WWE Royal Rumble 2018. – Előzetes

Itt vagyunk! Amikor az év legnagyobb eseményéről beszélünk akkor nem mindig a WrestleMániára lehet gondolni, hanem az év legizgalmasabb gálájára a Royal Rumble-re is. Arra a gálára ahol a debütálásoké és a visszatéréseké a főszerep az mellett, hogy a főeseményben mindig 30 szupersztár küzd meg egyetlen célért – még pedig, hogy világbajnoki címmérkőzést vívhasson a Mánián és az élete teljesen megváltozzon.

2018-ban vagyunk ahol immáron 31-ik alkalommal kerül megrendezésre a Rumble, a szokásos férfi Rumble-meccs mellett megrendezésre kerül a történelem első női Rumble-mérkőzése is! Tarts velünk, szavazz, és nézzük meg hogyan jutottunk el idáig!


Pre-Showvasárnap este, 23:00

Az újdonsült United States bajnok, Bobby Roode a felvezető műsorban kapott szerepet – még pedig egy Open Challenge során kell majd megvédenie bajnoki övét. A kihívásra bárki érkezhet, személy szerint Dolph Zigglert vagy Jinder Mahalt voksolom.

Szerinted ki lesz Roode ellenfele?

View Results

Loading ... Loading ...

Levente tippje: Jinder Mahal

ROOT tippje: Jinder Mahal


Luke Gallows & Karl Anderson vs. The Revival

A RAW 25. évfordulós adásán kerültek szembe egymással. A bejelentés szerint igazán jó csatára számíthatunk a jó testvérek és a Top Guys között.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Levente tippje: The Club (Gallows és Anderson)

ROOT tippje: The Revival


Kalisto, Lince Dorado & Gran Metalik vs. TJP, Gentleman Jack Gallagher & Drew Gulak

A 205 Live sztárjai egymás ellen. Az egykori cirkálósúlyú bajnok, Kalisto összeállt Lince Doradóval és Gran Metalikkel, hogy a szintén korábbi bajnok, TJP és annak két társa, Jack Gallagher valamint Drew Gulak ellen bizonyítson.


Fő Showhétfő hajnal, 01:00
The Usos (c) vs. Chad Gable & Shelton Benjamin (2-out-of-3-Falls Match, SmackDown Live Tag Team Championship)

Az ikrek immáron 110 napja hordozzák maguknál a kékek csapatbajnoki aranyát. Gable és Shelton már számtalanszor lehetőséget kaptak ellenük, azonban egyszer sem jártak sikerrel az övek elhódításában.. A sok esélynek szerintem most vége szakad és a sok próbálkozás után vasárnap ők távozhatnak bajnokokként a rendezvényről.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Levente tippje: Gable & Shelton Benjamin

ROOT tippje: Gable & Shelton Benjamin


Seth Rollins & Jason Jordan (c) vs. Cesaro & Sheamus – RAW Tag Team Championship Match

Ki gondolta volna, hogy Rollins és Jordan egykor még társak lesznek? Senki, de a helyzet ezt hozta. Bekövetkezett Ambrose sérülése és ezt követően Rollins-szal nem lehetett volna mit kezdeni egyéniben, hisz csapatra volt építve. Jordant szerették volna megszerettetni a közönséggel, erre pont jó pont Rollins – de még így sem sikerült. Sokként ért amikor megszerezték a címeket, na de ennek is vége szakad szerintem vasárnap és megkezdődik a Jordan kontra Rollins feud aminek egy WrestleMania-meccs lesz a vége.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Levente tippje: Cesaro és Sheamus

ROOT tippje: Cesaro és Sheamus


Brock Lesnar (c) vs. Braun Strowman vs. Kane – (Triple Threat Match, Universal Championship Match)

Beast vs. Monster Among Men vs. Big Red Machine.

Brock Lesnar továbbra is megállíthatatlanul halad afelé, hogy egy éves uralkodása meglegyen és a WrestleMania 34. állomásán vereséget szenvedjen Roman Reigns ellen. Na de ne menjünk ennyire előre, vetítsük föl az előzményeket. Strowman már korábban is szerepet játszott Lesnar mellett – ehhez csatlakozott a visszatérő Kane. Amikor kihívó jogi mérkőzést vívtak egymás ellen az egyik RAW-on, már ott tudtuk hogy nem születik győztes és biza háromfős küzdelmet látunk ebből a Rumble-n.. Így lett, a három nehézsúlyú egymás ellen. A papírforma szerint Lesnar sima győzelmet szerez, e felől senkinek ne legyen kétsége. A fontos dolog itt az, hogy ezek után hogyan alakul Strowman és Kane sorsa.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Levente tippje: Kane

