WWE RAW 2017. március. 27 – Összefoglaló

A WrestleMania előtti utolsó RAW adása először összefoglalja nekünk, hogy mit is láthatunk az este folyamán: Seth Rollins aláírja a szerződést Triple H ellen – valamint Brock Lesnar és Goldberg szemtől-szembe állnak újra egymással.

https://www.dailymotion.com/video/x5gh2ep

https://www.dailymotion.com/video/x5gh2eq

https://www.dailymotion.com/video/x5gh2er

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az adást a RAW Női Bajnoka, Bayley nyitja. A ringbe sétál, majd a közönséghez szegezi első kérdését: Készen állnak-e a WrestleMania-ra? Ezután kijelenti, hogy vasárnap bajnokként megy az év legnagyobb eseményére és bajnokként is távozik. Érkezik Charlotte aki a szokásost mondja Bayley-nek: Sasha csak megjátszotta magát, hogy címmérkőzést kaphasson és elfogja árulni..  Charlotte befejezi a mondandóját miképp vasárnap ötszörös bajnokként távozik. Megérkezik Sasha is aki leszögezi Charlotte-nak, hogy ne hasonlítsa a köztük lévő csatát a Bayley-vel való barátsággal. Végül megérkezik Nia Jax is aki kijelenti: vasárnap ő fog eliminálni mindenkit és ő fog távozni bajnokként.

Sasha Banks & Bayley vs. Charlotte & Nia Jax

A csatát Sasha és Charlotte kezdte, Sasha végig irányított. Kis idő múlva Charlotte pacsizta társát, Sasha szintén. Soros pacsizások és adok-kapok szituáció alakult ki a hölgyek között – reklám után is ez folytatódott, viszont Bayley-től érkezett a Bayley-to-Belly amivel kopogtatta Charlotte-t. A meccs után Nia támadta meg mindhárom hölgyet, majd a Bajnoki Címet emelte a magasba.

17523016_1387499344621844_2418220356687862484_n

Visszatekintést kapunk a múlt heti adásra ahol Stephanie McMahon kirúgta Mick Foley-t. Ezt követően a backstage-ben vagyunk, rövid interjú következik Sami Zayn-el aki bejelenti, hogy részt vesz az Andre the Giant Memorial Battle Royal-ban a WrestleMania-n, érkezik Stephanie aki közli vele, hogy ha ma este letudja győzni Kevin Owens-t egy No DQ meccs keretein belül akkor szerepelhet, vesztés esetén pedig csatlakozhat a munkanélküli Mick Foley-hoz.

17499445_1387506827954429_6110084223854142891_n

Austin Aries vs. Noam Dar

Papírforma eredmény egy kissé hosszú mérkőzésen, a győztes Austin Aries magabiztosan. Vajon a WrestleMania-n is ilyen magabiztosan próbálja megszerezni a Cruiserweight Bajnoki Címet Neville-től?

17554052_1361303567226446_184701569792966894_n

Az adás Seth Rollins-al folytatódik, érkezik is a ringbe, hogy aláírja a Triple H elleni szerződést.

Megérkezik Triple H – Seth hívására, kezében a szerződéssel, majd először két dolgot tisztázna:  ha Seth megtámadja, a szerződésnek annyi. Ha Seth megtámadja, őt nem fogja érdekelni – elpusztítja Rollins-t. Triple H ezután kijelenti, hogy foglaljon helyet Seth. Seth sok felhívásra sem ül le a székbe, Triple H távozna azzal a kijelentéssel, hogy vasárnap nincs meccs. Seth leül, Triple H megdicséri.. Újra tisztázná a dolgokat The Game, hogy ha Seth-nek véget ér a karrierje a Mánián – nem pereskedhet. Sem őt, sem az egész WWE-t. Ha Seth aláírja a szerződést, vasárnap Triple H elfogja pusztítani. Seth-et nem hagyja meg, mindenáron a szerződést akarja már aláírni.. Seth ezután kijelenti, hogy a Triple H elleni küzdelme nem egy szimpla meccs, hitt Triple H-ban aki elárulta. Seth aláírja a szerződést, Triple H pedig az asztal segítségével támadja meg. Triple H ismét a mankót használná, azonban Seth egy hatalmas rúgással hárít. Érkezne Seth-től a Pedigree, majd fordítva Triple H-től is – de Seth átlöki ellenfelét a kötelek felett.

