WWE TLC 2017. – Előzetes

Megérkeztünk! A tegnapi hír után mindenki ledöbbent – voltak akik örültek és voltak akik az ellenkezőjét érezték. Vészhelyzet cserék alakultak ki, még pedig Roman Reigns-et maga Kurt Angle váltja – Bray Wyatt-et a Finn Bálor elleni összecsapásban pedig a SmackDown-ról érkező AJ Styles.

Tartsatok velünk és nézzük meg együtt, hogy hogyan is jutottunk el idáig!


Pre-Show – hétfő éjjel, 01:00

Sasha Banks vs. Alicia Fox

Mit is várhatunk a meccstől? Talán semmit. Sasha sem halad sehová és ez meg is látszik. A hébe hóba megjelenő Alicia-val ringbe lépni a TLC felvezetőműsorán ahol egyébként számíthatunk egy heel turn-re is. Mindegy, mi Sasha győzelmet várunk.


Fő Show – hétfő hajnal, 02:00

Kurt Angle & Dean Ambrose & Seth Rollins vs. The Miz, Cesaro, Sheamus, Braun Strowman & Kane – 5 a 3 elleni Handicap TLC Meccs

Bátran mondhatjuk azt, hogy kezdődött Mizzel és a Shield-es srácokkal. Mindegyikkel került valamilyen összetűzésbe ami később vezetett egy-egy csatához is. Rollins & Ambrose egyesülésénél Sheamus és Cesaro átpártolt Miz-hez és még segítettek is neki amikor támadás áldozata lett. Ez minden bizonnyal azért lehetett, hogy ne Bo Dallas-t és Curtis Axel-t küldjük egy ilyen kaliberű meccsbe. Nincs vége, véglegesen újraegyesült a Shield amiből következett a meccs. Itt sincs vége, hisz a Shield megtámadta a mindannyiuknak gondot okozó Braun Strowman-t aki meccset is szeretett volna és Miz is szerette volna ha a csapatát erősíteni egy 4 a 3 elleni meccsben. Elfogadásra került, de itt sem lett vége a sztorinak. Visszatért maga Kane akit ezer éve nem láttunk. Talán bosszú? Valószínűleg. Beleillik a sztoriba, hisz Reigns visszavonultatta Undertaker-t. Kane megérkezett törleszteni és hivatalosan is bekerült a meccsbe. Jött a tegnapi hír miszerint Reigns nem lesz képes ringbe lépni, de nem tudjuk pontosan, hogy miért. A WWE előhúzta a váratlant és a RAW GM, Kurt Angle fogja váltani a Big Dog-ot. Érdekes következményeket hozhat ez a meccs. De nagyon.


Alexa Bliss (c) vs. Mickie James – RAW Női Bajnoki címmérkőzés

Alexa menetel és még mindig nem talál legyőzőre. Úgy tűnik nincs normális ellenfél ellen aki megfelelne bajnokként. Mickie a semmiből tért vissza újra és közölte Little Miss Bliss kisasszonnyal, hogy bizony vele is számolnia kell már. A heti adásokon lévő szegmensekből Mickie jött ki jobban ezért számítunk Alexa győzelmére. De nincs kizárva, hogy Mickie megszerzi 7. bajnoki címét.


“Démon” Finn Bálor vs. AJ Styles

Tényleg a semmiből jövő összecsapás. Sokak álommérkőzése valóra válik. Bálor régóta van viszályban Bray Wyatt-tel de mivel ő a hírek szerint betegség miatt távol van a WWE-től, így nem történhet meg a várva-várt összecsapás. Wyatt elhozta nekünk Sister Abigail-t aki valójában ő maga. Bálor jött a Démonnal, vártuk. Egy biztos, hogy Wyatt hiányzása miatt érdekes Styles helyzete. Az, hogy a SmackDown-ról jön egyenesen még a későbbiekben elhisszük, hogy átkerül a RAW-ra.


Kalisto (c) vs. Enzo Amore – Cruiserweight Bajnoki címmérkőzés

Kezdődött minden Enzo pusholásával. Egy bullshit módon legyőzte Neville-t a bajnoki övért, de hamar el is veszítette. Kalisto frissen érkezett a cirkálósúlyúak közé és egyből egy címmérkőzést kapott a nagyszájú Enzo ellen amit persze meg is nyert. A meccstől sokat nem várhatunk, lehetséges Kalisto címvédése de Enzo következő bullshit győzelme sem kizárt.


Asuka vs. Emma

A Holnap Császárnője hivatalosan is debütál. Itt volt már az ideje, hogy felkerüljön a fő rosterre ahol várták is. Az NXT-ben egyedüliként tudhat maga mögött 510 napos bajnoki uralkodást ami tudjuk, hogy nem semmi. Példátlan teljesítményével érkezik tehát és elsőként Emmával lép ringbe. Nem lesz újdonság, hisz korábban ők már találkoztak egymással. Asuka vajon tovább menetel és a “nagyok között” sem talál legyőzőre?


Cedric Alexander & Rich Swann vs. Jack Gallagher & The Brian Kendrick – Cruiserweight Tag Team Meccs

Nem is követjük a 205 Live-ot.. Atlétikus srácok, azért vannak ott ahol.


Ennyi lenne a TLC Előzetesünk, reméljük tetszett! A holnapi nap folyamán érkezünk élő közvetítés linkekkel melyeken élőben követhetik a gálát vasárnapról -hétfő virradóra. Persze hétfőn délelőtt – szokásosan érkezünk a gála teljes összefoglalójával!

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-10-22

    […] WWE TLC 2017. – Előzetes […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.