért emeltem ki pirossal ezt a küzdelmet..?! Egyszerű a válasz, hisz főmérkőzés. De nem akármilyen főmérkőzésről van szó, hisz maga a megtestesült fenevad – Brock Lesnar és a Monster Among Men – Braun Strowman csap össze a vörösek fő bajnoki címéért. Egymás ellen nem láthattuk még őket, csak egy Fatal 4-Way csatában a SummerSlam-en. Akkor Brock simán címet védett, azonban most van esély Strowman győzelmére. Hétről-hétre a földbe döngölte Brock-ot az Óriás, reagálás sehol. A sztorinak lehet nem lenne értelme, de ha Strowman győz akkor ez könnyedén feledteti el. Brock-nak nincs már lekötött fellépése beszámolók szerint erre az évre, tök felesleges az, hogy ne lássuk adásban a bajnoki címet.. A címnek folyton adásban kell lennie, és ez Strowmannél teljesen így lenne.


Nagyon kíváncsian várjuk a PPV-t, reméljük lesznek meglepetések!

Ennyi lenne a No Mercy Előzetesünk, reméljük tetszett! A holnapi nap folyamán érkezünk élő közvetítés linkekkel melyeken élőben követhetik a gálát hétfő éjjel 01:00-től. Persze másnap délelőtt – szokásosan – érkezünk a gála összefoglalójával!

Talán ezek is érdekelhetnek:

3 hozzászólás

  1. 2017-09-23

    […] WWE No Mercy 2017. – Előzetes […]

  2. 2017-09-24

    […] WWE No Mercy 2017. – Előzetes […]

  3. 2017-09-24

    […] WWE No Mercy 2017. – Előzetes […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.