WWE Royal Rumble 2017. – Összefoglaló

A Royal Rumble adása 2017. január 29-én San Antionio városában került megrendezésre, ahol több érdekesnek ígérkező csatát jelentett be előre a cég. Ezek közül kiemelkedő a 30 Man Royal Rumble küzdelem, amiben három hatalmas név biztosan a kötelek közé fog lépni. Azonban az igazi kérdés az, hogy ki lesz az a bizonyos Szupersztár, aki képes lesz legutoljára a szorítóban maradni…

Bayley vs. Charlotte (WWE RAW Women’s Bajnoki öv)

Charlotte mostani ellenfele nem más lett, mint a “hugger”, Bayley. A megszokott díva csatákhoz képest egészen sokáig tartott a küzdelem, amiben végül a sikert Ric Flair lánya tudta megszerezni a Natural Selection-t követően.

Roman Reigns vs. Kevin Owens (WWE Universal Bajnoki öv)

A felek érkezését követően Chris Jericho elfoglalta a helyét a Shark Cage-ben a szorító fölött. A két fél közti csatában Roman képes volt komolyabb fölénybe kerülni, azonban Y2J kiesése nem jelentette azt, hogy KO segítség nélkül maradt. Mivel egy No DQ küzdelemről van szó, nincs kizárás…Ezt Braun Strowman használta ki, aki megtámadta a Big Dog-ét és “tálcán nyújtotta át a győzelmet” Owens-nek.

Neville vs. Rich Swann (WWE Cruiserweight Bajnoki öv)

A Cruiserweight Szupersztárok küzdelme meglehetősen akrobatikusra és fordulatosra sikeredett, amiben végül Neville volt képes megszerezni a győzelmet és karrierje legelső Cruiserweight Bajnoki címét.

John Cena vs. AJ Styles (WWE Bajnoki öv)

Egy remek csatában, rengeteg Finisher-el fűszerezve tekinthettük meg a két Szupersztár legújabb összecsapását. A győzelmet John Cena volt képes megszerezni, aki ezzel újra elmondhatja magát WWE Bajoknak.

Royal Rumble Meccs

A főesemény egyértelműen a 30 Man Royal Rumble küzdelem, amit nem más indított, mint Big Cass és Chris Jericho…A három legnagyobb Szupersztár meglehetősen későn csatlakozott a ringben lévő pankrátorokhoz. Azonban ennél is meglepőbb, hogy rendkívül kevés ideig maradtak a szorítóan. Brock Goldberg, Goldberg peidg Undertaker által esett ki a küzdelemből. A Phenom sem maradt a legutolsó háromban, hiszen a 30. érkező Roman Reigns kiejtette a legendát. Bray, Roman és Randy Orton maradtak az utolsó trió. Végül A Vipera volt képes megszerezni a győzelmet a rajongók nagy örömére, amivel az aktuális Bajnok ellen (John Cena) ringbe szállhat a WreslteMania főeseményén.

WWE Royal Rumble Kick-Off

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=trZgmMh9QOQ?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent]

WWE Royal Rumble

Talán ezek is érdekelhetnek:

3 hozzászólás

  1. 2017-01-30

    […] este több, mint 52.000 fanatikus rajongó előtt került megrendezésre a 2017-es Royal Rumble, aminek főmérkőzése természetesen a 30 emberes Battle Royal volt. A Mánia főmeccséért a […]

  2. 2017-02-09

    […] régóta nem látjuk Kane-t, a Royal Rumble mérkőzésben sem szerepelt sokak […]

  3. 2017-04-20

    […] Royal Rumble 2017. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.