WWE RAW 2017. április. 24 – Összefoglaló

A 2017. április. 24-ei hétfő esti RAW Kansas City-ből jelentkezik, utolsó adás a vasárnapi Payback PPV előtt. Egy bejelentett mérkőzésről tudtunk amit Braun Strowman és a kis luchador, Kalisto szolgáltatott nekünk.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Chris Jericho nyitja az adást, akinek a közönség valósággal megőrül. Érkezik a szorítóba a korábbi Országos Bajnok, hogy megrendezze a “Highlight Reel-t”. Chris közli velünk, hogy ez az utolsó show-ja, hisz vasárnap legyőzi Kevin Owens-t és visszaszerzi az Országos B. címet – ezzel pedig a SmackDown csapatát fogja erősíteni. Elmondása szerint ettől függetlenül semmi nem fog változni: a rajongói, támogatói és mindenki más ugyan úgy mögötte állnak. Érkezik a “The Friends of Jericho…Cheer Me On Maaaan!” 😀

Azzal folytatja, hogy vasárnap megkapja az esélyt a bajnoki cím visszaszerzésére és a törlesztésre Kevin Owens ellen – aki elárulta a Festival of Friendship-en, valamint megfosztotta őt a bajnoki címtől a WrestleMania-n.. Chris folytatná, azonban felhangzik Miz zenéje aki érkezik is Maryse kíséretében a ringbe. Miz azonnal mikrofont ragad majd közli, hogy vége a “RAW is Jericho”-nak és a “Highlight Reel”-nek is mivel következik a Miz TV.

Miz folytatná, azonban őt pedig Dean Ambrose szakítja félbe.

Dean mikrofont ragad majd közli velünk, hogy vége a Miz TV-nek – innentől a Ambrose Asylum-ot láthatjuk. Következik az abszolút szórakoztatás, Ambrose említést tesz a Chris-szel vívott korábbi csatákról, arról, hogy szétverte a fején Mitch-et, ugyanakkor a Bajnok azt is felhozza, hogy ő meg Jericho ikonikus kabátját vágta haza. Erre már Chris-nek is megjön a hangja, mondván Ambrose továbbra is tartozik neki 15.000 dollárral. Dean-nek nincs ennyi kéznél, viszont ajándékkal készült Chris számára, amit Y2J kissé félve csomagol ki a februárban történtek miatt. A doboz egy méretes zakót rejt, ami ráadásul tele van aggatva égősorral. Kérleli Chris-t, hogy próbálja fel, Miz azonban dühösen közbeszól.

Úgy véli, hogy a látottak egy olyan IC Bajnok tulajdonságai, aki laza, s aki lebecsüli a címet. Mindenkinek hálásnak kellene lenni azért, hogy ő itt van a RAW-n. Hálásnak kellene lenniük az embereknek azért, hogy itt van gondoskodni Dean és Chris középszerűségéről. Úgy véli ő az a személy, akinek ajándékokat kellene kapni.. Dean-től megérkezik a Dirty Deeds, ami után Chris pedig felírja Maryse-t a listára amiért feleségül ment a Miz-hez.

Matt Hardy vs. Sheamus

Múlt héten Jeff és Cesaro párharcát láthattuk, most pedig az ellenkezőjét. Matt gyorsan befejezni szerette volna a küzdelmet, azonban nem járt sikerrel. Matt kezd jobban és irányítani is tud. Meccsponthoz kerül Matt, azonban Sheamus résen van és kitör. Sheamus irányítani próbálna, azonban érkezik Matt-től a ring szélére a Side Slam ami után pedig jön a reklám. Reklám után a Kelta Harcos irányít, majd újra Matt. Érkezett egy Tornado DDT is. Érkezne a Twist of Fate, de Sheamus blokkolja. A ringen kívül folytatódik a csata aminek következtében Sheamus meglöki Jeff-et aki egyből kérdőre vonja Payback ellenfelét. Megérkezik Cesaro rendet tenni, Matt meccsponthoz érkezik – jön a Twist of Fate ami után kopogtatta Sheamus-t.

Kurt Angle irodájában vagyunk aki épp a “kukás meccsről” tárgyal, megérkezik Miz és Maryse. Miz közli a GM-mel, hogy nem tetszik ez a féle bánásmód amit ő alkalmaz. Angle-t nem érdeklik Miz szavai: kiírj egy Tag Team küzdelmet ma estére Dean és Chris párosa ellen, Miz pedig keressen magának társat.

Neville és TJ Perkins vs. Jack Gallagher és Austin Aries

Rövid küzdelem amiben Austin-ék szereztek győzelmet.

Kalisto vs. Braun Strowman – Dumpster Meccs

A meccs lényege egyértelműen: a másikat beledobni egy kukába. Kalisto elég magabiztosan indít, de nem sokáig bírja. Kalisto átrántaná az Óriást a kötél felett, de Braun blokkol. Braun következik, dominál az Óriás. Braun rövid időn belül befejezné a csatát, de a luchador egész okosan túl jár az eszén. Lábon rúgja majd Braun beleesik a kukába. A győztes Kalisto. Braun nem törődött bele a vereségbe: megtámadta Kalisto-t, beledobta a szemetesbe majd legurította a bejáratnál.

Kalisto igen súlyosan megsérült, nem nézett ki valami jól.

