WWE RAW 2017. március. 6 – Összefoglaló

A Fastlane utáni első RAW adása CM Punk szülővárosából Chicago-ból jelentkezik, ahol egyből egy visszatekintéssel indul az este miképp Goldberg elhódította Kevin Owens-től a WWE Universal Bajnoki Címet.

Az adás ide kattintva nézhető vissza teljes egészében!

Az adást nem más nyitja mint az United States Bajnok, Chris Jericho.

Nagy örömmel fogadja a közönség a bajnokot, felhangzik a Y2J chant ami után a bajnok mikrofont ragad és azt állítja Kevin Owens elárulta, összetörte a szívét. Azt állítja amit tegnap tett az hátba szúrás volt részéről amiért Kevin hátat fordított neki és elárulta barátságukat. A bajnok azt állítja dühös és most azt szeretné ha Kevin most kijönne és magyarázatot adna a tettére.

Érkezik is Kevin Owens majd azzal áll elő, hogy Chris tőle szeretne magyarázatot a tegnap után? Chris elhallgattassa Kevin-t, majd azt mondja most azonnal magyarázatot szeretne kapni.. Kevin azt állítja nem szúrta hátba őt, mivel sosem volt a barátja kiéve Sami Zayn-t mert ő valóban a barátja volt, de őt minden alkalommal hátba szúrta. Kevin azzal folytatja, hogy Chris csak egy felhasznált eszköz volt számára mivel mikor megnyerte az Universal Bajnoki címet Triple H azt mondta neki, hogy mostantól céltábla lesz és kell egy ember aki folyamatosan fedezi őt.. Erre Chris tökéletes volt addig, míg el nem fogadta Goldberg kihívását a bajnoki címére. Kevin azt állítja, ha a Fastlane-on nincs ott Chris – simán legyőzi Goldberg-et. Kevin azt mondja, hogy a Festival of Friendship-en megkegyelmezett Chris-nek, mivel hagyta elmenni családjára való tekintettél – de megtehette volna azt is, hogy nem hagyja Chris-t soha többé lábra állni. Szerinte ez volt a legnagyobb hibája. Chris-nek pedig az, hogy elvette tőle a bajnoki címet.

Chris szerint az volt a legnagyobb hibája, hogy megbízott Kevin-ben és barátjának tekintette. Szerinte ami a Fastlane-on történt az még csak a kezdet volt.. Csak a kezdet, mert hosszú út előtt állnak ami a WrestleMania-n folytatódik egy Kevin Owens kontra Chris Jericho mérkőzésen. Kevin szerint megküzdhetnek, viszont szeretné ha terítékre kerülne Chris US bajnoki címe. Chris elfogadja. Chris azt állítja nem vár addig, adni szeretne egy kis ízelítőt itt és most.. Kevin elfogadja, megindul a ring felé kitör a bunyó azonban megjelenik Samoa Joe Kevin hasznára, Chris a túlerővel nem bír – azonban megjelenik Sami Zayn egy székkel és besegít Chris-nek.

Kevin Owens vs. Sami Zayn

Reklám után értünk vissza, ekkor már javában folyt a csata. Kevin folyamatosan irányított, volt egy két jó húzása Sami-nek ami jól sült el de eddig ez is kevés volt Kevin ellen. Érkezett egy határozott Powerbomb Kevin-től amivel kopogtatta ellenfelét.

Informálnak minket, hogy később két meccset is láthatunk; Chris Jericho kontra Samoa Joe, valamint Neville ismét megvédi Cruiserwreight Bajnoki címét Rich Swann ellen.

Neville (c) vs. Rich Swann – Cruiserweight Bajnoki Címmérkőzés

Nem nagyon irányított egyik cirkálósúlyú sem, jött az adok-kapok szituáció folyamatosan. Úgy tűnik Neville átvette az irányítást egy hatalmas Superplex után, reklám után azonban mégsem ezt láthattuk. Swann meccsponthoz érkezett egy jól alkalmazott Superkick után, de Neville kitört kettőnél. Swann készült volna a Phoenix Splash-ra azonban Neville kikúszott alóla, majd befogta a feladásos fogásába amivel kopogtatta ellenfelét.

A mérkőzés után Austin Aries csatlakozott a bajnokhoz a ringbe egy interjút szeretett volna készíteni, azonban látni, hogy Neville nem szeretne – sőt eléggé lekezelően beszélt a bajnok Aries-el.. Aries nem hagyta annyiban, megtámadta Neville-t és a bajnok kihátrált a csatából. Hivatalossá válik, hogy Aries a cirkálósúlyúak között! Valószínűleg egy az egyben meccset fog vívni Neville-el.

Enzo-t és Cass-t láthatjuk a backstage-ben akik kapnak egy újabb esélyt a Tag Team címekre, majd megjelenik Sheamus és Cesaro akik kinevetik őket..

Reklám után a friss Universal Bajnok, Goldberg érkezik a ringbe aki mikrofont ragad és az Univerzumhoz szól:

Azt állítja a bajnoki címe a WWE Univerzumhoz is tartozik, nélkülük nem sikerült volna nyernie. Folytatni szeretné, állítása szerint olyan információkkal amiket korábban nem gondolt volna, hogy nyilvános lesz. Nem adódik alkalma folytatni, érkezik Paul Heyman aki azt állítja, hogy nem egyedül érkezett.. Megérkezik a fenevad, Brock Lesnar!

Megindulnak a ring felé, Goldberg és Brock Lesnar szemtől szembe állnak egymással. Paul Heyman bemutatja egymásnak az urakat, majd azt állítja Brock gratulálni fog Goldberg-nek a bajnoki cím megszerzéséért. Paul azzal folytatja, hogy április. 2-án a WrestleMania-n Brock Lesnar elhódítja Goldberg-től a bajnoki címet, ezért is boldogabb ma Brock. Brock kezet szeretne fogni, azonban ebből egy erős F5 lett.

