WWE RAW 2017. február. 27 – Összefoglaló / Szemtől szembe újra

A Fastlane előtti utolsó RAW adásához érkeztünk ahol többek között Seth Rollins tér vissza egy interjú keretében, valamint az Ikon, az Universal Bajnoki cím kihívója – Goldberg.

Goldberg nyitja az adást, az Ikon megköszöni a fogadtatást a közönségnek majd ellenfelére tér, Kevin Owens-re.

Az Ikon szerint múlthéten Kevin Owens azt tette amihez a legjobban ért: beszélt. Majd magára tér és azt állítja, ő még soha nem tett olyan ígéretet amit nem vitt volna véghez. Állítása szerint vasárnap látunk egy Spear-t & Jackhammer-t – 1,2,3 és új bajnokot avatunk.

Érkezik az Universal Bajnok, Kevin Owens – azonban csak a bejáratig. Kevin Goldberg-hez szól, örül annak, hogy jól érzi magát de ez róla is elmondható. Kevin azzal folytatja, hogy mikor a WWE-hez érkezett megfogadta magának, hogy megmutatja miről is szól Ő! Első estjén legyőzte John Cena-t, később Dean Ambrose-t, AJ Styles-t, Seth Rollins-t, valamint Roman Reigns-t. Jericho-ról nem beszél mivel szerinte semmit nem számít, mindenki tudja mit tett. Goldberg folytatja a szájkaratét, majd elmondja eléggé felhúzta Kevin beszéde így miért várjanak vasárnapig?! Csapjanak össze most rögtön Green Bay közönsége előtt.. A közönség rögtön egy “Green Bay Street Fight-ot” javasol – Kevin úgy tűnik benne van, de aztán kijelenti; Green Bay közönsége nem érdemli meg, hogy lássák őt harcolni. A bajnok beszédét azzal zárja, hogy nem bír várni vasárnapig miképp a bíró leszámolja a 3-at és ugyanúgy Universal Bajnok marad.

Big E & Xavier Woods vs Rusev & Jinder Mahal (Tag Team Meccs)

Xavier és Jinder kezdi a csatát ahol rövid időn belül kicsit Jinder irányít, de Xavier hamar átveszi az irányítást és bepacsizza társát. Big E folytatja a küzdelmet, dominálni láthatjuk majd reklám után már Rusev irányít Xavier-rel szemben. Kis idő múlva ismét Jinder van meccsben ahol elérkezünk egy meccsponthoz, azonban Rusev menti a meccset. Egy kisebb vita alakul ki a ringen kívül Kofi és Rusev valamint Lana között ami eltereli Jinder figyelmét így Xavier kopogtatja ellenfelét.

Reklám után a RAW Tag Team övek kihívóit láthatjuk a backstage-ben ahol Enzo valósággal fel van pörögve, hogy vasárnap ők elnyerik a Tag Team címeket és Enzo mindenhol fogja viselni – ezzel fog csajozni. Cass próbálja barátját lehozni a magas lóról, hogy ellenfelük komolyak és sok helyen címet nyertek a világ táján – viszont ők sehol, se a WWE NXT-ben sem pedig a RAW-n. Szerintük vasárnap ez megváltozik, azonban ma este Cass Luke Gallows-t akarja egy az egyben.

Még mindig a backstage-be vagyunk ahol Cesaro és Sheamus beszélget valamint megjelenik Samoa Joe. Vitába keverednek Joe-val, Sheamus eléggé ideges, már le akarja rúgni Joe fejét.. azonban Cesaro kicsit sem húzta fel magát – ellentétben Joe-val, akit Cesaro Triple H csicskájának nevez. Joe eléggé feldühödik és elvonul.

Akira Tozawa vs Noam Dar

Papírforma eredmény született, egy kis időre sikerült megtörni Tozawa-t azonban rövid időn belül megszerezte a győzelmet. A meccs után Brian Kendrick támadta hátba Tozawa-t, állítsa szerint megadta a harmadik leckét miképp Tozawa mindig nézzen a háta mögé.

Újra a backstage-ben vagyunk ahol Joe most a GM-be próbál belekötni, azonban Mick kijelenti, hogy míg ő a GM addig azt csinál amit akar. Majd azzal folytatja, hogy ma este Cesaro lesz Joe ellenfele.

Charlotte Flair & Nia Jax vs Bayley & Sasha Banks (Tag Team Meccs)

Nia szokás szerint dominált, könnyedén dobálta ide oda ellenfeleit. Kis idő múlva már a BOSS és a Hugger lány feltörni kezd, taktikájuk eléggé egyértelmű: Nia ne kerüljön meccsbe. Ez kis ideig sikerült is, viszont Nia-val szemben nem nagyon tudtak mit tenni ismét. A Leg Drop-ot értékesítve Charlotte és Nia szerzett győzelmet.

Luke Gallows vs Big Cass

Rövid meccshez érkeztünk. Cass már az első perctől kezdve dominált, Gallows nem nagyon került meccsbe. Cass értékesítette a BigBoot-ot majd megnyerte a mérkőzést.

Sheamus vs Titus O’Neil

Titus a meccs kezdeténél letámadta ellenfelét, kicsit azt hihettük, hogy dominálni látjuk őt is, ez nem így történt – Sheamus egy hatalmas Brouge Kick-el befejezte a meccset.

Elérkeztünk az adás fénypontjához amit minden rajongó a legjobban várt. Seth Rollins interjú következik.

Corey Graves-t láthatjuk a ringben aki a sérült Seth Rollins-t várja, majd érkezik is Seth mankók segítségével. Röviden és tömören összefoglalva a beszélgetést Corey megkérdezi, hogy hogy van Seth térde. Seth nehezen tud megszólalni, nem találja a szavakat.. azt állítja sérülése kissé nagyobb volt mint arra számított, de reménykedik, hogy a rehablitiációval hamar visszatérhet. Corey ezt követően megkérdezi a legfontosabb kérdést: Seth ott lesz-e a WrestleMania-n, vagy kihagyásra kényszerül mint a tavalyi évben? Seth azzal válaszol, hogy nem állnak valami szépen a dolgok és jelenleg úgy tűnik nem kap engedélyt a visszatérésre.

Felhangzik Triple H zenéje, érkezik The Game – valamint Samoa Joe is. Triple H állítása szerint jó látni Seth-et, bár nem hitte volna, hogy lesz legközelebb. Triple H azzal folytatja, hogy megadja ő a választ miképp Rollins nem vesz részt a WrestleMania-n, miképp The Game-nak ez a jó. The Game azzal folytatja, hogy ő tette Rollins-t a cég arcává, világbajnokká azonban Seth megharapta azt a kezet ami táplálta. Triple H szerint Rollins már a múlt, csak felhasználta őt és kiköpte. Egy újabb elhasznált szupersztár. Triple H tanácsa Seth felé, hogy ne jöjjön a WrestleMania-ra és hozza meg karrierje legfontosabb döntését. Hunter befejezte vele a játékot és ha Seth még is megjelenik a WrestleMania-n, Triple H esküszik, hogy az lesz az utolsó tett amit Seth a WWE ringjében vitt véghez.

Triple H és Joe kifelé indulnak az arénából azonban Seth utána szól, hogy ott lesz a WrestleMania-n és ha az lesz az utolsó tett amit véghez visz a WWE ringjébe, Triple H-nak is ez lesz az utolsó megjelenése.

(forrás: AWMDailyDDT.com)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.