WWE RAW 2017. április. 17 – Összefoglaló

A 2017. április. 17-ei hétfő esti RAW egy visszatekintéssel indul a múlt heti adásra ahol Roman Reigns interjút láttunk, aztán pedig Braun Strowman brutális támadását Roman ellen.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az adást nem más nyitja, mint Braun Strowman. Az Óriás a ringbe sétál, majd kijelenti, hogy elég büszke arra amit múlt héten tett és ezért Roman Reigns nem lehet itt ma este. Elmondja, hogy most mivel Roman nincs a képbe így az öltöző többi szupersztárjának is megmutatja, hogy ő a Monster Among Men. Megérkezik a GM, Kurt Angle. Angle mikrofont ragad majd nem túl boldogan kijelenti, hogy mit szeretne még Braun? A múlt héten elég csúnyán elbánt Roman-nel, sőt – felborította mentőautóstól együtt. A GM elmondja, hogy nemrég beszélt Roman-el aki csatát szeretne Braun ellen – ezért be is jelenti Angle: Roman Reigns és Braun Strowman összecsap a Payback-en.

Braun értetlenül áll a dolgokhoz, hisz azt hitte ez Roman Reigns végét is jelentette egybe.. Braun érdeklődik a ma este iránt, azonban a GM felfüggeszti a szupersztárt a heti adás munka alól. Braun fenyegetőzik, hogy Mick Foley is ezt próbálta játszani vele és tessék hová jutott.. Braun kihívást akar ma estére, különben.. A GM visszakérdez, hogy különben mi? Braun nem vitázik, távozik a ringből.

Samoa Joe vs. Chris Jericho

Seth Rollins a kommentátori székben. *

A küzdelem egész jól indult mindkét félnek, Chris elég jól feltudta venni a harcot a Destroyer ellen de minden hiába, Joe a feladásos fogását alkalmazva kopogtatta ellenfelét.

A csata után Joe mikrofont ragad majd Seth-hez szól, hogy ami pár hónapja történt az az üzletért történt. De amit látott a WrestleMania-n: bosszút áll Triple H-ért és Stephanie-ért a Payback-en, ki fogja vonni a forgalomból Seth Rollins-t.

A backstage-ben vagyunk ahol a Club valamint Goldust és R-Truth sétál, érkezik Braun aki megtámadja Goldust-ék párosát.

Gallows & Anderson vs. Enzo & Big Cass

A küzdelem nem ígért meglepetést, így is történt. Cass-t leterítették, majd Enzo-val már könnyen elbántak.

MizTV

Miz és Maryse érkezik a szorítóba, hogy megrendezhessék a Miz TV-t.

A Miz indít, miszerint múlthéten Maryse-szal sokkolták a világot azáltal, hogy a Shake-up keretein belül a RAW-ra érkeztek.. Dean Ambrose zenéje fojtja a szót Miz-be, amitől a korábbi IC Bajnok cseppet sem boldog. Ambrose megköszi a részvétel jogát, ugyanis imádja ezt a show-t. Miz átlát a szitán, és vissza is kérdez, hogy Ambrose szerint mindez poén-e. A Bajnok őszintén úgy véli, hogy nem az egyetlen, hisz Miz is elég nevetséges ebben az öltözetben. Miz dühösen javítja ki, váltig állítva igazát, miszerint ő, ellentétben Dean-nel, minden szempontból olyan, mint amilyennek egy WWE Szupersztárnak lenni kell. Ambrose közel sem, mégis imádják. Mindezért lehetőséget sorát kapja, a SmackDown első Draftolt személye, a SummerSlam-en WWE Bajnok. És mit tett ezekkel a pillanatokkal? Elpazarolta őket, hat hónappal később pedig a WrestleMania-n, csupán egy aprócska pont volt a radaron. Miz megkérdezi Dean-t, hogy tisztában van-e azzal, hogy miért nem fogja sosem áttörni az üvegmennyezetet, hogy miért nem lesz soha nagyobb, mint a WWE? Nem azért mert tehetségtelen, azért, mert lusta és önelégült.

Ambrose szerint nem az számít mit visel, hanem hogy mi van belül, a szívében. Őt nem érdeklik azok a felszínes dolgok, mint a többséget. Ő Dean Ambrose. Imádja a munkáját, mindegy, hogy 20, vagy 20.000 ember előtt kell végeznie. Kimegy a ringbe, és ledolgozza a valagát. Imádja a monoklis szemeket, imádja kiköpni a fogait, harcolni, vérezni, verejtékezni.. ezért ő, az IC Bajnok. Nem mellesleg pedig, Miz-t verte el ezért a címért..
Nem kell sok a balhé kirobbanásáig, Ambrose megelégeli Miz szájalását, és nekiesik. Miz nagy nehezen menekül, Dean pedig jobb híján a berendezésen vezeti le mérgét.

