WWE Payback 2017. – Összefoglaló

San José, Kaliforna a helyszín. Túl vagyunk a RAW exkluzív gáláján, a 2017-es Payback-en ahol – többek között – Bray Wyatt csapott össze Randy Ortonnal, Kevin Owens Chris Jerichoval, Braun Strowman Roman Reignsszel és tovább..

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

KickOff Show

Enzo & Cass vs. Gallows & Anderson – Tag Team Meccs

Felvezető mérkőzés, rendkívül unalmas összecsapás a felek között. Enzo és Anderson kezdtek, első félben Enzo irányított – de Anderson hamar átvette azt. Kis idő múlva elszabadult a bunyó, Gallows-ék készültek volna a Magic Killer-re – érkezett Cass és mentette a mérkőzést.

Miz TV

Miz és Maryse bevonulását követően érkezett Finn is, Miz-től jött a szokásos beszéde majd inkább a piszkálás mellett döntött. Finn elmondta a mondandóját, hogy célba veszi az Universal Bajnoki címet – Miz közli vele, hogy tisztában van-e a jelenlegi bajnokkal? A jelenlegi bajnok a Fenevad, Brock Lesnar.. Érkezik egy kisebb bunyó, Bálor-tól jön a Slingblade amit a Corner Dropkick követ.

Main Show

Kevin Owens (c) vs. Chris Jericho – U.S. B. Címmérkőzés

Owens szokásához híven a gongszónál kigurult a ringből, azonban Chris egyből utánaeredt. Chris irányítana, azonban Owens átveszi az irányítást és hosszú ideig tudja is azt tartani. Dobások, rúgások, fogások követik egymást.. Chris végre felébred és meccsbe láthatjuk. Owens-től jön egy nagy Superkick – azonban nem elég, Chris kettőnél kitör. Chris gyengíti Owens-t fogásával, de a kötélnek hála Owens megmenekül. A ringen kívül folytatódna a csata ahol Owens kezét “odacsukja” a lépcsővel, érkezik az újabb Walls of Jericho – Owens kopog – a győztes és az új United States Bajnok, Chris Jericho!

Neville (c) vs. Austin Aries – Cruiserweight B. Címmérkőzés

Végig adok-kapok szituáció a cirkálóknál. Hol Neville, hol pedig Austin irányított. Austin több meccsponthoz is érkezett. A meccs végén Austin-nak sikerült befognia feladásos fogásába – ahol Neville kopogott volna szinte – de kihasználta a bírót és rárántotta Austin-ra aki elengedte őt – a bíró leállította a mérkőzést, a győztes Austin azonban a bajnok Neville maradt. Jó meccsnek indult, rossz befejezéssel.

Hardy Boyz (c) vs. Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team B. Címmérkőzés

Ebben a küzdelemben is azt láthattuk mint az előzőben. Adok-kapok szituáció folyton. Sheamus-ék ismét próbálkoztak megszerezni az öveket azonban nem jártak sikerrel.. Elintézték volna Matt-ot, azonban nem látták, hogy pacsizott tesójával – Jeff-el – érkezett egy Swanton Bomb amivel győztesek és továbbra is bajnokok a Hardy fivérek.

A mérkőzés után Sheamus-ék ismét gratuláltak és rendkívül sportszerűek voltak Matt-ékkal, Matt-ék ünnepeltek – azonban Sheamus-ék visszajöttek és megtámadták őket, érkezett a Heel Turn hivatalosan is.

Bayley (c) vs. Alexa Bliss – RAW Női B. Címmérkőzés

Egész jó kis összecsapás a hölgyektől. Bayley hazai közönség előtt bizonyíthatott. A meccs első felében Alexa tudott irányítani, majd egy kis adok-kapok, majd Bayley vezetett. Több meccspontot is láthattunk, a győzelmet azonban Alexa tudta megszerezni.. Bayley egy akció után fejjel hárított a ringoszlopnál – Alexa-tól érkezett egy ráadás DDT, majd megnyerte a RAW Női Bajnoki címét is – ezzel történelmet írt, hisz elsőként nyerte meg a SmackDown és a RAW Női címét is.

