WWE WrestleMania 34. – Összefoglaló

Vége. Bevezetőként nem is tudom mivel kezdjem, annyira csalódott vagyok.. Mikor már azt hinné az ember, hogy végre egy normális eseményt láthat az évben akkor ismét csalódást okoz neki a kreatív csapat, vagy inkább maga Vince McMahon. Mindenesetre persze ez a saját véleményem, a tiéd még változhat ha visszanézed a gálát!

Visszanézhető adás a cikk alján, ha a videók lent nem indulnak el akkor kattints ide!


KickOff Show


ANDRÉ THE GIANT MEMORIAL BATTLE ROYAL

Szokásához híven a srácok Battle Royal küzdelmével veszi kezdetét az eseményünk ami annyira izgalmasra nem sikerült a szereplők miatt. A győzelmet és egyúttal a trófeát Matt Hardy tudta megszerezni miután ősi ellensége, Bray Wyatt tért vissza segítségül. Utoljára Baron Corbin-t eliminálta. Matt a győzelmet megköszönte Wyatt-nek, a közönségnek pedig rendkívül tetszett.


CEDRIC ALEXANDER VS. MUSTAFA ALI – CRUISERWEIGHT CHAMPIONSHIP DÖNTŐ

Előre szóltam, hogy király meccset hoznak a srácok. Sokak még most sem követik a cirkálósúlyúak műsorát, viszont én néha javasolnám, főleg ezek után.12 perc után Ali azt mondta elég, Cedric értékesítette a befejező mozdulatát és ezt követően megnyerte a lilák bajnoki övét.


WRESTLEMANIA WOMEN’S BATTLE ROYAL

Számítottunk NXT-s hölgyekre, végül érkeztek is. A történelmi jelentőségű esemény annyira történelmére még sem sikerült, amit ki kell emelni hogy folytatódik Sasha és Bayley további viszálya. Bayley kiejtette Sasha-t, őt pedig Naomi aki ezzel megnyerte a küzdelmet.


Main Card

THE MIZ (C) VS. SETH ROLLINS VS. FINN BÁLOR – INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH

 

Rollins új ruhája nagyon menő.. A meccsről érdemes megjegyezni, hogy ahogyan számítottunk, király volt. Miz szokásához híven mindent megpróbált címe megvédése érdekében, de sehogy sem járt sikerrel. Ugyanezt tette Bálor, de valahogy ő is mindig szerencsétlenül járt. Rollins a Curb Stomp-ot értékesítve legyőzte mindkét srácot, ezzel pedig megszerezte az Interkontinentális bajnoki övet – valamint ő a WWE legújabb Grand Slam bajnoka!!


CHARLOTTE FLAIR (C) VS. ASUKA – SMACKDOWN WOMEN’S CHAMPIONSHIP MATCH

A következő küzdelem is beigazolódott, hogy nagyszerű lesz. A két hölgy szívét-lelkét beleadta a mérkőzésbe, a győzelemhez mindketten közel voltak de egyikük a másiknak mindig keresztbe tett. A végjátékhoz közeledve mindketten rákapcsoltak, viszont Asuka bekerült abba a bizonyos feladásos fogásba és KOPOGOTT!!! Streak is over! Asuka 2015 óta most veszített először!


A mérkőzést követően a rajongók között helyet foglaló John Cenához érkezik meg egy bíró aki mondd neki valamit. A tizenhatszoros világbajnok el sem hiszi amit hall, de a bíró csak mondja hogy igazat beszél. Cena csapot-papot ott hagy és sprintel a helyszínről elfelé! ITT VAN!


RANDY ORTON (C) VS. BOBBY ROODE VS. JINDER MAHAL VS. RUSEV – UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH

Jó csata volt, ezt vártuk. A közönségnek is tetszett, főleg a szokásos Rusev Day. A meccs végéhez közeledve felpörögtek az események, RKO-k és DDT-k repültek de minden hiába.. Jinder Mahal hátulról érkezett és a Khallas-t követően két vállra fektette Rusev-et. A győztes és egyúttal új WWE United States világbajnok, Jinder Mahal!


TRIPLE H & STEPHANIE MCMAHON VS. KURT ANGLE & RONDA ROUEY – MIXED TAG TEAM MATCH

Nos, az este mérkőzése minden bizonnyal részemről. A vártnál sokkal jobban teljesített maga Ronda is, senki nem hitte volna róla. A többi fél is mindent beleadott, el kellett adni Rondát. Nagyon jó összecsapást láthattunk, a meccs végén Stephanie bekerült abba a bizonyos fogásba amiben kopogott is!


