WWE RAW 2017. május. 8 – Összefoglaló

A 2017. május. 8-ai RAW az európai turné kellős közepéről jelentkezett ahol az adás kezdésénél Dean Ambrose sétál a backstage-ben majd kap egy hívást Kurt Angle-től aki egy igen jó hírt közöl vele. Dean ezután ellenfeléről szeretne beszélni, azonban a hívás megszakad – így Dean az aréna felé indul.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Dean megérkezett a ringbe, hogy közölje a mondandóját és a hírt amit kapott a GM-től. Dean tudtunkra adja, hogy Angle nincs itt ma este és így rábízta az adás irányítását, ezt követően pedig sok dolog van ami jól fog mutatni a ma esti adáson.

Miz szakítja félbe a bajnokot Maryse-szel az oldalán, a ringbe érkezve mikrofont ragadnak és kijelentik, hogy Dean irányítása alatt kész káosz lesz a műsor. Dean rögtön bizonyítaná magát, miképp kiírna egy nyitómeccset Miz számára de Miz kibújik ez alól – majd elmondja, hogy beszélt Stephanie-val és Steph rábízta az irányítást így ma este a műsor “Awesome” lesz.. Ezután Dean kitér az Extreme Rules-ra ahol legyőzi Miz-t és címet véd, Miz pedig ugyanezt állítja, hisz emlékezzen vissza a múlt hétre, hogy kiket is győzött le a lehetőségért: Bálor-t valamint Seth Rollins-t. Dean nem vitázok tovább – kezet fogna ellenfelével sportszerűen, ekkor azonban felhangzik Braun Strowman zenéje.

Braun bekötött kézzel érkezik a ringbe, (hírek szerint megsérült és 4-8 hét kihagyás vár rá (?!)). Braun rögtön azzal indít, hogy nem érdekli ki a vezetője a ma esti adásnak de megszerzi amit akar. A Payback-en elintézte Roman Reigns-t de addig nem nyugszik ameddig Roman járni képes.. Braun arra kéri Dean-t, hogy hívja fel Angle-t és Stephanie-t és közölje velük, hogy amint jól lesz a karja: elintézi Roman Reigns-t végleg, aztán pedig Brock Lesnar jön. Megérkezik Kalisto aki bosszút és mérkőzést akar az Óriás ellen a hetekben történtekért.. Braun elmondja, hogy sérült de Kalisto-t félkézzel is elintézi. Dean nem tétováz – kiírja a meccsüket ma estére. Miz gratulál Dean-nek, hogy még csak alig van irányító szerepben de már is véget vetett Kalisto karrierjének.. A következő kérdése pedig, hogy mi a következő lépés? Dean pedig kijelenti, hogy a nyitómeccs egy Miz kontra Finn Bálor küzdelem.

Finn Bálor vs. The Miz

Miz – ismét – egyből távozott volna. A mérkőzés első felében igen kemény stílust láthattunk Bálor-tól, eljött az ideje a törlesztésnek a múlthetiért. Miz már talán kikapna, érkezne a Coup de Grace – de Maryse menti férjét. Reklám után vagyunk ahol már Miz irányít, de nem sok kell – Bálor újra átveszi az irányítást. Miz egyre nagyobb bajban, ezt pedig ő is tudta: nekilökte Bálor-t a bírónak és arra kérte, hogy diszkvalifikálja Bálor-t.. A bíró meg is tette. Miz távozna, azonban Dean megérkezik aki közli, hogy a meccs most azonnal újraindul. A meccs újraindult, perceken belül pedig Bálor szerzett győzelmet a Coup de Grace-sszel.

Alexa Bliss vs. Mickie James

Alexa próbált mindenképp kikerülni a meccsből, ám nem sikerült. Mickie dominált, majd mikor már Alexa került fölénybe érkezett Nia Jax aki beavatkozott a mérkőzésbe, azonban érkezett Bayley is aki rávette magát egy Crossbody-val. Ez pont elég volt, hogy eltereljék Mickie figyelmét akit Alexa így könnyű szerrel kopogtatott. Alexa a mérkőzés után megtámadta Mickie-t akit Bayley mentett. Bayley kikergette Alexa-t az arénából, Nia pedig elvégezte a könnyű munkát Mickie-n.

Dean Ambrose-t látjuk a backstage-ben aki az adásról konzultál, megérkezik Miz aki “hatalmát” kihasználva kiír egy meccset Dean számára Bray Wyatt ellen.

