WWE RAW 2017. április. 3 – Összefoglaló

A WrestleMania utáni RAW adása egy megemlékező videómontázzsal indult a visszavonult legendára, The Undertaker-re! Az arénából kapunk képet, ahol felhangzik Undertaker nevének skandálása hosszú-hosszú perceken át.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

A skandálás még mindig folytatódik, azonban felhangzik Roman Reigns zenéje és érkezik is a ringbe, amit a WWE Univerzum nem fogad jól. Roman mikrofont ragad, azonban a közönség nem hagyja szóhoz jutni őt. Ki fújolják, felhangzik a “B*szd m*g Roman, S*ggf*j, Fogd be a pofád, valamint a #DELETE chant is. Akárhányszor megszeretne szólalni a közönség nem hagyja.. Hosszú perceken át megy ez, azonban Roman megunja és kijelenti, hogy most már az ő udvara – majd távozik.

17757292_1921160258129125_3044463576842384724_n.jpg

The Hardy Boyz (c) vs. The Club – RAW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés

Rögtön egy rematch-el indítottak a tegnap visszatérő Hardy fivérek. Az érkezésüket hatalmas ováció fogadja, indul a mérkőzés – Jeff és Anderson kezdi a küzdelmet ami után Hardy-ék irányítani is tudnak. Reklám után már megfordultak az erőviszonyok, Luke Gallows-ék irányítottak egy kis időre de aztán ismét fordult a kocka. Luke-ék készültek a Magic Killer-re, azonban a kiiktatott Matt megakadályozta – érkezett mindkettejüktől a Twist of Fate, majd Jeff-től egy Swanton Bomb a sarokból amivel megnyerték a küzdelmet és megvédték a Tag Team Címeiket.

17424670_1921163268128824_419327426650504523_n

Neville vs. Mustafa Ali

A cirkálósúlyúak jó mérkőzést hoztak, de a közönséget nem nagyon érdekelte. Ali a meccseihez képest ezt elég jól játszotta meg, hisz majdnem legyőzte a bajnokot. Neville-től érkezett a 450 splash majd a feladásos fogása amivel megnyerte a mérkőzést.

A backstage-ben vagyunk ahol egy fekete limuzint látunk begurulni a parkolóba amiből nem más száll ki, mint Mr.McMahon. Az aréna felé veszi az irányt és mindenki nagy ovációval fogadja hisz tavaly óta nem láthattuk a főnököt. Vince mikrofont ragad majd megköszöni mindenkinek a WrestleMania-t, most pedig két közölnivalója van: Az első a bizonyos “Shake up” ami úgy hangzik, mint a Draft. Szupersztár cserék lesznek a RAW és SmackDown Live között. A másik pedig a tegnapi Seth kontra Triple H mérkőzést illeti ahol a lánya, Stephanie megsérült az asztalra eséstől és ezért ma és kitudja meddig nem tud jelen lenni az adáson. Így ugye nincs irányítója az adásnak, ezért Mr.McMahon bejelenti az új GM-et aki egy Hall of Famer. A közönség tombol, hisz Kurt Angle-re gondolnak azonban Teddy Long érkezik meg. Vince közli vele, hogy nem ő az új GM.. Majd bejelenti a valódi GM-et aki nem más, mint Kurt Angle!

raw_04_ch.jpg

Megérkezik a friss Hall of Famer és ahol többek között elmondja, hogy leírhatatlan érzés hazatérni a Hétfő Esti RAW-ra.

angle.jpg

A ringbe a New Day érkezik akik ellenfélre várnak, hát meg is kapják! Megérkezett Scott Dawson valamint Dash Wilder – más néven az NXT kétszeres Tag Team-je, The Revival. A srácok tehát debütáltak a Fő-rosteren.

The Revival vs. The New Day

Scott már egyből borsot tört a Big E-ék orra alá, hisz felborította a jégkrémes kocsijukat. Xavier és Wilder kezdi a csatát, a meccs első felében nem történik különösebb esemény. Reklám után Xavier-t gyűrik aki végül bepacsizza Big E-t, de ő sem tud fordítani a meccsen. Újra Xavier meccsben amit követően érkezik a Shatter Machine ami a meccs végét jelenti, a Revival megszerezte első győzelmét. A mérkőzést követően Kofi beszállt a bunyóba, de őt is lerendezték a srácok.

