WWE WrestleMania 33. – Előzetes

A WrestleMania 33. állomása holnap, azaz 2017. április. 2.-án kerül megrendezésre a Camping World Stadion-ban – Orlando, Florida városában. Az idei év legnagyobb eseménye rendkívül sok izgalmat tartogat számunkra, hisz hétről hétre tisztában lettünk olyan csatákkal amikről sosem gondoltuk volna, hogy megtörténhet. Cikkünkben szokásosan összefoglaljuk, hogy miket láthatunk az este folyamán.

Hírt kaptunk arról is, hogy a nemrég feleségét elvesztő Jim Ross is csatlakozni fog a kommentátori székbe a gálán!

KickOff Show – vasárnap, 23:00

Neville (c) vs. Austin Aries – WWE Cruiserweight Bajnoki Címmérkőzés

Neville a Royal Rumble óta őrzi a Cruiserweight Bajnoki Címet amit heel (gonosz) karakterének köszönhet. Visszatérése óta hétről hétre győzedelmeskedett csatákban, majd a frissen debütáló Austin Aries-el keveredett viszályba. Kettejük csatája rendkívül izgalmas lesz, egy probléma van, hogy a KickOff-ban fog szerepelni.

André The Giant Memorial Battle Royal – 31 fős Battle Royal

Szokásos Battle Royal csata fog zajlani André The Giant emlékére a trófeáért. Korábban megírtuk, hogy kik fognak részt venni a csatában – arról itt olvashatsz. De ne zárjuk le ennyivel, hisz pár főbb nevet említsünk..: Big Show, Braun Strowman, Mark Henry.

Main Show – hétfő hajnal, 01:00

Chris Jericho (c) vs. Kevin Owens – United States Bajnoki Címmérkőzés

Egykori legjobb barátok egymás ellen. Kettejük “barátsága” igen példás volt, de inkább Chris oldaláról. Chris mindig segítette barátjának megvédeni bajnoki címét, például Roman Reigns ellen – de Chris elkövetett egy hibát: elfogadta Owens nevében a bajnoki címmérkőzést Goldberg ellen – amivel Owens-nek elege lett és hátat fordított barátjának. Később felfedte, hogy sosem tartotta barátjának Chris-t csak kihasználta. A történet mindenki számára ismerős, azóta is harcban állnak – kíváncsian várhatjuk milyen csatát hoznak össze a srácok.

Dean Ambrose (c) vs. Baron Corbin – Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzés

Dean is azóta őrzi bajnoki címét amióta azt elvette The Miz-től, mondjuk ez idő alatt nem is voltak komolyabb ellenfelei. Viszont most megváltozott a helyzet, Baron személyében komoly ellenfelet talált Dean – hisz ne feledkezzünk meg Baron tavalyi győzelméről, ahol megnyerte az André The Giant trófeát 29 másik szupersztár ellen.

Shane McMahon vs. AJ Styles

A kényszer mérkőzése, de igazán jó alapra. AJ Styles a WWE Bajnoki Címét elveszítve nem volt komolyabb csatában, de a napokban nyilvánosságra kerülő hírben nem is akárki lett volna a Phenomenal ellenfele, mint Shawn Michaels. De, mint tudjuk: Michaels visszavonult és nemet mondott e remek csatára. Ezután nyilván nem hagyhatta ki a WWE egyik legjobb és legtehetségesebb szupersztárja a WrestleMania-t, a sok akadályt amit elétettek amiatt Shane-t okolta így alakult ki közöttük e csata.

John Cena & Nikki Bella vs. The Miz & Maryse – Mixed Tag Team

A Miz által kezdeményezett viszályból alakult ki a csata. Miz ismét lekezelően tüntette fel Cena-t, majd később saját párkapcsolatukat is belekeverték – így alakult ki a csata. Hírek szerint az eredmény már könyvelhető, miképp Cena és Nikki szerez győzelmet hisz John (hírek szerint) megakarja kérni kedvese kezét, és ez nyilván csak győzelemmel lenne érdemes.

Seth Rollins vs. Triple H

Az álommérkőzés mester és tanítványa között. Már a tavalyi WrestleMania-n készülődött a csata, azonban akkor közrejátszott Seth sérülése. Triple H hátat fordított egykori tanítványának, ezzel kezdődött minden. Hétről hétre kaptunk kis ízelítőt kettejük összecsapásából, mindenképp az egyik legjobb mérkőzés a gálán. Vajon az egykori tanítvány eleget tudott tanulni mesterétől ahhoz, hogy legyőzze?!