  • Vajon vasárnap is ez vár ránk?

Battle Royal “Challenge”

Big Show valamint több szupersztár is érkezik a ringbe, azonban nem lett ebből semmilyen Challenge – az Óriás mindenkit leterített a ringben.. Érkezik Braun Strowman aki kijelenti, hogy vasárnap megnyeri az Anre the Giant Battle Royal-t és egyben szétrúgja Big Show s*ggét is.

Cesaro és Sheamus párosát láthatjuk a backstage-ben, rövid interjú érkezne azonban érkezik Anderson és Gallows akik megtámadják őket létrák segítségével – ami után Sheamus igen súlyos szem feletti sérülést szenved.

Neville vs. Jack Gallagher

Papírforma eredmény, magabiztos győzelem a bajnoktól.

Roman Reigns érkezik a ringbe, kijelenti fontos hely ez a mai. Itt nyerte meg a 2015-ös Royal Rumble-t, valamint itt verte meg Sheamus-t – ezzel WWE Nehézsúlyú Világbajnokká válva. Roman azzal folytatja, hogy idén Undertaker lesz az ellenfele nem is akárki más és ő is fog lent maradni.. Nem érdekli senki és semmi más, ez az ő területe. Undertaker-t láthatjuk a kivetítőn a harangok után, egy temetőből kapunk képet. A Halott Ember elmondja Roman-nek, hogy súlyos hiba amit tett és ahol Roman áll az az ő helye. Ezután egy sírkövet láthatunk amire Roman Reigns van írva, valamint a WrestleMania dátuma – vasárnap, április. 2. Undertaker kijelenti, hogy a Roman Birodalom vasárnap véget ér és ez lesz Roman utolsó nagy útja mert eltemeti őt. Javasolja Roman-nek, hogy minden napot úgy éljen mintha az utolsó lenne mert vasárnap az is lesz. Ismét megszólalnak a harangok, az aréna sötétségben – Undertaker pedig Roman mögött jelenik meg, kijelenti: A WrestleMania-n Roman Békében fog Nyugodni!

Enzo & Cass vs. Gallows & Anderson

A mérkőzés el sem kezdődött, hisz érkezett Cesaro és Sheamus párosa és ismét létrákat láthattunk – amit a bajnokok kezeltek jól és jöttek ki a bunyóból.

Sami Zayn vs. Kevin Owens – No DQ Mérkőzés

Kevin Owens kezdett jobban, rövid időn belül pedig már Sami is belekezdett komolyabban. A ringkörül rövid időn belül távoztak, végigbunyózták az arénát. Reklám után újra a ringkörül vagyunk ahol a kommentátori asztalnál folytatódik a csata, adok-kapok szituáció – érkezik Samoa Joe, hogy segítsen Owens-nek azonban megérkezett Chris Jericho is aki hátulról ütötte le Joe-t ami épp elég volt Kevin-t megzavarni – ezzel pedig Sami könnyedén győzött.

Mérkőzés után Chris ütötte párszor Kevin-t, majd felkerült a listára.

Elérkeztünk a főeseményhez. Goldberg szemtől-szembe Brock Lesnar ellen!

Paul Heyman szokásához híven kijelentette, hogy vasárnap Brock megveri Goldberg-et – ezzel pedig új WWE Universal Bajnokot láthatunk. Érkezik a bajnok, Goldberg. Megindul a ring felé, Brock nem vár – ki ront ellenfelére amit Goldberg egy Spear-el jutalmaz. Brock ismét alulmaradt, vajon vasárnap is ez vár ránk?

17626318_1361381467218656_8416166336704246710_n

WWE 24 – WrestleMania 32 utáni RAW dokumentumfilm

https://www.dailymotion.com/video/x5ggun8

Ezekkel a képekkel zárult az adás, ma folytatás a SmackDown Live-al.

(via RSN & wwep)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.