Paul és Brock Lesnar elhagyja az arénát, az eddigi messiás Goldberg pedig az elszenvedett F5-ből próbál feltápászkodni.

The Club (c) vs. Enzo & Cass – RAW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés

A mérkőzés még el sem indult szinte, érkezik Sheamus & Cesaro párosa a ringmellé nézőnek. Nem nagyon nevezhető mérkőzésnek, csak egy pitiáner elcseszés Enzo-ék számára. Enzo támadása közben kiborult Cesaro kávéja, aminek következtében Cesaro és Sheamus támadott is, a győztesek (egyben bajnokok) DQ-val Gallows & Anderson.

Reklám után a backstage-be vagyunk ahol Cesaro & Sheamus valamint Enzo-ék ugranak egymásnak, megérkezik Mick Foley aki bejelenti, hogy a jövőheti RAW-n kiállnak egymás ellen és a győztesek kötelező kihívói jogot nyernek a RAW Tag Team címekért Gallows & Anderson ellen a WrestleMania-ra.

Akira Tozawa vs. Arya Daivari

Papírforma eredmény született, Akira sima győzelmet aratott. A mérkőzés után Akira kihívta riválisát, Brian Kendrick-et, hogy harcoljon most rögtön vele.

Big E & Kofi Kingston (/w Xavier Woods) vs. The Shining Stars

Papírforma eredmény pár perc alatt, Big E-ék szereztek győzelmet.

Reklám után Mick Foley a ringben aki egyből felkonferálja a RAW Női Bajnokát, Bayley-t. Érkezik is a bajnok, Mick először gratulál a hölgy címvédéséhez majd azzal folytatja, hogy most az a legfontosabb, hogy Bayley emelt fővel bajnokként mehet a WrestleMania-ra kérdés, hogy ki lesz az ellenfele. Bayley azt állítja tavaly megfogadta, hogy az idei WrestleMania-n ott lesz, most viszont úgy érzi nem alkalmas rá.. Érkezik Sasha Banks aki természetesen szeretne megküzdeni Bayley-vel a WM-en, mindig erről álmodtak most ideje a tettek mezeire lépni. Érkezik Charlotte Dana kíséretében aki mást gondol..

Charlotte azt állítja ő áldozat lett, miképp Sasha saját maga javára fordította a dolgokat, hogy meccset kapjon a WM-re. Érkezik Stephanie, a Chicago-i közönség nyilvánvalóan elkezdte CM Punk nevét skandálni – Stephanie erre reagálva: szerinte minden Chicago-i néző vesztes, mint CM Punk.

Stephanie szerint Charlotte valóban áldozat és neki van igaza, hisz ha nincs Sasha Banks akkor Bayley most nem állna itt bajnokként. Kétszer is beavatkozott mérkőzésükbe, és szerinte is egyértelmű, hogy Sasha meccset szeretett volna magának ezzel. Stephanie már hivatalosítja a Bayley kontra Charlotte mérkőzést a WrestleMania-n: Mick Foley azonban nem ért egyet, szerinte Sasha Banks nem maradhat ki a csatából.. Szerinte ma este csapjanak össze a kihívói jogért – Stephanie elfogadja, majd távozik.

Sasha Banks vs. Bayley – Ha Sasha szerez győzelmet egy Triple Threat-ot láthatunk a WrestleMania-n

Mint a legjobb barátok nem nagyon akarták egymást csépelni, ez látszott is. Charlotte közben a kommentátorok mellett beszélget, miképp szerinte egyértelmű, hogy Sasha címmérkőzést akart a WM-re. Sasha befogta Bayley-t a Bank Statement-be, majd érkezett Dana aki elterelte a bíró figyelmét – Charlotte pedig beavatkozott a mérkőzésbe Bayley kárára.. A győztes egyértelműen Sasha Banks, így hivatalossá válik a háromfős Női csata a WrestleMania-ra.

Chris Jericho vs. Samoa Joe

Elég jól várt mérkőzést láthattunk, azonban tisztában voltunk azzal is, hogy nincs sok esélye a bajnoknak. Joe befogta “altató” fogásába Chris-t a ringen kívül, majd megnyerte a meccset kiszámolással… A meccs után nyilván nem volt elégedett Joe, így támadta tovább a bajnokot – de Chris lecsapott egy Codebreaker-rel.

Braun Strowman érkezik a ringbe aki elmondja, hogy Roman csak szerencsés volt tegnap ezért szerzett győzelmet. Most pedig nem meccset szeretne, azt szeretné ha Roman kijönne ide és elrendeznék mint férfi a férfival.

Elindul a Big Dog zenéje, azonban a harangszó is… DeadMan! Undertaker itt van! A közönség teljes extázisban.. Undertaker-t rettentően jól fogadja a közönség, de csupán csak egy face-off-ot követ Braun-al szemben, a közönségtől felhangzik a “Holy Shit” skandálás.. Braun bólint egyet, majd távozik. Egy a céljuk: Roman Reigns!

A Halott Ember is távozna, viszont újra megszólal Roman Reigns zenéje aki érkezik is, és hosszas “megvizsgálás” után beszáll a ringbe – ezúttal a “Roman Sucks” skandálás veszi kezdetét. A Big Dog mikrofont ragad és azzal áll elő, hogy Braun őt hívta ki a ringbe nem pedig Taker-t.. Roman közli a legendával, hogy ez az ő területe. Taker a WrestleMania logóra tekint, egyúttal Roman Reigns is majd Taker váratlanul elkapja Roman-t amit egy Chokeslam követ.

TRO_raw

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.