Randy Orton vs. Bray Wyatt – House of Horrors Meccs

Hírek szerint a meccs első 10 perce előre felvett volt. Hát valóban így lett.. A mérkőzés nem az arénában kezdődött, hanem egy teljesen ismeretlen helyszínen. Randy érkezik egy limuzinnal egy elhagyatott házba – kiszáll majd a ház felé tart ahol fények villognak fel, majd egy kis traktort láthatunk magától menni.. Randy a ház felé veszi az irányt ahol fényeket lát és megpillantja Bray-t.. Randy betöri az ajtót majd bemegy, de Bray sehol. Az ajtó becsukódik majd megszól egy hang “Fuss!” – megjelenik Randy mögött Bray, majd indul a “bunyó”… Bray ismét eltűnik, Randy a keresésére indul azonban eléggé ijesztő dolgokkal találja szemben magát ahogy jómagam is miközben írom ezt a cikket.. A konyhában találnak újra egymásra ahol ismét bunyó kezdődik el, majd Bray “eltemette” a hűtőszekrénnyel – ezt követően pedig kiindult a limuzinhoz és távozott a sofőrrel.

Videó:

Seth Rollins vs. Samoa Joe

Lassan kezdődik az összecsapás, majd egyre jobban durvul. Joe Seth térdét akarja minél előbb támadni, ami végül sikerül is. Érkezik egy Suicide Dive majd Seth térdére egy Running Senton. A meccsnél ott járunk, hogy Joe irányít hosszú ideig.. Több kísérlet is érkezik Seth-től, hogy győzelmet szerezzen a Destroyer ellen ám kemény dolga van. Jön a Falcon Arrow, kopogtatna de Joe kitör kettőnél. Seth a sarokban – Frog Splash – kopogtat de Joe ismét kitör. Érkezne Joe-tól a Clutch (ami Seth sérülését okozta ezelőtt) de Seth mindent megtesz, hogy ne következzen be. Jön a Clothesline, majd ismét Clutch – Seth ismét fordít és megnyeri a mérkőzést.

Bray Wyatt-et láthatjuk a ringben, a limuzin idáig hozta. A sötétség után rögtön Randy van mögötte egy székkel amivel rögtön le is csap. A kommentátoroknál folytatódik a küzdelem ahol Randy-től érkezik egy DDT, majd készülne az RKO-ra azonban megjelennek a Singh tesók de a Vipera elintézi őket. Bray kihasználni szeretné a helyzetet, értékesítené a Sister Abigail-t azonban érkezik Randy-től egy hatalmas RKO. Jöhetne a győzelem de megjelenik Jinder Mahal – kezében – Randy WWE Bajnoki címével, lecsapja Randy-t az övvel majd Bray-től jön a Sister Abigail és kopogtat. A győztes, Bray Wyatt!

Roman Reigns vs. Braun Strowman

Roman Reigns testét bekövet láthatjuk, tehát sérült minden bizonnyal. Roman rögtön lendületbe jönne, ütések hada érkezik amit az Óriás nem tud hárítani. Jönne a Drive-bye de azt már hárítja Braun. Jön a Chokeslam az asztalba, majd Braun irányít. Roman próbál kitörni, de csak megtör.. Roman akkor is keményen próbál kitörni az Óriás hatalma alól, repülnek az ütések – érkezik egy Samoen Drop is, de Braun kitör. Jönnek a Clothesline-ok, majd a ringen kívül találják egymást.. Roman-től érkezik a Drive-bye, majd készülne a Spear-ra de Braun felkapja a vállára – Roman leugrik és nekilöki a póznának. Roman kiszámolással győzne, azonban Braun visszatér a ringbe. Érkezik a Spear, az utolsó másodpercben tör ki Braun. Jönnek a Superman Punch-ok, majd újabb Spear jönne ám Braun blokkol. Felkapja Roman-t és hirtelen érkezik két Powerslam amit követően Braun Strowman legyőzte Roman Reigns-t! Braun nem végzett, hozza az acéllépcső egyik darabját amivel Roman-re támad..

A RAW Talk műsornál vagyunk ahol folytatódik a küzdelem, Braun ordítva érkezik a helyszínre és jön a “Nem végeztem még veled!” ordítás, szalad Roman-nek azonban a mentőautó ajtajával találkozik ami le is szakad. Braun berepült a kartondobozokhoz, Roman pedig a letört ajtóval üti az Óriást amit követően Braun inkább kihátrált.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, tele meglepetésekkel. Braun és Roman csatája minden bizonnyal folytatódik még 1-2 PPV-n át, főleg az Extreme Rules-en ami teles-tele van játékszerekkel.

Talán ezek is érdekelhetnek:

3 hozzászólás

  1. 2017-05-01

    […] WWE Payback 2017. – Összefoglaló […]

  2. 2017-05-02

    […] WWE Payback 2017. – Összefoglaló […]

  3. 2017-05-03

    […] WWE Payback 2017. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.