WWE RAW 2017. április. 10 – Összefoglaló

A 2017. április. 10-ei hétfő esti RAW a Shake Up-al jelentkezik, sok izgalmat tartogatott számunkra az este.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Meglepően John Cena zenéje hangzik fel aminek kíséretében Miz és Maryse érkezik a ringbe, szokásukhoz híven parodizálják John és Nikki párosát. Elmondják, hogy nem jött be nekik Hollywood, nem fogadták el őket – így visszatértek a RAW-ra. Dean Ambrose zenéje hangzik fel aki a ringbevonulása után teljesen úgy kezeli Miz-t és Maryse-t mint a valódi John-t és Nikki-t. Gratulál az eljegyzéshez, a győzelemhez. Miz egyre idegesebben közli Dean-nel, hogy ők nem John-ék hanem Miz és Maryse.. Dean ennek következtében meglepi egy Dirty Deeds-el.

Sami Zayn jelenik meg Kurt Angle irodájában aki tudni szeretné a jövőjét, hogy marad a RAW-n vagy átpártol a kékekhez. Megérkezik Miz és Maryse akik reklamálnak egy pár sort, majd Angle kiírja későbbre a Sami Zayn kontra Miz mérkőzést.

Big E & Xavier Woods vs. The Revival

Tegnap érkezett a jelentés, hogy Kofi Kingston megsérült így kiesett egy ideig a New Day-ből. Ennek következtében Xavier-nek kellett helyt állnia Big E mellett. Próbálkoztak a srácok, de újabb Revival győzelem érkezett.

Curt Hawkins érkezett a ringbe, így bebizonyosodott az ő cseréje is. Ünnepeltette magát aminek következtében megérkezett Big Show, érkezett a KO Punch majd távozott az Óriás.

Austin Aries vs. TJ Perkins

Neville bezavart a küzdelembe, így TJ Perkins aratott győzelmet.

Seth Rollins következik, az Architect vonul a ringbe, hogy aztán szót kérjen. Mint mondja jó érzés itt lenni, ugyanis korábban nem volt vele tisztában, hogy lesz-e erre lehetősége újra. Mindent megtett, hogy készen álljon a WrestleMania-ra, de közben nem gondolt arra, hogy mi lesz utána. Több fájdalma volt a WrestleMania után, mint ezelőtt bármikor. A fizikai állapotot leszámítva minden oké volt, érzelmileg és mentálisan egyaránt. Mindezt a ringben hagyta, és megcsinálta. Pontosabban megcsináltuk, közös erővel “leöltük” a Királyok Királyát. Köszönetet szeretne mondani a rajongóknak a második esélyért, valamint ígéri, hogy a WrestleMania valaminek a kezdete volt a véggel ellentétben. Rendezni akarja a számlát Samoa Joe-val, majd megkaparintani a Universal Bajnoki övet. Utóbbi elérésében viszont nem olyan biztos a Mánián történtek miatt – láthatjuk, amint Stephanie keresztülesik az asztalon. Rollins megjegyzi: valószínűleg nem lesz a hónap dolgozója ezek után. Steph azonban vissza fog térni a melóba, és láthatja majd Seth arcát, ami emlékezteti a kudarcra, és férje vereségére. Könnyű módja lenne a dolgok orvoslásának, hogy ha üzletet kötne Shane-nel és a SmackDown-nal a folytatásban.. Ezután utalva a Shield elárulására: Rollins kijelenti, hogy egyszer már választotta a könnyebbik utat, és esze ágában sincs újra ezt tenni. Ha a SmackDown-ra akarják vezényelni, jobb lesz ha egy hadsereggel jönnek, ugyanis nem hajlandó harc nélkül távozni.
Némi meglepetésre, Kurt Angle érkezik Rollins mellé. Angle mindenekelőtt kijelenti, hogy egyenes lesz Seth-tel. Igaz, hogy Stephanie világossá tette: Rollins-nak mennie kell. És ha mindez két héttel ezelőtt történik, Seth-nek tényleg menni kellene. Kurt azonban valami egészen különlegeset látott a WrestleMania-n. A teljesítménye olyan impresszív volt, hogy szóba sem jöhet a távozás, így Angle egyértelműsíti: ameddig ő a GM, Seth Rollins otthona a RAW! Oh it’s true, it’s damn true!
Angle távozik, Rollins-t pedig hátba támadja Joe.. Angle visszasiet a ringbe, hogy gátat szabjon a bunyónak, de a feleket nem nagyon zavarja mindez.. A GM, egészen vicces módon mintha drukkolna Seth-nek, aki végül nagy nehezen visszaveri a Destroyer rohamát.