The Club (c) vs. Sheamus & Cesaro vs. Enzo & Cass – Létra Mérkőzés RAW Tag Team Bajnoki Címekért

Régóta láthatjuk a három Tag Team-et egymás között csatázni amiben mindeddig a Club kerekedett felül. Az eleinte furcsa páros, Sheamus és Cesaro már épp kezdtek összehangolódni Tag Team bajnokokként amikor váratlan akadállyal találták szembe magukat a Royal Rumble-n, ahol elveszítették az öveket. Enzo és Cass párosa váratlanul jöttek képbe, vajon sikerül nekik felérni a csúcsra és elhódítani az első bajnoki címüket?

Bayley (c) vs. Charlotte vs. Sasha Banks vs. Nia Jax – Eliminációs Mérkőzés a RAW Női Bajnoki Címért

A hölgyek régóta viszályban vannak egymással. Bayley a cím megszerzése óta nagy veszélyben van.. Emlékezzünk azokra a csatákra ahol a semmiből jövő Nia Jax szó szerint ledominálta a Hugger-lányt.. Sasha Banks jó barátnő módjára segítette mindeddig Bayley-t, Charlotte pedig Charlotte. Neki is egy a célja: legyőzze e három hölgyet és ezzel ötszörös bajnok legyen.

Alexa Bliss (c) vs. Natalya vs. Mickie James vs. Carmella vs. Naomi – SmackDown Női Bajnoki Címmérkőzés

Becky és Alexa között az utóbbi időben sokszor cserélt helyet a kékek női címe, ellenben a többi hölggyel. Alexa túl keménynek tüntetve fel magát érdemelte ki a mérkőzést a GM-től – Daniel Bryan-től.

Bray Wyatt (c) vs. Randy Orton – WWE Bajnoki Címmérkőzés

Az ő viszályuk szeptemberre vezethető vissza ahol Randy Orton nem volt képes legyőzni a Wyatt Családot, így csatlakozott hozzájuk. A család erősebb lett, mint valaha. Randy Orton megnyerte a 2017-es Royal Rumble-t – ezzel biztosítva a helyét a Mániára, Bray Wyatt pedig az Elimination Chamber-ön nyerte meg a WWE legnemesebb címét. Randy jó társ módjára lemondott a kihívói jogról, majd hátba támadva főnökét – felgyújtotta azt a házat ami Bray-nek a leggyengébb pontja volt. Innen már tudni lehetett, hogy Randy Orton Vipera módjára csapott le ellenfelére.

The Undertaker vs. Roman Reigns

Elérkeztünk ahhoz a mérkőzéshez amitől a legtöbb rajongó fél. Sok rajongó nem elégedett Roman Reigns jelenlegi karakterével és mikor kiderült, hogy a Halott Ember lesz az ellenfele akkor ám valósággal lesokkolt mindenkit a hír, a tudat. A tudat, hogy Roman Reigns ismét elintézi azt akit elé dobnak. Sokan féltik Undertaker-t Roman-től, hogy bekövetkezik a kiszámítható eredmény: Roman legyőzi a Halott Embert! De ne menjünk ennyire előre, azért ne feledkezzünk meg Undertaker-ről sem. Egy legendáról beszélünk aki senkitől nem riad vissza, ezt üzente Roman-nek is a hétfő RAW-ban: megásta a sírját és vasárnap Roman Békében Fog Nyugodni!

Goldberg (c) vs. Brock Lesnar – Universal Bajnoki Címmérkőzés

Elérkeztünk az este utolsó mérkőzéséhez. A mérkőzéshez amit talán a legjobban várunk. A WrestleMania ’20-on Goldberg szerzett győzelmet, és mint ismerjük Brock Lesnar-t – ő neki ez nem elég. Egyenlíteni szeretett volna és kihívta Goldberg-et aki 12 éve nem lépett ringbe. Goldberg visszatért a WWE-be és a Survivor Series-en mindössze 1 perc 26 másodperces győzelmet aratott a Fenevad, Brock Lesnar felett. Ezután a Royal Rumble-n feszülhettek egymásnak újra ahol szintén Goldberg ejtette ki Brock-ot. Goldberg az Universal Bajnoki Címet megnyerve talán úgy érezte elég, azonban Paul Heyman újabb kihívást indított felé. A WrestleMania-ra, a WWE Universal Bajnoki Címért! A hetekben látott tettek: egyszer Goldberg feküdt ki egyetlen F5-től, a legutóbbi RAW-n pedig Brock feküdt ki egy Spear-től. Kíváncsian várjuk e csata végeredményét, ami hírek szerint nem tart tovább, mint 5 perc..

A majdnem 5-6 órás gálát követően szokás szerint másnap hozzuk a részletes összefoglalót videókkal és képekkel. Ha nem jön közbe semmi számunkra és minden jól alakul akkor még délelőtt szállítjuk Nektek az összefoglalót, de mivel az év legnagyobb eseményéről van szó így sokkal több időt igénybe fog venni.

Élő adás linkeket csatolni fogunk, figyeljétek Facebook oldalunkat!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.