WWE RAW 2016. augusztus. 30 – Eredmények, videók

A hétfő esti RAW (nyers erő) egy Chris Jericho vs Neville mérkőzéssel indult, nem volt annyira izgalmas, mondhatni Neville irányított végig. Azonban a meccs vége felé közeledve Jericho befogta a Walls of Jericho befejező mozdulatába, Neville kopogott így Jericho győzött.

Nia Jax vs Hyan

Egy 2-3 perces meccs elé néztünk ahol rövid időn belül Nia győzedelmeskedett.

Sami Zayn vs Jinder Mahal

Egyenlő erőviszonnyal indult a mérkőzés, ez sem tartott maximum 5 percig. Sami Zayn azonban befejező mozdulatát a Helluva Kicket alkalmazva győzedelmeskedett Mahal ellen.

The New Day (w/ Xavier Woods) & Bayley vs Luke Gallows, Karl Anderson & Dana Brooke

Egy 6 fős “mixed” tag team meccs vette kezdetét. A mérkőzést Bayley & Dana kezdte, mondhatni Bayley irányított. Azonban Dana pacsizása után Karl Anderson & Big E folytatta a küzdelmet. Később kívül folytatódott a küzdelem, Dana Brooke figyelmét elvéve Bayley & The New Day győzött.

Sheamus vs Cesaro

Az adás vége felé közeledve Sheamus érkezik a ringbe, majd a ringben elkapja a mikrofont és a közönség felé szólogat, de ezt megszakítva Cesaro érkezik a ringbe és kezdetét veszi a mérkőzés. Elég jó meccs volt, a meccs vége felé közeledve Cesaro háttal esett neki a ringoszlopnak Sheamus hátdobása után, így Sheamus feladásra kényszerítve Cesaro-t, győzött.

Braun Strowman vs Americo

Mint szinte minden RAW adáson Braun Strowman kap egy rettentően gyenge és tőle messze álló súlycsoporttal való ellenfelet, így a győzelmet learatva ahogy azt most is. Strowman győzött.

Stephanie McMahon érkezik a ringbe, majd az WWE Univerzumhoz szól. Felhozza az est főmeccsét a WWE Universal címmérkőzést, aztán Brock Lesnar kerül szóba, amiért a SummerSlam-en kiosztott egy F5-öt bátyjának Shane McMahon-nek. Ezért Stephanie Lesnar-t 500$ pénzbüntetésre “ítélte”. Azonban Paul Heyman megzavarja, Heyman érkezik a ringbe és beszél a SummerSlam-en történtekről, később előránt egy pénzcsomagot és elkezdi “kifizetni” az 500$ büntetést. Stephanie-nek azonban nem tetszik Heyman viselkedése és kiüti a kezéből a pénzösszeget. Hosszas veszekedés veszi kezdetét..
Stephanie mondata Heyman feléAhogy azt Ön is mondta, Brock hatalmas érték a RAW-nak, ellentétben Önnel. Ön mit tud felmutatni? Hogy fog ezután a gyermekei szemébe nézni, hogy megpróbálta lefizetni Stephanie McMahon-t, méghozzá csupa egydollárosokkal? Azt hiszi ez vicces? Nagy vihar közeleg és az Ön fajtája ezt nem éli túl. Bocsánatkérés elfogadva. Majd Stephanie távozik a ringből, Heyman pedig gúnyos mosollyal az arcán ott marad.

Darren Young (w/Bob Backlund) vs Titus O’Neil

Az est főmeccse előtt láthatjuk ahogy az egykori Tag Team bajnokok esnek egymásnak. Annyira nem volt izgalmas mérkőzés, Darren győzött Titus-t a hátára fektetve. Azonban Titus-nak ez nem tetszett, a mérkőzés után megtámadta Darren-t és menedzserét Bob Backlund-ot is.

WWE Universal Championship mérkőzés

Az este főmérkőzéséhez érkeztünk, melyen Seth Rollins, Kevin Owens, Roman Reigns & Big Cass küzd meg a bajnoki címért egy Fatal 4-Way Elimination meccsen. Egy csodálatos meccs vette kezdetét, nem is vesztegetik az időt – egyből egymásnak esnek. Hosszú idő után már csak 3-en maradnak, Big Cass kiesett Owens által. Csak dicsérni való mérkőzés, Kevin Owens & Seth Rollins több Superman ütés után sem akarta feladni a meccset, folytatódott tovább a kőkemény mérkőzés.

VÁRATLAN FORDULAT: Váratlan fordulatot vett a meccs, visszatért Triple H és kiosztott 2 Pedigree-t, egyet Reigns-nek (Rollins ráfeküdt, Reigns kiesett), egyet pedig Seth-nek, hát mi történik itt? Kevin Owens dolga csak ráfeküdni Rollins-ra és nyerni, meg is tette.

Kevin Owens az új WWE Universal bajnok!!

Maradjatok velünk, cikkünk folyamatosan frissül.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.