Samoa Joe interjút látunk a backstage-ben ahol elmondja, hogy nem végzett még Seth Rollins-sszal de hamarosan fog. Megérkezik Seth aki nekiesik Joe-nak, kisebb bunyó aminek a bírók vetettek véget.

Braun Strowman vs. Kalisto

Braun a mérkőzés előtt kijelentette, hogy nem vállalja a küzdelmet a sérülése miatt plusz szánalmasnak tartja Roman Reigns-t aki nem mer férfi módjára kijönni a ringbe. A csata elkezdődött mégis, Braun egy rúgással elintézte Kalisto-t, majd felhangzott Roman Reigns zenéje.

A szemezés után érkezett a bunyó a ringen kívül, Braun megpróbálta feltartani riválisát kisebb-nagyobb sikerrel, Roman sérült vállát kezdte el támadni hol székkel, hol kézzel hol pedig a ring segítségével. Braun meghátrált, Roman pedig ünnepelt.

10 Fős Tag Team Mérkőzés a RAW TT. B. kihívói jogért

Cass és Enzo kontra Sheamus és Cesaro kezdik a küzdelmet, domináltak első perctől kezdve Sheamus-ék, kissé sikerült csak felvenni a harcot Enzo-éknak, Sheamus kiiktatta Cass-t majd Cesaro-tól érkezett a felütés, majd a feladásos fogása amiben Enzo Amore kopogott.

Rhyno és Heath Slater érkeztek, de Sheamus-ék már a bevonulásnál lerohanták őket és nagy versében részesítették. Elintézték Rhyno-t, majd Slater-t is. Rhyno segíteni próbált társán, azonban egyszer sem sikerült. Magabiztos győzelem Sheamus-éktól.

Gallows és Anderson jöttek, de ők sem tudták legyőzni a Heel duót. Egyszer próbálták elintézni Sheamus-t, de Cesaro mentette társát majd érkezett Sheamus-től a Brouge Kick amivel megnyerték a csatát.

Golden-Truth érkezett, a veretlen duó 2017-ben. Lehetőséget kaptak a címekre, azonban nem sikerült megkaparintani. Cesaro Goldust térdét kezdte el támadni ami célpont lett, érkezett a Sharpshooter de R-Truth mentette társát. Cesaro-ék ismét győzelmet szereztek, ezzel pedig ők lettek az első számú kihívók a Tag Team címekre Hardy-ék ellen.

Sheamus-ék tovább támadták Goldust-ékat aminek Hardy-ék érkezése vetett véget. A bajnokok összecsaptak volna kihívójukkal, azonban azok menekülőre fogták.

Seth Rollins vs. Samoa Joe

Erős küzdelem, ahogy lenni szokott. Egyenlő erőviszonyok lettek úrrá, adok-kapok szituáció. Seth úgy tűnt fölénybe kerülne, de Joe-nak mindig volt válasza.. A nagy bunyóban Seth letépte a sarokvédőt, amit a bíró próbált visszatenni de Joe-t ez sem érdekelte: nekilökte Seth-et ismét, a bíró pedig diszkvalifikálta Joe-t. Joe-t ez sem hatotta meg, tovább támadta Seth-et majd érkezett a Clutch amivel szépen elaltatta a Kingslayer-t.

TJP vs. Jack Gallagher

Rövid küzdelem amiben TJ Perkins szerzett győzelmet. Megérkezett Austin Aries, hogy mentse Gallagher-t TJP támadásából.

Sasha Banks vs. Alicia Fox

Rövid küzdelem, amiben végül ha nem is szabályosan de Sasha Banks szerzett győzelmet a Double Kneedrop-ot értékesítve.

A jövő heti adáson Miz lehetőséget kap, hogy elhódítsa Dean Ambrose ellen az Interkontinentális Bajnoki övet!

Bray Wyatt vs. Dean Ambrose

Pörgős küzdelem a felektől. Jöttek a szokásosak, de mindketten jól állták a sarat. Bray-től érkezett egy elég szép Suplex. A csata feléhez érkezve Miz felállt a kommentátori székből, hogy zavarja Dean-t de bírta a strapát a bajnok és két irányba is jól figyelt. Miz a sok próbálkozás után végül elvette a győzelmet Dean-től, nem sikerült a Dirty Deeds – Wyatt-től pedig érkezett a Sister Abigail, amivel megnyerte a mérkőzést.

A mérkőzést követően pedig Miz megtámadta Dean-t és magabiztosan elmondta, hogy jövőhéten új IC bajnokot avatunk.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-val!

Főbb forrás: WWEP

Képek: WWE

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-05-09

    […] WWE RAW 2017. május. 8 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.