WWE Survivor Series 2017. – Összefoglaló

És véget is ért a 2017-es esztendő legutolsó nagyobb volumenű gálája ahol mindkét brand sztárjai szerepet vállaltak és küzdöttek egész éjjel. Láthatunk több giga csatát, hisz összecsapott a Team RAW és a Team SmackDown egymással, ez mellett Brock Lesnar ellenfele AJ Styles volt!

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


KICKOFF SHOW


Matt Hardy vs. Elias

A bejelentésnél mást vártunk mint a következő eredmény. Matt próbált felülkerekedni a WWE vándorzenészén, de nem járt sikerrel. Elias fordított a Twist Of Fate próbálkozás után, majd kopogtatta a Matt-et.

 


Enzo Amore (c) vs. Kalisto – Cruiserweight B. címmérkőzés

Ahogy azt vártuk, Enzo sikeresen megvédte cirkálósúlyú aranyát.

 


Kevin Owens & Sami Zayn vs. Fandango & Tyler Breeze – Tag Team Meccs

Kevinék győzelmet szereztek a Pop-Up Powerbomb-ot követően.

 


 

SHOW

The Shield vs. The New Day – 6-fős Interbrand Tag Team Meccs

A srácok leraktak egy olyan csatát az asztalra amit vártunk. A kémia nagyon jól működik közöttük, de a mérkőzés egyetlen emberről, Roman Reignsről szólt. Közös erővel a földbe tiporták a New Day-t, megették azt amit maguknak főztek!


Team RAW vs. Team SmackDown – Női Eliminációs mérkőzés

A kékeknek nem adatott sok jó. Percek múlva eliminálták Beckyt, a kékek pedig visszavágtak Bayley kiejtésével. Kis balhé aminek következtében Nia Jax is kiesett kiszámolással, hárman maradtak a vörösek. Alicia megkezdte csatáját Naomival, de ő húzta a rövidebbet. Naomi nem örülhetett sokáig, hisz megérkezett Sasha Banks aki kopogtatta a korábbi Női bajnokot. Asuka és Sasha egymásra számíthatott csak, de sikerült a közös munka. Sokáig ez sem ment, hisz kiesett Sasha is és egyedül Asuka maradt aki megnyerte maguknak a meccset!


The Miz vs. Baron Corbin

Hiába Miz mellett a túlerő, hiába minden. Corbin amúgy is esélyesebb volt és elég lazán szerezte meg a győzelmet.


Sheamus & Cesaro vs. The Usos

Sorolhatjuk őket bőven oda, mint a Shield-New Day bunyó. Nem kételkedtünk bennük sem, a kémia közöttük is annyira jól fut, hogy hihetetlen. Nagyszerű meccset hoztak a srácok, a győzelmet pedig az Uso fivérek voltak képesek megszerezni.


Még annyira előre ne menjünk, eddig az állás 2:2.
Charlotte Flair vs. Alexa Bliss

Fontos volt a győzelem mindkét csapat számára. A hölgyek próbálkoztak is, mindketten tepertek a győzelemért de csak egy maradhat, az pedig Charlotte volt. A hátrányból visszatért és lekopogtatta Little Miss Blisst. Az állás: 3:2 a SmackDown javára!


AJ Styles vs. Brock Lesnar

Nagyon nagy meccs következett. Kínos és hosszú perceket élt állt Styles azzal, hogy megmozdulni sem bírt. Brock azt csinált vele amit akart, szó szerint. Úgy dobálta, mint egy rongybabát. Lesnar hibát vét és ezt Styles kihasználja, rákapcsol. Jönnek a rúgások, Splash-ek és a tuskísérlet is amiből Brock könnyedén tör ki. Brock fordítana egy F5-tel de Styles meglepi és befogja a feladásos fogásába ami nagyon nagy fájdalmat ad Brocknak.. Már kopogna, Styles győzelme pedig már zsebben de Brock a legutolsó másodpercben szabadul a fogásból Styles fejének a földbe verésével.. Styles nem adja fel, érkezik a Forearm amit kihasználna, de Brock ISMÉT KITÖR. Jöhet a második próbálkozás, ám ekkor már Brock vállára érkezik ami egyet jelent: F5, Brock győzelem!


Team RAW vs. Team SmackDown – Férfi Eliminációs mérkőzés

Main Event Time, Baby!

Shane próbálkozik, de Strowman könnyedén intézi el a kékek főnökét. Joe és Orton megkezdi a meccset majd csatlakoznak a többiek is. Percek múlva Strowman annyira rákapcsolt, hogy sikerrel járt Nakamura és Roode kiejtésében is.

Maradt Shane, Cena és Randy Orton. A következő percekben kiesik Braun Strowman a túlerővel szemben, az skalpolta aki csak érte. Na ezek után pedig jött a váratlan, Cena is kiesett hisz őt is túlerőben támadták. Shane és Orton maradt hátra, de innen már tudtuk az eredményt.

Percekkel később még Orton tudott értékesíteni egy RKO-t, de aztán ő is kiesett. Bálor kiesett, Strowman pedig visszatért Anglet cserélve. Orton egyből kiesett Strowman pusztító Powerslamje után, maradt egyedül SHANE. Váratlan fordulatként Triple H kiosztott egy Pedigreet Angle-nek és Shane kitudta ejteni a vörösek főnökét. Ezután már sok nem volt hátra, Shane is elszenvedett egy Pedigree-t és ez bizony a vörösek győzelmét jelentette.

Strowman próbálta megérteni a dolgokat, de nem sikerült neki. Kisebb vita, majd Triple H hátulról próbált támadni, de az Óriás elintézte és a földbe tiporta a WWE COO-ját!


Véget ért a PPV, a vörösek megnyerték 4:3-as aránnyal a gálát. Folytatás a ma esti RAW-val ahol megannyi izgalom vár minket!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.