WWE RAW 2016. szeptember. 5 – Eredmények, videók

A hétfő esti RAW Kansas City-ből jelentkezik ma. A Backstage-ba kapcsol a kamera ahol Stephanie McMahon-t épp telefonnal fülén kapjuk ahol mondja ma este ünnepelni fogják az új Universal bajnokot, Kevin Owens-t.
Mick Foley zavarja meg, és felelősségre vonja, hogy ő tudott Triple H tettéről, hogy visszatér és Owens-t avatják bajnokká.. Stephanie nagyon győzi megfelé Foley-t, hogy nem nem tudott semmit erről – azonban ezt Foley nem hiszi el..
Már is az arénába kapcsol a kamera, ahol Stephanie McMahon konferálja fel Kevin Owens-t. Elindul Owens zenéje és lufik kezdenek hullani az arénából, majd jön a bajnok öltönyben, elegánsan a ringbe. Mikrofont ragad és így szól: Megérdemlem! Megérdemlem a címet, mindennél jobban. Azt azonban nem érdemlem meg, hogy egy tömegnyi idióta elvegye tőlem ezt a pillanatot.. Én vagyok a nagy, s különleges. Megérdemlem a címet amióta beléptem a ringbe. Múlt héten legyőztem 3 szupersztárt a címért, hiába segített Triple H – a munka 99%-át én végeztem el! Seth Rollins szakítja félbe a bajnokot, Stephanie-t vonja kérdőre, hogy ő ezt nem érdemli meg, ő a cég embere, ő vitte hátán a céget míg le nem sérült, ezen kívül hamarabb visszatért mint bárki más a sérülésből. Owens közbe szól, hogy ez nem Seth-ról szól, ez a Kevin Owens Show! Stephanie válaszol Seth-nek, hogy semmit nem tudott Triple H akciójáról, ő sem érti az egészet. Owens szólogat befelé Rollins-nak, azonban Seth-nél elszakada cérna és megtámadja a bajnokot.. Stephanie felkiált: Állj! Fel vagy függesztve Seth! Azonban a RAW GM-je, Foley közbeszól: Nem, nincs felfüggesztve, sőt egy visszavágó meccset kap Rollins a Clash of Champions-on, mert Seth a sértett. Reklám után a backstage-ban Owens tart Foley felé, majd kérdőre vonja miért kap Rollins visszavágót, meg sem érdemli.. Foley nem foglalkozik ezzel, azonnal kiír egy meccset Owens számára Sami Zayn ellen. Chris Jericho is érkezik, hogy megvédje barátját Owens-t, azonban ő is kap egy ma esti meccset Seth Rollins ellen.

Charlotte vs Bayley – a győztes Bayley

Egy elég izgalmas meccs vette kezdetét, ahol a bajnok Charlotte irányított szinte végig. Folyamat támadta Bayley fájó bokáját, azonban Dana Brooke közbeavatkozása jól jött Bayley-nek, hárított egy Figure 8-t, majd egy Bayley to Belly-t bevetve Bayley fektette két vállra a bajnokot.

Bo Dallas vs Kyle Roberts – a győztes Bo Dallas

Bo Dallas elég kemény stílussal tért vissza a szorítóba, ahol esélyt nem hagyva jobber ellenfelének – a Roll The Dice-t bevetve Bo Dallas fektette két vállra.

Chris Jericho vs Seth Rollins – a győztes Seth Rollins

Rollins eléggé dominált a mérkőzés alatt, folyamatos hátrányban tartva a veteránt.. Kis idő múlva Jericho is tudott érvényesülni egy DropKick követően, át is vette az irányítást. Eléggé felgyorsult a mérkőzés, volt minden.. Seth kitört a Wall’s of Jericho-ból, LionSault-ból, Jericho egy Enziguri-ból és Avada Kedavra-ból is kitört.. Azonban Rollins egy Pedigree-t alkalmazva, két vállra fektette Jericho-t.

Cesaro vs Sheamus (Best of Seven Series meccs) – a győztes Sheamus, így 3-0 az ír javára.

Cesaro nem tétovázott, támadta az írt. Sheamus azonban okos ésszel támadta Cesaro sérült hátát, több Irish Curse Backbreaker-t alkalmazva Cesaro-n, azt követően egy Brouge Kick-et, a svájci Cesaro így kikapott ismét.

Enzo & Big Cass vs The Shining Stars – a győztes Primo & Epico

Mondhatni Enzo-ék vezették a mérkőzés nagy részét, azonban elég sokat is kapott Enzo, így már nem is győzelemért küzdött – hanem, hogy meccsbe pacsizhassa Cass-t.. Arra számítottunk a nagy ember dominálni fog, kis részben így történt, azonban Enzo figyelmét elvonva, Epico elkapta Enzo lábát – így kopogtatta.

Nia Jax vs Ann Esposito – a győztes Jax

Darren Young vs Jinder Mahal – a győztes Darren Young

Darren végig irányított, azonban volt Tag Team társa Titus a ring mellett figyelve mérkőzést, beleavatkozott.. Azt hitte elérhet valamit, azonban Darren magabiztosan nyert Mahal ellen.

Braun Strowman vs Sin Cara – a győztes Braun Stwoman

Sin Cara elég jól bírta a strapát, mindig kitört nem mint az eddigi jobberek, harcolt a győzelemért Cara – azonban Strowman kiszámolással győzött..

Sami Zayn vs Kevin Owens – a győztes Kevin Owens

A meccset elkezdve előjött Sami Zayn bokafájdalma, így a bajnoknak nem volt nehéz dolga támadni Zayn-t, egy PowerBomb-al győzött is Owens. A meccs végén Roman Reigns zenéje zavarja meg a bajnokot, érkezik a szorítóba.
Reigns talán eleget akart venni Owens múltkori győzelme miatt, azonban azonnal érkezik Mick Foley a RAW GM-je, egyből kiír egy meccset a jövőheti RAW-ra, ahol ha Roman győz akkor a Clash of Champions-on egy Triple Threat meccset láthatunk. (Owens vs Seth vs Reigns)

Ezzel véget ért a hétfő esti RAW, kedden jön a SmackDown – vasárnap pedig a SmackDown eseménye, PPV – a Backlash.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.