Újra Braun-t láthatjuk a backstage-ben ahol újabb áldozatot szerez: Kalisto-t. Az Óriás tovább menne, ám megérkezik Big Show majd vállal nekilöki a raktárajtónak. Megkérdezi, hogy miért nem inkább vele egyszintű szupersztárral kezd majd mérgesen tovább áll.

TJ Perkins vs. Jack Gallagher

TJ könnyed győzelmet aratott.

Sasha Banks vs. Alexa Bliss vs. Mickie James vs. Nia Jax – Fatal 4 Way a RAW Női Bajnoki Cím kihívói jogért

A küzdelem jónak ígérkezett, az is volt. Nia szokásához híven dominált a meccsben. Alexa és Mickie is felébred a küzdelemben. Sasha is kő keményen küzd a kihívói jogért, azonban Nia ellen nincs sok esélye senkinek. Nia még reklám után is dominál. Sasha befogta Alexa-t a Bank Statement-be de Mickie menti a csatát. Érkezik egy határozott Samoen Drop Nia-tól amivel Sasha-t és Mickie-t is elintézi. Érkezik Alexa aki kihasználva a helyzetet, elintézi Nia-t majd kopogtatja Sasha-t.

A győztes és első számú kihívó: Alexa Bliss.

Curt Hawkins vs. Finn Bálor

Bálor meglepően “visszatért”. Megkapta a szükséges orvosi engedélyeket, majd megjelent Curt Open Challenge-re ahol sima győzelmet aratott.

Bray Wyatt következik, és először is arról érdeklődik Randy-től, hogy mitől fél? A sötéttől, az ismeretlentől, vagy az ágya alatt élő szörnyetegtől? A félelem az, ami összekapcsolja őket. Viszont Ő nem olyan, mint Randy, Ő nem fog meghajolni a félelem előtt, Ő az, aki irányítja a félelmet. A félelem a House of Horrors-ban él. Tudja, hogy Randy fél, és ezt kihasználván a House of Horrors-ban megismerteti vele az igazi félelmet. A fájdalma élteti és motiválja, a sikítása zene füleinek. A House of Horrors olyan lesz, mint egy rémálom, és az álom végén, mikor (Bray) elhagyja azt, magára hagyja Randyt, de mielőtt még távozna, porrá égeti azt.

Cesaro vs. Jeff Hardy

Sheamus és Matt Hardy a ring mellett. *

Jeff hosszú idő után megvívta első egyéni küzdelmét. Cesaro nem nagyon akarta hagyni Jeff-et fölénybe kerülni. A meccs első felében Jeff került fölénybe, majd érkezik egy váratlan Powerslam Cesaro-tól. Jeff a ringben kívülre pártol, majd érkezik a szokásos felütés. Első meccspont, azonban Jeff kitör. Cesaro minden megpróbál kemény ellenfele ellen, azonban nem jár sikerrel: Jeff kiosztja a Twist of Fate-t majd érkezik a Swenton Bomb amivel megnyeri a küzdelmet.

Braun Strowman vs. Big Show

Braun meg sem várja Show bevonulását, sem a gongot. Kihátrál a ringből, majd a ringen kívül kezdődik a küzdelem. Show jól irányít a ringben kívül. Visszatérnek a ringbe, majd kezdetét veszi végre a küzdelem. Show elég jól irányít az Óriás felett, eddig. Kisebb emelgetés amiből Braun jön ki jobban, majd ekkor jön el Braun ideje – most ő irányít teljesen. Braun felkerül a sarokba – ugrani szeretne azonban belenéz Show Cokeslam-jába – a bíró számol, de Braun kitör kettőnél. Braun újra a sarokban, Show készül a Superplex-re azonban Braun hárít. Újra ugrana Braun – ám belenéz a KO Punch-ba. A bíró számol, de ismét kitör Braun. Ismét a sarokban a két Óriás, érkezik a Suplex amitől összeomlik a ring és a közönség teljes extázisba.. Érkeznek a bírók, orvosok – Braun áll fel hamarabb, majd távozik az Óriás.

Hivatalos mérkőzések az április. 30.-ai Payback-re:

Randy Orton (c) vs. Bray Wyatt – WWE Bajnoki Címmérkőzés

Kevin Owens (c) vs. Chris Jericho – Országos Bajnoki Címmérkőzés

Bayley (c) vs. Alexa Bliss – RAW Női Bajnoki Címmérkőzés

Hardy Boyz (c) vs. Cesaro és Sheamus – RAW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés

Neville (c) vs. Austin Aries – Cruiserweight Bajnoki Címmérkőzés

Roman Reigns vs. Braun Strowman

Seth Rollins vs. Samoa Joe

Képek és videók: WWE.com

Főbb fordítás: WWEP

Források: WWEP & DDDT

Talán ezek is érdekelhetnek:

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.