WWE Survivor Series 2017. – Előzetes

Megérkeztünk az év utolsó nagy gálájához ami a Survivor Series, és mindkét brand szupersztárjai részt vesznek a PPV-n. Összesen nyolc összecsapást láthatunk, de nem hétköznapi küzdelmekről van szó, hisz ringbe lép Kurt Angle, John Cena és a visszatérő Triple H is!

Tarts velünk és nézzük meg együtt, hogy hogyan is jutottunk el idáig, valamint szavazz a győzteseket illetően!


Pre-Show – vasárnap este, 23:00

Enzo Amore (c) vs. Kalisto – Cruiserweight Bajnoki címmérkőzés

Jön a feudjuk következő felvonása ami szerintünk az utolsó is lesz. Enzo a népszerűségének köszönhetően megszerezte a bajnoki címet, de a frissen érkező Kalisto is birtokolhatta egy kis ideig aminek persze Enzo vetett véget bullshit módon. Nem várunk sokat a meccstől, szerintünk érkezik az NXT-ből Hideo Itami.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Fő Show – hétfő hajnal, 01:00

Brock Lesnar (c) vs. AJ Styles (c) – Single Match

Kettejük küzdelme nem a címnyerésről szól, hisz nincs tétje a mérkőzésnek. Brock Lesnar is bő évet tudhat maga mögött, de Styles is. Először a korábbi világbajnok, Jinder Mahal lépett volna ringbe a Fenevaddal de Styles élt a lehetőséggel és sikerrel hódította el a WWE legnagyobb aranyát korábbi tulajdonosától. Sokak álommeccsként tekintenek a párosításra, jómagam is így gondolom és szerintem nem születik győztes a meccsben. Szerintem megérkezik Mahal aki megzavarja Styles-t, Lesnar pedig Mahalt lepi meg egy F5-tel.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Team RAW (Kurt Angle, Braun Strowman, Finn Bálor, Samoa Joe, és Triple H) vs. Team SmackDown (Shane McMahon, Randy Orton, Bobby Roode, Shinsuke Nakamura, és John Cena) – 5-on-5 Survivor Series elimination match

Micsoda szupersztárok lépnek a szorítóba holnap éjjel.. Mondhatjuk, hogy a “frissen” visszatérő Kurt Angle majd komoly szerepet fog vállalni a meccsben, de itt van a tényleg frissen visszatérő és mindenkit meglepő Triple H is. Na és ne feledkezzünk meg John Cena-ról sem, hisz a semmiből érkezett ő is. Ez a küzdelem sok mindent megváltoztat a jövővel kapcsolatban, komoly viszályok alakulhatnak ki a WrestleManiara.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Cesaro & Sheamus (c) vs. The Usos (c) – Tag Team Match

Derült égből villámcsapás. A töretlenül regnáló Jimmy és Jey megkapta ellenfélként a már háromszoros RAW bajnokokat, Sheamust és Cesarot. Csak jót várunk a találkozótól hisz mindkét csapat rendkívüli meccset hoz mindig. Ennek a meccsnek sincs természetesen tétje.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

The Shield (Dean Ambrose, Roman Reigns, és Seth Rollins) vs. The New Day (Big E, Kofi Kingston, és Xavier Woods) – 6-fős Tag Team Match

Finom lesz! Ez a párosítás is hasonló a fentihez ami a ringben való munkát illeti, de tudjuk, hogy nagyobb sztárokról van szó. A New Day a semmiből jelent meg a vörösek adásán majd avatkozott be Rollins & Ambrose Tag Team címmérkőzésébe ami vezetett ehhez a találkozóhoz. Reigns visszatérésével egyenlőek lettek az erőviszonyok, így jöhetett is a küzdelem amit mindenki olyannyira vár. A Shieldről tudunk már mindent, de a New Dayről is csak jókat hisz mégis csak négyszeres bajnokokról beszélünk, valamint kétszer voltak az év legjobb Tag Team-je.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Alexa Bliss (c) vs. Charlotte Flair (c) – Singles Match

Alexa dominál és még mindig nem talál legyőzőre.. Charlotte a frissen megnyert bajnoki címével talán győzelmet tud szerezni Little Miss Bliss felett és ha a jóslatok igazak akkor megérkezhet Carmella is a táskájával amit persze be is válthat.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Team RAW (Alicia Fox, Nia Jax, Asuka, Sasha Banks, és Bayley) vs. Team SmackDown (Becky Lynch, Carmella, Naomi, Tamina, és Natalya)

A hölgyek is érkeznek az 5-vs-5 találkozójukkal. A tagokkal már hetekkel ezelőtt tisztában lehettünk, hisz szinte mindenkinek bérelt helye volt. Amit talán fontos megjegyezni, hogy a kékek csapatából hiányzik egy tag aki a hírek szerint PAIGE lesz. Igen, a madarak azt csicsergik, hogy vasárnap éjjel most már visszatér és a kékek csapatához csatlakozik. Reméljük így lesz!

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

The Miz (c) vs. Baron Corbin (c) – Singles Match

Nem találkoztak még a srácok egymással. Miz jól csinálja a dolgát a RAW-n, Corbin pedig futja pályafutását a United States bajnoki címmel normális ellenfél nélkül. A párosítás szerintem jó és jó meccs is lesz. Szerintem a győzelmet Corbin szerzi meg, aztán meg várjuk a következő ellenfelét a bajnoki címre. Ha lesz ilyen.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Ennyi lenne a Survivor Series Előzetesünk, reméljük tetszett! A holnapi nap folyamán érkezünk élő közvetítés linkekkel melyeken élőben követhetik a gálát vasárnapról -hétfő virradóra. Persze hétfőn délután– szokásosan érkezünk a gála teljes összefoglalójával!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.