THE USOS (C) VS. THE NEW DAY VS. THE BLUDGEON BROTHERS – SMACKDOWN TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

Meglepetés. Az ikrek szinte a sarkon se voltak, főszerepben Harper és Rowan valamint a New Day-es srácok. A pár perces küzdelemben nem történt meglepetés, Harper és Rowan Kofi-t kopogtatva megnyerték a csatát és ezzel a kékek bajnoki öveit is.


THE UNDERTAKER VS. JOHN CENA

Szóhoz se jutunk. 2 perc 45 másodperces mérkőzés következett a sokak álommérkőzéseként áhított párosításban, Undertaker rendkívüli teljesítményt mutatva két vállra fektette a tizenhatszoros világbajnokot.


DANIEL BRYAN & SHANE MCMAHON VS. KEVIN OWENS & SAMI ZAYN – TAG TEAM MATCH

Bryan és Shane bevonulását követően Owensék hátulról támadtak és egy időre ki is vonták a forgalomból Daniel Bryan-t. O’ Mac hosszú perceket élt át mire pacsizni tudott, de végül sikerült. Bryan meccsbe került és onnantól kezdve csak ő irányított. Az irányításból végül győzelem lett!! 3 év után Daniel Bryan visszatért, győzelemmel!


ALEXA BLISS (C) VS. NIA JAX – RAW WOMEN’S CHAMPIONSHIP MATCH

Természetesen számítottunk erre a végeredményre, nincs meglepetés. 223 napos bajnoki uralkodása véget ért Little Miss Bliss kisasszonynak. Nia teljesítményével nem bírt Bliss, a végső löketet pedig a Samoan Drop biztosította ahhoz hogy új bajnokot avassunk.

 


AJ STYLES (C) vs. SHINSUKE NAKAMURA – WWE CHAMPIONSHIP MATCH

Újabb álommérkőzés. Visszavágó a még múltbeli NJPW-meccsről. 20 percen át gyűrték egymást, viszont jött a meglepetés. AJ Styles nem veszítette el világbajnoki övét, legyőzte a 2018-as Rumble-győztest, Nakamurát! Ezt sem értjük, de személy szerint örülök neki.

El sem hittünk amit utána láttunk, Nakamura heel turn-t vett Styles-on.


SHEAMUS & CESARO (C) VS. BRAUN STROWMAN & NICHOLAS – RAW TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

Braun a közönség soraiból választott maga mellé társat, ez volt a 10 éves Nicholas. A Monster Among Men biztosította kis társát arról, hogy majd ő elintéz mindent. Így is lett, 2 percet követően máris új bajnokokat avattunk!

(A 10 éves Nicholas egyébként a WWE egyik bírójának a fia.)


BROCK LESNAR (C) VS. ROMAN REIGNS – UNIVERSAL CHAMPIONSHIP MATCH

Főeseményhez érkeztünk.  Szóhoz se jutunk. Lesnar uralta a mérkőzést, persze Reigns sem panaszkodhat miután három darab F5-ből tört ki. Ezt követően jött a következő F5 egyenesen a kommentátor asztalra, majd a ringbe visszatérve Lesnar felszakította a Big Dog homlokát mint ahogy azt tette Ortonnal ezelőtt a SummerSlam-en, mondjuk az gyengébb volt. Nagyon csúnyán elkezdett vérezni Reigns homloka, de ettől függetlenül próbált erőre törni. Spear, pin kísérlet de minden hiába.. Jött a következő F5 amivel BROCK LESNAR LEGYŐZTE ROMAN REIGNS-T!! :O

Brock Lesnar tehát továbbra is a WWE Universal világbajnoka. Nem értjük a dolgot, hogy mi a WWE célja ezzel. Egyes források szerint az, hogy megtörje CM Punk 434 napos bajnoki uralkodását. Furcsa. Lesnar mindenkit legyőzött ahogyan Reigns is.. (Cena, Taker, Triple H). A ma este hátha tisztábban látunk majd, ezzel véget ért az esztendő legnagyobb gálája.


VISSZANÉZHETŐ ADÁSOK:

Letiltások miatt egyelőre ide kattintva – válogatva – tudjátok visszanézni az eseményt!

Talán ezek is érdekelhetnek:

3 hozzászólás

 1. Attila szerint:

  Hogy hogy The Rock nem jelent meg a Wrestlemania-n?

 2. Attila szerint:

  Még mindíg várom a kedves válaszotokat, köszi!

  • András szerint:

   Mert valószínűleg nem is volt hirdetve és a filmezés mellett nem mindig van a WWE-re ideje

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.