ROOT tippje: Brock Lesnar


AJ Styles (c) vs. Kevin Owens & Sami Zayn – 2 az 1 elleni Handicap Mérkőzés a WWE övért

Óóó, de rég is volt.. Amikor Styles és Owens egymás ellen harcolt még a United States bajnoki övért. Azóta túl vagyunk azon, hogy Owens legyőzte Shane McMahon-t egy Hell in a Cell mérkőzésen, Styles pedig megtörte Jinder Mahal 170 napos bajnoki uralkodását. Míg Owens egy régi társra lelt, addig Styles egyedül maradt.. Ebből is indult ki az, hogy a hetes egyéni csatákból két fős lett. A Phenomenal One-nak tehát a két jó barát ellen kell bizonyítania ami a jelentések szerint könnyű szerrel fog megtörténni. Itt is hasonló helyzetben vagyunk mint a Universal bajnoki címmeccsnél, hogy valóban szétszakad-e Owens és Zayn barátsága?

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Levente tippje: AJ Styles

ROOT tippje: AJ Styles


A történelem első NŐI Royal Rumble mérkőzése

Mert a történelemírásból sosem elég.. Kezdődött minden az első Hell in a Cell mérkőzéssel, majd folytatta ezt a női Money in the Bank, a nyári női torna (Mae Young Classic) és most pedig a Rumble-mérkőzés ami szintén nagy meglepetéseket okozhat. Sokak szerint egyértelműen Asuka húzza be a győzelmet, de én azon a véleményen vagyok, hogy erre Becky Lynch az esélyes – ha nem érkezik meg az UFC korábbi királynője, Mrs. Ronda Rousey. A hölgy nemrég egy interjúban elmondta, hogy nem lesz ott az estén és nem fog szerepet vállalni a meccsben, de erre én nagyon nem vennék mérget. A mérkőzésben pedig még számíthatunk visszatérésekre valamint friss debütálókra is, leginkább az NXT-ből!

EDDIG bejelentett résztvevők:

 • 1) Asuka
  2) Ruby Riott
  3) Liv Morgan
  4) Sarah Logan
  5) Sasha Banks
  6) Nia Jax
  7) Bayley
  8) Naomi
  9) Natalya
  10) Sonya Deville
  11) Mandy Rose
  12) Mickie James​
  13) Tamina Snuka
  14) Lana
  15) Carmella
  16) Becky Lynch
  17) Dana Brooke
  18) Alicia Fox

Szerinted ki nyeri meg a történelem első női Rumble-meccsét?

View Results

Loading ... Loading ...

Levente tippje: Becky Lynch

ROOT tippje: Ronda Rousey


30-fős FÉRFI Royal Rumble mérkőzés

30 szupersztár egyetlen célért. A szokásos Rumble-meccstől szerintem ez valamivel más lesz.. Még pedig az a valami az, hogy nem lehetünk nagyon tisztában a győztest illetően. A fogadások szerint erre Shinsuke Nakamura a nagyon esélyes személy, de engem jobban inkább foglalkoztat Roman Reigns helyzete akinek meccse sincs a gálára.. Személyes véleményem szerint Reigns meg fog jelenni a meccsben, ez mellett szerintem győzelmet is szerez nagyon sokak bánatára.. Nakamurára visszatérve; mivel valószínűleg Styles címet véd az este – így szerény véleményem szerint is a Strong-Style királya lesz a győztes és megy majd Mr. Styles-szal szemben a WrestleMania 34-en!

Ahogy a hölgyeknél fent; itt is számíthatunk visszatérésekre és debütálókra is!

EDDIG bejelentett résztvevők:

 • 1) John Cena
  2) Finn Bálor
  3) Randy Orton
  4) Shinsuke Nakamura
  5) The Miz
  6) Elias
  7) Baron Corbin
  8) “Woken” Matt Hardy
  9) Bray Wyatt
  10) Aiden English
  11) Rusev
  12) Titus O’Neil
  13) Apollo Crews
  14 Tye Dillinger
  15) Big E
  16) Kofi Kingston
  17) Xavier Woods

Szerinted ki nyeri meg a férfi Rumble-meccset?

View Results

Loading ... Loading ...

Levente tippje: Nakamura

ROOT tippje: Nakamura


És végezetül ne feledkezzünk meg arról, hogy a RAW főirányítója, Stephanie McMahon kommentátori szerepet tölt majd be a gálán a hölgyek történelmi mérkőzésén.


Ennyi lenne a Rumble-előzetesünk, reméljük tetszett! A holnapi nap folyamán érkezünk élő közvetítés linkekkel melyeken élőben követhetik a gálát vasárnapról -hétfő virradóra. Persze hétfőn délután– szokásosan érkezünk a gála teljes összefoglalójával!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.