Kurt Angle-t láthatjuk ahogy új irodájába rendezkedik befelé, megérkezik Enzo és Cass akik magyarázatot szeretnének kapni, hogy tegnap Hardy-ék miért kaptak lehetőséget a Tag Team csatába amivel meg is fosztották őket a címtől. Lehetőséget szeretnének kapni ellenük, Kurt közli velük, hogy a kihívói jogért ma este Sheamus és Cesaro ellen kell bizonyítaniuk.

Bayley, Dana Brooke, Sasha Banks vs. Emma, Nia Jax, Charlotte Flair – 6 Fő Női Tag Team Mérkőzés

A hölgyek egész jó csatát hoztak. Charlotte és Dana kezdene, azonban Emma rácsap Charlotte vállára amivel bepacsizza magát. A visszatérő hölgy könnyedén dominál Dana felett, majd Bayley-t pacsizza be Dana. Őt is könnyedén intézi el úgy tűnik Emma. Reklám után már Nia vs. Bayley csatát láthatunk aki szintén dominál a bajnok felett, később Charlotte is. Sasha pacsizza be magát amit követően letarol mindenkit és kopogtatja Charlotte-t.

Nos, nem érkezett Sasha-től a Heel Turn még – de Nia kontra Charlotte viszályra számíthatunk a közeljövőben.

Sami Zayn jelenik meg Angle körül aki még mindig pakol új irodájába, megjelenik Jinder Mahal is amit követően nyilván összeakaszkodnak Sami-vel – ennek köszönhetően Angle kiír egy meccset a két szupersztár között.

Érkezik a ringbe a friss Universal Bajnok, Brock Lesnar Paul Heyman kíséretében.

Paul kijelenti, hogy elmesél egy mesét amit Brock valamint az ő gyereki is hallottak már. Egyszer régen volt egy volt egy ember aki szuperhősnek képzelte magát. A szuperhős képviselt mindent, az embereknek pedig lázadni kellett volna ellene. Egy nap a hős fogta a Spear-jét és a Jackhammer-jét és elhatározta, hogy a városba megy. A hős neve Goldberg volt akit az emberek a legdurvább – egyben rossz, rossz embernek tudtak.

Brock belesúg valamit Paul fülébe amin ő elmosolyodik majd kijelenti, hogy ez a mese legjobb része. Egy nap Goldberg fogta az Universal Bajnoki övet és betért Suplex City felé ahol kapott egy s*ggb*rúgást a Fenevadtól. Paul biztosítja a kis gyerekeket, hogy a mese boldog véget ér. Boldog véget ér, hisz Bill Goldberg nem lesz látható itt többé. Az arénában ováció tör ki amit látva és hallva még Brock Lesnar is elmosolyodik. Ennek következtében pedig ő és ügyfele új kihívókat, új arcokat keres. Felsorolja a lehetséges embereket, Seth Rollins-t a Hardy-fivéreket de ő inkább arról szeretne beszélni aki a 2 a 23:2-ben. Paul kijelenti, hogy a történelem megköveteli azt, hogy ez a két ember összecsaphasson és eldöntsék, hogy kinek a területe is ez valójában. Kijelenti, hogy Roman Reigns a “Big Dog” akkor Brock Lesnar az “Állati kegyetlenség”. Paul elmondja, hogy mielőtt kisétáltak ide Brock elmondta neki, hogy valami maradandót adjanak a WrestleMania utáni RAW-n amit a közönség sosem felejt el. Paul kijelenti, hogy miért várjanak örökké? Miért ne tegyük meg itt és most? – mondja Paul.

Nagy meglepetésre Braun Strowan érkezik a ringbe és kijelenti, hogy jelenleg a figyelme Roman Reigns-re irányul de amint végzett vele az megváltozik. Onnantól kezdve Brock Lesnar-ra és a Bajnoki Címre fog. Szemtől-szembe állnak továbbra is, Brock leteszi az övet és kijelenti, hogy készen áll a harcra. Végül nem történik semmi, Braun távozik a ringből.