Bray Wyatt jelenik meg a kivetítőn, mégpedig, hogy üzenjen Orton-nak a House of Horrors előtt.. Bizonyos sebek soha nem gyógyulnak meg igazán – mondja Bray. Megfertőzik az elméd. Ugyanaz a fájdalom és szenvedés várja majd Randy-t a HoH-ban. Minden lépéssel közelebb kerül az őrülethez, ahová csak belép, végtelen rémálommá fog válni. A legjobb rész, hogy sosem hagyhatja el. A ház lesz a tisztítótűz, örök börtön Randy elméjéhez, örök börtön a lelkének. A pokol legmélyebb, legsötétebb szegletei várnak Randy-re, akinek fájdalmával, szenvedésével és gyötrelmével Bray újjászületik majd.

Dana Brooke vs. Alicia Fox

Rövid küzdelem amiben Dana szerzett győzelmet.

Enzo Amore és Big Cass és Seth Rollins vs. Gallows és Anderson és Samoa Joe – 6 fős Tag Team mérkőzés

Enzo-ékat már az érkezésnél letámadták. Enzo kiesett a buliból, érkezett Cass egy jó húzással. Seth elintézte Anderson-t és Gallows-t, aztán pedig jöhetett Joe. A túlerő győzött, elintéznék Seth-et, de érkezik Cass és kisegíti társát.

Megérkezik a GM, majd elmondja, hogy Enzo nem tudja folytatnia küzdelmet így hozott Seth-éknek egy új társat. Felhangzik Finn Bálor zenéje és érkezik is.

Finn Bálor és Big Cass és Seth Rollins vs. Gallows és Anderson és Samoa Joe – 6 fős Tag Team mérkőzés

Bálor bevonulásánál már kezdetét veszi a küzdelem. Bálor-ék kezdik jobban a küzdelmet a meccs első felében. Pacsi és csapatmunka következik tőlük amiben jól állnak. Bálor-t kicsit leállítják Gallows-ék, de rövid időn belül újra Seth-ék fölényben. Gallows-ék kikerülnek a ringen kívülre, majd aztán be. Érkezik Seth-től az új befejező mozdulata ami után kopogtatta ellenfelét, ezzel megnyerték a küzdelmet.

Alexa Bliss érkezik a szorítóba, hogy a vasárnapi címmérkőzésről ejtsen pár szót.
Bliss kihangsúlyozza, hogy a többiekkel ellentétben nem a felesleges duma miatt van itt a RAW-on, hanem hogy győzzön, és hogy megszerezze a Bajnoki övet. Megérkezik Bayley, aki tisztában van vele, hogy Alexa gúnyolódik, ezt viszont nem engedi neki. Minden egyes nap az álmaiért dolgozik, valamint, hogy megtartsa az övet, amit rengetegen el akarnak venni tőle. Ő viszont nem adja könnyen, harcol bármivel és bárkivel annak érdekében, hogy a címmel távozzon az otthonából vasárnap este.
Bliss megörül a hírnek, hogy a PPV-re Bayley szülővárosában kerül sor, hisz ez szerinte azt jelenti, hogy a családja előtt alázhatja meg, verheti el, és szerezheti meg az övet, pontosan ezt fogja tenni.
Megérkezik Sasha is, akinek kicsit sem tetszik, hogy Bliss a múlt heti elcsalt győzelmet követően úgy tesz, mintha övé lenne a hely. Banks úgy véli, hogy Bayley móresre tanítja majd a szőkeséget vasárnap, ma este viszont szintén van egy lehetőség minderre, Sasha pedig ki is szeretné használni.. Bliss tiltakozik, mondván neki vasárnap fontos mérkőzése lesz. Elindul kifelé, hisz nem érzi magát biztonságban Sasha közelében.. Pillanatokon belül jön is az ütés, Bliss elterül, a meccs pedig létrejön.

Alexa Bliss vs. Sasha Banks

Eléggé hamar véget ért a küzdelem. Alexa távozott a ringből így Sasha szerzett győzelmet kiszámolással.

Megkapjuk a vasárnapi Payback KickOff Show küzdelmét ahol Enzo és Cass párosa csap össze Gallows és Anderson párosával – valamint Miz TV-t láthatunk majd a felvezető Show-ban ahol Miz vendége Finn Bálor lesz.

Curt Hawkins vs. Apollo Crews

Rövid küzdelem, papírforma eredmény. Apollo szerzett győzelmet, majd érkezett Titus O’Neil aki igen örült Apollo győzelmének.

Dean Ambrose és Chris Jericho vs. The Miz és ?!

Miz egy papírt kapott a mérkőzés előtt amire a társa neve volt írva és Miz rendkívül örült annak. A csata kezdeténél nem jelent meg Miz társa, de Kurt Angle igen aki felvilágosította, hogy a meccs ettől függetlenül elindul. Dean és Chris párosa igen összhangban van és irányítani tudnak Miz felett.

Kicsit fordítani tudott Miz, támadta Dean-t a Daniel Bryan féle rúgásokkal. Dean-től érkezett a pacsi, Chris eléggé belejött a küzdelembe – Miz-nek elege lett és távozott volna, de Dean megállította. Érkezett volna a kommentátor asztalra a Dirty Deeds azonban érkeztek villanások és a sötétség… A sötétséget követően nem Miz állt Dean előtt, hanem Bray Wyatt. Bray-tól érkezett egy ütés amit a Sister Abigail követett. Chris-t ketten győzték már le a köteleknél, neki is jött egy Sister Abigail – Miz próbálta volna ellopni magának a show-t, de ő is kapott Bray-től egy Sister Abigail-t.

Ezzel a képpel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-val.

Képek & videók: WWE

Főbb forditás: WWE P

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.