WWE Payback 2017. – Előzetes

Elérkeztünk a WrestleMania utáni első PPV-hez, a RAW exkluzív gálájához a 2017-es Payback-hez. Sok jónak ígérkező összecsapás ismert számunkra, ezeket foglaljuk össze most szokás szerint.

Kalifornia városából, San José-ból a 17 496 férőhelyes SAP Center-ből jelentkezik majd a Show.

KickOff Show – hétfő hajnal, 01:00-02:00

Miz TV / vendég: Finn Bálor

Nincs információnk Bálor szerepléséről.

Enzo & Cass vs. Gallows & Anderson – Tag Team Meccs

Őket már jó párszor láthattuk egymás ellen, különös indoka nincs a mérkőzésnek – de valamivel be kell tölteni a felvezető show-t.

Main Show – hétfő hajnal, 02:00-05:00

Roman Reigns vs. Braun Strowman

Az ő csatájuk nagyon régre nyúlik vissza. Bátran lehet azt állítani, hogy hol egyikük hol pedig másikuk nem találja valamikor a másik ellenszerét. Az április. 10-ei RAW-n Braun Strowman brutális támadást indított a Big Dog ellen amikor felborította mentőautóstól együtt.. Nincs különös kikötése a mérkőzésnek, de jónak ígérkezik. Vajon a Big Dog győzelmet szerez Monster Among Men ellen?

WWE Bajnok: Randy Orton vs. Bray Wyatt – Horrok Háza Meccs

Az ő történetük is régre nyúlik vissza. A WrestleMania óta egyszer találkoztak egymással a felek amiből végül Randy jött ki jól egy segítségnek köszönhetően. Bray bosszút ígért Randy ellen egy “Horrorok Háza Meccs” keretein belül amit csak ő ismer és Randy ebből nem fog kijutni. Az, hogy nem kerül megvédésre a bajnoki cím hab a tortán, hisz már túl biztos volt a Vipera győzelme. Az, hogy vajon milyen küzdelem lesz ez valójában – fogalmunk nincs. Vajon a Vipera talál kiutat Bray ördögi építményéből?

Seth Rollins vs. Samoa Joe

Joe bosszút esküdött főnöke, Triple H és annak felesége, Stephanie McMahon miatt amit Seth művelt velük a WrestleManian-n. Hétről-hétre láthattuk őket valamiféle szegmensben amiből inkább Seth került ki jobban. Vajon a “Kingslayer” (Seth) helyt tud állni a Destroyer (Joe) ellen, vagy Joe ígéretéhez hűen kivonja őt a forgalomból?

Kevin Owens (c) vs. Chris Jericho – United States B. Címmérkőzés

Az egyoldalú barátság befejezése. A WrestleMania-n Chris elvesztette bajnoki címét Kevin-nel szemben, ezt követően pedig megígérte a WWE Univerzumnak, hogy a Payback-en törleszt és visszaveszi a bajnoki címét amivel átkerül a SmackDown Live-ra. Mivel Chris – rockzenekara miatt távozik a WWE-től korlátlan időre – így valószínűleg nem szerez győzelmet egykori legjobb barátja, Kevin Owens ellen.

Hardy Boyz (c) vs. Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team B. Címmérkőzés

Az egyik legnagyobb visszatérés volt a WWE történelmében a Hardy fivéreké a WrestleMania-n. Visszatérésükön egyértelműen helyet kaptak Sheamus-ék Tag Team küzdelmébe, majd bajnokként távoztak az év legnagyobb eseményéről. Azóta Tag Team-ként nem küzdöttek egymással: Jeff Cesaro-val ment egyéni küzdelmet, Matt pedi Sheamus-el. Mindkét alkalommal Hardy-ék szereztek győzelmet, Sheamus-ék pedig rendkívül sportszerűek voltak társaikkal. Érdekes küzdelem lesz ez!

Bayley (c) vs. Alexa Bliss – RAW Női B. Címmérkőzés

Ők ketten még nem csatáztak igazán egymással. Alexa a Shake Up-ot követően érkezett a RAW-ra ahol lehetőséget kapott egy címmérkőzésre Bayley ellen. Vajon a Hugger lány tovább regnál bajnokként, vagy új RAW Női Bajnokot avatunk?

Neville (c) vs. Austin Aries – Cruiserweight B. Címmérkőzés

Neville a Royal Rumble óta hengerel. Nagyon jól működik a Heel karaktere amit sokan is szeretnek és hangoztatnak. Austin a WrestleMania-n kapott már egy lehetőséget a címre – nem volt távol a megszerzéstől. Vajon új cirkálósúlyú bajnokot látunk holnap, vagy Neville “gonosz” karaktere tovább menetel?

Ennyi lenne a Payback felvezetője, holnap hozzuk szokásosan az élő közvetítés linkeket az adáshoz – figyeljétek Facebook oldalunkat és legyetek naprakészek!

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-04-30

    […] WWE Payback 2017. – Előzetes […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.