Kevin Owens-t kérdezik a Shake Up-al kapcsolatban, hogy szerinte hatással van-e rá. Kevin kijelenti, hogy nem aggódik – hisz mindig mindent úgy csinál ahogy neki jó, erről inkább Chris Jericho-t kérdezzék aki talán akar távozni a SmackDown-ra kis sikerért. Dean Ambrose-ról is kérdezik az US Bajnokot, a véleménye erről annyi, hogy addig nem érdekli Ambrose míg tudja, hogy ki a felsőbb rendű hisz ez a KEVIN OWENS SHOW!

Charlotte Flair vs. Nia Jax

A múlt heti után várható volt kettejük küzdelme, de Charlotte ezúttal nem állította nehéz feladat elé Nia-t, aki a Samoan Drop után kopogtatta ellenfelét.

Jinder Mahal vs. Finn Bálor

Papírforma eredmény, a múlt héten visszatért Finn Bálor könnyű győzelmet szerzett.

Az érdekesség ezután: Bray Wyatt jelent meg a kivetítőn és elmondta, hogy mostantól a RAW az új otthona. Elmondja, hogy majd kapunk egy Bray Wyatt és Finn Bálor viszályt.. De most akkor mi lesz a Randy Orton elleni viszályával?!

Apollo Crews, Rhyno & Heath Slater végül Kalisto csatlakozik a pirosakhoz.

The Miz vs. Sami Zayn

Maryse szokásához híven beavatkozz a mérkőzésbe, de akkor is Sami szerzett győzelmet.

Roman Reigns interjú Michael Cole jóvoltából. Cole Roman-t a WrestleMania-ról kérdezi, hogy érez-e bármiféle bűntudatot vagy felelősséget amiatt amit tett? Visszavonultatta Undertaker-t. Roman kijelenti, hogy karrierje legnagyobb de egyben legfurcsább sikere volt ez. Nem volt más választása, azt tette amit tennie kellett – ő a Big Dog, és ez az ő területe.

Megérkezett Braun Strowman aki nagy verésben részesített Roman-t, majd a mentőautót is felborította Roman-el együtt.:D

Primo, Epico, Luke Gallows & Karl Anderson vs. Cesaro, Sheamus, Matt Hardy & Jeff Hardy – 8 Fős Tag Team Mérkőzés

Papírforma eredmény, a győztesek a Hardy-fivérek csapata.

Sasha Banks érkezik a ringbe, mikrofont fog majd kijelenti, hogy rendezni szeretné a befejezetlen ügyeit, de előtt kihívja maga mellé a Bajnokot, legjobb barátnőjét: Bayley-t. A címvédő köszönetet mond, elszavalja a szokásos hálálkodó beszédet, majd Sasha rátér arra, amiért valójában itt van, nevezeten a bajnoki címért.. Sokra nem megy szándékával, ugyanis megjelenik Alexa Bliss, aki szerint ez a kis műsor igazán szívből jövő, s egyben undorító is volt. Ő az egyetlen, akit elismerés illet, annál is inkább mert véget vet ennek a szánalmas műsornak a rinben állók között. Kijelenti, hogy átveszi a hatalmat a RAW Női részlege fölött, amit nagyon szívesen tesz maga mögött hagyva a drámaivá vált SmackDown-t.. Mickie James is tiszteletét teszi, mint a RAW másik új szerzeménye. Mickie szerint egyesek azt mondják, hogy hat sikerével ő minden idők legnagyobb bajnoka. Alexa úgy hiszi, hogy a drámának vége? A rémálom számára még csak most kezdődik..
Nia jelent meg, letámadva Mickie-t. Alexa odalökte Sasha-t Nia-nak, ő pedig gyorsan elhagyta a ringet. Jax kirakta onnan Banks-et, majd lenullázta Bayley-t.
Hát.. Charlotte mellett úgy néz ki, hogy Sasha-t küldik a SmackDown-ra, aminek mondjuk megint semmi értelme, legalábbis, hogy egy adáson legyenek.

Dean Ambrose vs. Kevin Owens – Champion vs. Champion

Az ő csatájuk zárta az adást. Dean Ambrose határozott győzelmet aratott Kevin felett. A mérkőzés után Chris Jericho érkezett meg aki kiosztott Kevin-nek egy Codebreaker-t, majd távozott.

Ezekkel a képekkel zárult tehát az adás, ma este folytatás a SmackDown Live-val. Érdekesen várjuk, hogy kit kapnak a kékek – egyébként felettébb érdekes, hogy az egykori Shield testvérek egy oldalra lettek téve.

Új Szupersztárok a RAW-n:

  • Apollo Crews
  • Kalisto
  • Rhyno & Heath Slater
  • The Miz & Maryse
  • Curt Hawkins
  • Bray Wyatt
  • Dean Ambrose
  • Mickie James
  • Alexa Bliss
(DDDT, WWE & WWEPankracio)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.