Hangolódás az estére – #SurvivorSeries

A 2016-os Survivor Series Kanadában kerül megrendezésre, azaz Toronto-ban ahonnan tegnap az NXT:TakeOver jelentkezett.

Az este fénypontja talán a 12 év után visszatérő Bill Goldberg kontra Brock Lesnar mérkőzés lesz, de ne feledkezzünk meg a SmackDown vs RAW 5on5 Elimination Tag Team mérkőzésről se.

20161026_match_survivorseries_goldbergbrock_2k-77ab1cb06956f526f26eb7826b72ca4a.jpg

Goldberg vs Brock Lesnar

Nem igazán kell bemutatni egyik szupersztárt sem, hiszen két magasan kiemelkedő és komoly múlttal rendelkező előadóról beszélünk. Viszont hogy is kezdődött kettejük közt a történet, ami a Survivor Sereis-en megrendezésre kerülő mérkőzésig húzódott?
Kettejük első találkozására 2004-ben a WreslteMania XX.-on került sor, ahol egy Singles csatában léphettek ringbe. Itt a küzdelem játékvezetőjeként nem más tevékenykedhetett a ringben, mint Stone Cold Steve Austin. Az első összecsapásukban a győzelmet Bill Goldberg tudta megszerezni, amit követően Lesnar nem kimondottan szimpatikus, azonban szívből jövő módon a középső ujját mutatta a bírónak, valamint a közönségnek, a kamerának. Ezt követően egy Stone Cold Stunner-ban részesült, amivel lezárult egy ideig Goldberg és Lesnar feud-ja…2016. október 10-én Paul Heyman egy kihívást intézett Bill felé, aki egy héttel később megjelent a RAW-én és eszméletlen hangulatot teremtett az arénában. Goldberg elfogadta a kihívást, amit követően egyetlen egyszer álltak egymással szemben a felek, azonban akkor sem került sor ütésváltásra.

20161114_match_survivorseries_sd_5on5-c3c3e5ec14f95226ce599d00e0eeed70

SmackDown vs RAW (5on5  Survivor Series Elimination Tag Team mérkőzés)

Az Elimination mérkőzés egyértelmű, nem lesz elég kifektetni avagy kopogtatni egyetlen szupersztárt, hanem minden egyes kopogásnál kiesik egy csapattag és kénytelen elhagyni az arénát, így tovább nem segítve a csapatát. Amelyik csapat összes tagja hamarabb kiesik, értelem szerűen ők veszítenek.

Mindkét csapatot a két brand GM-je választotta össze, a RAW csapat tagjai nem mások mint: Braun Strowman, Seth Rollins, Roman Reigns, Kevin Owens és végül Chris Jericho.

A SmackDown csapatát pedig AJ Styles, Dean Ambrose, Randy Orton, Bray Wyatt valamint a kék adás GM-je, Shane McMahon alkotja. És persze ne feledkezzünk meg a kékek kabalájáról, James Ellsworth-ról sem. Ugye tudjuk, hogy Baron Corbin megsérült így Daniel Bryan Shane-t választotta ötödik tagnak a kékekhez, Shane viszont el is fogadta.

Mindenképp az egyik legjobb mérkőzést láthatjuk ma este, kíváncsian várjuk melyik csapat tud jobban szerepelni.

20161101_match_survivorseries_sd_women_3-75e0b2a2a0f8674d604deeb8c11dab95.jpg

SmackDown vs RAW (5on5 Survivor Series Elimination Women’s Tag Team mérkőzés)

A mérkőzés hasonló mint az urak 5-5 csatája, hasonló szabályokkal, valamint a két Brand legkiemelkedőbb női pankrátoraival. A SmackDown Lvie csapatát Carmella, Nikki Bella, Becky Lynch, Alexa Bliss és Naomi, míg a RAW alakulatát Alicia Fox, Bayley, Sasha Banks, Charlotte és Nia Jax fogja erősíteni.
A legnagyobb hangsúly a csapatokon belüli ellentéteken lehet, hiszen a SmackDown-nál Nikki Bella-Carmella-val, Becky Lynch pedig Alexa Bliss-el folytat feud-ot…Ebből a szempontból a RAW bandájában sem túl rózsás a helyzet, hiszen Charlotte-al szemben áll a sztorivonalak szerint Sasha, valamint Bayley.

20161108_match_survivorseries_sd_tagmatch-c990a284eb34ada7f79cea0a2d168110.jpg

SmackDown vs RAW (10on10 Survivor Series Elimination Tag Team mérkőzés)

A SmackDown Live, valamint a RAW is összeállítottak egy csapatot a legkiemelkedőbb Tag Team bandákkal. A RAW-ra Steph és Mick kiválasztotta, Enzo és Cass, The New Day, Sheamus és Ceasro, valamint Karl Anderson és Luke Gallows csapatát. Ezzel szemben a SmackDown Live színeiben szerepelhet, az Uso Ikrek csapata, The Hype Bros, American Alpha, Rhyno és Heath Slater, valamint Fandango és Tyler Breeze duója.

20161115_match_survivorseries_mizzayn-3fb0290d3ab0dd57c5a689f121490d85.jpg

The Miz vs Sami Zayn (WWE Interkontinentális bajnoki címmérkőzés)

Az Interkontinentális Bajnoki övért is egy SmackDown Live vs RAW csatát láthatunk. A 900. SmackDown adáson The Miz a show legelső összecsapásán Dolph Ziggler ellen léphetett ringbe, itt a Spirit Squad és Maryse segítségével ugyan, de sikerült visszaszereznie a “WWE Legnézettebbjének” a címet Dolph-tól.
Sami Zayn a RAW tagja, aki ezzel a küzdelemmel megkapta a lehetőséget, hogy megszerezze a SmackDown Live Szupersztárja által birtokolt díjat.

20161108_match_survivorseries_kendrickkalisto-447966199a59ca705651d17b3f7757f5.jpg

The Brian Kendrick vs Kalisto (WWE Cruiserweight bajnoki címmérkőzés)

A küzdelemnek hatalmas tétje van, azonban nincs túl nagy felhajtás a küzdelem körül. Shane McMahon egy SmackDown Live adáson kijelentette, hogy a jelenlegi WWE Cruiserweight Bajnok, The Brian Kendrick ellenfele Kalisto lesz a Survivor Series-en. Ha az alacsony termetű luchador képes lesz megszerezni a győzelmet és a bajnoki címet, akkor nemcsak egy övre fog szert tenni a SmackDown, hanem jó pár Szupersztárra. Kalisto esetleges győzelmét követően az egész Cruiserweight Divízió csatlakozna a SmackDown-ra.

Izgalmas este elé nézünk, jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Adás linkek: itt, itt, valamint a WWE Network-ön.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.