WWE Royal Rumble 2018. – Összefoglaló

Üdvözlünk mindenkit a Rumble-s összefoglaló cikkünkben! A cikkünk folyamatosan frissülni fog a gála eredményeivel / történéseivel, ezért kérünk mindenkit aki nem bírja a SPOILER-eket az most hagyja el az oldalt és jöjjön vissza holnap délután amikor elkészül a teljes összefoglaló!

Visszanézhető adás a cikk alján, vagy kattints ide!


KICKOFF SHOW


SHOW

AJ Styles (c) vs. Kevin Owens & Sami Zayn – WWE Championship, 2-on-1 Handicap Match

Az est legjobb meccse volt! Ami meglepő hiszen senki nem gondolta, hogyha ezt a három embert rakjuk egy meccsbe az jó lehet. Habár ahol Aj ott van az nem lehet rossz, végig nagy volt a pörgés. A meccs több szakaszában is elhittük, hogy Owens vagy Sami nyerhet. Ám ha a józan észre gondolunk akkor nem is lehetett más a vége mint, hogy Styles címet véd. Ami így is történt egy elképesztő meccsen. Nagy kérdés, hogy mi lesz a folytatás Owens és Sami számára, azonban nem tévedünk nagyot ha egy Shane McMahon elleni meccsre gondolunk. Majd kiderül, Aj Styles bebizonyította miért is ő a világ legjobbja!

KO és Zayn dühös volt a mérkőzés után, egyenesen a SmackDown LIVE főnökéhez, Shane McMahonhoz fordultak, azzal érvelve, hogy Zayn pacsizott vele de a bíró nem látta, és így nem volt szabályos a meccs. Természetesen visszavágót követeltek azonban Shane nem csinált semmit csak egy YEP et mondott.


The Usos (c) vs. Chad Gable & Shelton Benjamin – SmackDown Live Tag Team címmérkőzés (2-out-of-3 Falls Meccs)

Úgy tűnik, hogy az Uso ikrek Újpest szurkolók hiszen egy zoral lila fehér fekete szerelésben érkeztek a ringbe. Azonban ez sem segített hiszen egy borzalmasan érdektelen és unalmas meccs kerekedett ebből. Mindenki Gable és Benjamin győzelmére fogadott azonban akik így tettek azok veszítettek hiszen az Usos csapat címet védett ismételten. Ez tehát azt jelenti, hogy Gable és Benjamin “kukázva” lett és érkezik a Bludgeon Brothers mint következő kihívók.


 30-fős férfi Royal Rumble mérkőzés

A női meccs került a főeseménybe. A mérkőzést Rusev és Finn Bálor kezdte, őket követte Rhyno és Baron Corbin. Kellemes visszatérőkkel nem nagyon gazdagodtunk, pontosabban egyetlen visszatérő érkezett REY MYSTERIO személyében. Jó.. érkezett még The Hurricane, akiről személy szerint semmit nem hallottam soha.

Az NXT-ből kettő srác érkezett a bajnok, Andrade “Cien” Almas és a múlt éjszaka király meccset toló Adam Cole. John Cena 20-ként érkezett és 28 percett töltött a meccsben míg Nakamura ki nem dobta.. Az egyetlen szép a meccsben részemről az volt, hogy Mysterio visszatért és felpörgette az eseményeket. Meglepetés szereplőként Dolph Ziggler érkezett, avagy 30-ként. Egyéni küzdelmeket láthattunk Nakamura és Reigns között, de Cena sem maradt ki a buliból – ők hárman maradtak a végére.

Az eseményeket a Japán szupersztár felpörgette majd megnyerte a 2018-as Royal Rumble-t és megváltotta jegyét a WrestleMania 34-re!


Sheamus & Cesaro vs. Seth Rollins & Jason Jordan (c) – RAW Tag Team Bajnoki címmérkőzés

Hozták azt a meccset amit már 126x láthattunk tőlük. Nem mondjuk, hogy rossz meccs volt azonban maximum annyira volt érdekes mint a SmackDown tag team cím meccs. Bekövetkezett az amire sokan számítottak, hogy a The Bar csapata fog nyerni akik így tippeltek azoknak lett igazuk. Teljesen megérdemelten nyertek azonban nagy kérdés, hogy ki lesz a következő ellenfelük. Valami azt súgja, hogy érkezik a ma esti RAW alkalmával az AOP csapata. Hiszen szombat éjjel sikertelen  kísérletet tettek az NXT tag team övek megszerzésére, valamint az is valószinű, hogy egy Rollin vs. Jordan feud veheti kezdetét ma este.


 Brock Lesnar (c) vs. Braun Strowman vs. Kane – Universal Bajnoki címmérkőzés

A a nagy helyzet állt elő, hogy mindenki tudta a meccs végkimenetelét. Ennek megfelelően zajlott a meccs Strowman és Brock küzdött amibe néha Kane is becsatlakozott ám érdemben nem tudott beleszólni a mézkőzéshez. Végül Brock adott egy f5-ot Kane-nek és így nyerni tudott. Azonban nagyon rányomta a bélyegét erre a mérkőzésre, hogy semmi izgalom nem volt benne. Összességében ez egy hatalmas csalódás volt, hiszen ennél jóval többet lehetett volna kihozni. Az sem segített a helyzeten, hogy ez a 3 ember több mint egy hónapja  szenvedett egymással.. Azt még megemlítenénk, hogy Kane ruhája nagyon jól nézett ki.


30-fős női Royal Rumble mérkőzés

Akkor elérkeztünk a történelem első női Rumble meccséhez. Elsőnek érkezett Stephanie McMahon mint “vendég” kommentátor, valamint érkezett a két nő bajnok Alexa Bliss és Charlotte is akik a ring mellől nézték a meccset. Utánuk pedig érkezett az első két hölgy is úgy is mint Sasha Banks és Becky Lynch a végső győzelemre is sanszos hölgyek.

Csalódás volt számomra. A mérkőzésben a visszatérők és debütálók a következők voltak:

  • Kairi Shane, Torrie Wilson, Molly Holly, Michelle McCool, Vickie Guerrero, Kelly Kelly, Jacqueline, Ember Moon, Beth Phoenix, Brie és Nikki Bella, valamint harmincadiknak érkezett Trish Stratus.

A küzdelem összesen 58 percig tartott, ezt követően pedig Asuka volt képes megszerezni a győzelmet – utoljára Nikki Bellát eliminálta. A mérkőzést követően megérkezett a két bajnok és feltették Asuka számára, hogy melyik bajnok ellen szeretne menni a WrestleMania-n – ekkor megérkezett az UFC korábbi királynője, Ronda Rousey! A ringbe vonulást méregette a két bajnokot majd Charlotte Flair elé állt és rámutatott arra a bizonyos WrestleMania logóra.


Visszanézhető ADÁS:


by.: R Levente & ROOT

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.