113_raw_04032017ca_2444-e3b5d6b4986b1f69ba8e140d11a2b752.jpg125_raw_04032017ca_2560-9cb9137f07dc4bb9aeb22fcdaf85fe6a.jpg

Chris Jericho interjút láthatunk a backstage-ben Charley jóvoltából. Közben megtudjuk, hogy Chris Jericho április. 30-án megkapja a visszavágóját Kevin Owens ellen az Országos Bajnoki Címért. Chris elmondja, hogy tegnap Kevin ujja megmentette Owens-t a Codebreaker-től.. Chris felteszi a kérdést Owens ujjának, hogy tudja-e mi vár arra aki segít Owens-nek? YOU JUST MADE THE LIST! – Chris felírta őt a listára. Megjelenik Kevin Owens aki letámadja Chris-t, később Joe is csatlakozik majd érkezik egy Powerbomb az asztalra.

Angle lép ki az orvosi szobából, Seth Rollins jelenik meg majd Chris állapota felől érdeklődik. Angle közli Seth-el, hogy Chris ma este nem tud ringbe lépni de ígéri, hogy talál Seth-nek ma estére társat.

Enzo & Cass vs. Cesaro & Sheamus – Első számú kihívói jog a TT Címekért

Nem láthattunk hosszú mérkőzést. Cass csépelte ellenfeleit, majd fordult a kocka és belenézett Sheamus Brouge Kick-ébe – majd Enzo-t lökték le a sarokból egyenesen Cesaro felütésébe amivel megnyerték a mérkőzést. A Payback-en tehát Hardy-ék Sheamus-ék ellen csapnak össze.

144_raw_04032017hm_3181-991a2899705bb0cef453ec242294de27

Jinder Mahal vs. Sami Zayn

Mahal a tegnapi Battle Royal-ban jól teljesített, de itt nem volt esélye Sami ellen. A Helluva Kick után Sami kopogtatta ellenfelét.

164_raw_04032017ca_3234-77a1ca1511ba5f2c07e6ad1b621b1603

Hivatalosan bejelentésre kerül, hogy jövőhéten megrendezésre kerül a Shake up aminek következtében sok szupersztár új otthonra talál.

Kevin Owens & Samoa Joe vs. Seth Rollins & Finn Bálor

A mérkőzés reklám nélkül telt, ez eléggé pozitív. Seth-et gyűrték Owens-ék, majd a visszatérő Bálor indult be kétszer de akkor nagyon. Joe elkapta Bálor-t a Clutch-al de Seth mentette társát a Flying Knee-vel. Owens lerúgta Rollins-t, Bálor pedig Owens-t Dropkick-el azután pedig jött a Coup de Grace és kopogtatta az United States Bajnokot!

181_raw_04032017ca_3440-677c9e3eb2f507150cc319cd26fb673a.jpg

Ezekkel a képekkel zárult az adás, ma este pedig folytatás a SmackDown Live-val. A Payback PPV-re két mérkőzést már biztosra tudunk: Chris Jericho kontra Kevin Owens, valamint Sheamus és Cesaro a Hardy-fivérek ellen.

(via AWM & WWEP)

Talán ezek is érdekelhetnek:

5 hozzászólás

 1. 2017-04-04

  […] WCW egykori legjobbja, Goldberg a tegnap esti RAW után bejelentette visszavonulását. Megköszönte családjának és támogatóinak az eddigieket, […]

 2. 2017-04-04

  […] A tegnapi RAW-n láthattuk, hogy a friss Universal Bajnok, Brock Lesnar kihívást indított Roman Reigns ellen a WWE Universal Bajnoki Címéért. […]

 3. 2017-04-04

  […] WWE RAW 2017. április. 4 – Összefoglaló […]

 4. 2017-04-04

  […] WWE RAW 2017. április. 4 – Összefoglaló […]

 5. 2017-04-19

  […] WWE RAW 2017. április. 3 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.