WWE RAW 2017. május. 15 – Összefoglaló

A 2017. május. 15-ei RAW egy visszatekintéssel indult a múlt hétre ahol láthattuk, hogy Braun Strowman hogyan is került műtét alá. Ezt követően Kurt Angle zenéje hangzik fel amire a közönség valósság megőrül.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

A GM közli velünk, hogy Braun Strowman a sérülése miatt 6 hónapra kényszerül pihenőre. Ezután jön a kérdés tőle, hogy ki nézzen szembe Brock Lesnar-ral az Universal Bajnoki Címért? Kurt tudatosítja, hogy az Extreme Rules-on megrendezésre kerül egy Fatal 5 Way küzdelem ahol ez el fog dőlni. A résztvevők pedig: Seth Rollins, Finn Bálor, Roman Reigns, Bray Wyatt valamint Samoa Joe.

Megérkezik Roman Reigns aki eléggé feszülten érkezik a ringbe, majd elmondja nekünk, hogy nincs szükség semmilyen 5 fős küzdelemre – ő erre a tökéletes ember. Megverte Undertaker-t a WrestleMania-m, Braun Strowman-t bepakolta egy mentőbe így ő az egyetlen aki képes legyőzni Brock Lesnar-t!

Ennek hallatán érkezik Finn Bálor aki elmondja amit már egy párszor megtett: ő az első Universal Bajnok, övé az öv amit sosem vesztett el. Tehát ha Roman vagy bárki más akarja az övét, az csak Bálor után. Roman közli Bálorral, hogy van szíve de nincs benne annyi, hogy leigázza a Fenevadot.. Bálor kijelenti, hogy Roman keljen fel és legyen tisztában a dolgokkal: első este amikor a RAW-ra érkezett, legyőzte őt.

Megérkezett Joe is aki közli leendő ellenfeleivel, hogy itt nem a szívről szól a dolog. De nem is arról, hogy ez kinek valójában a területe vagy club-ja. Itt ami számít az a tett és az eredmény. Ezután kijelenti Joe, hogy legyőzi mindannyiukat és megnyeri a Bajnoki övet!

Megérkezett Bray Wyatt aki elmondja, hogy a Fenevad közel van. Mindannyian mutatni próbálják a kemény srácot, de Wyatt tudja, hogy legbelül mindannyian félnek és elfognak menekülni.

Jön Seth Rollins aki nem igazán szeretett volna beszélni.. Letámadta Joe-t aminek következtében kialakultak a bunyók. Bray leterítette Bálor-t, Reigns Wyatt-et. Roman és Wyatt a ringen kívül folytatják a bunyót, míg Seth és Joe a ringbe. Seth elintézi Joe-t aki inkább meghátrál, Wyatt pedig Seth-et. Érkezik Roman egy Superman Punch-al amivel kifekteti Wyatt-et aki Seth-nél köt ki. Seth támadja Wyatt-et, de érkezik Bálor a rúgással amivel kifekteti őket. Érkezne a Coup de Grace Roman-nek, de nem sikerül. Roman támadna, de érkezik a Slingblade amit a Top Con Hilo követ Seth-re és Roman-re egyaránt.

Jeff Hardy vs. Sheamus

Sheamus kicsit lassabban kezdené a küzdelmet, Jeff pedig annál gyorsabban. Jeff rögtön ráront ellenfelére, ütések és rúgások követik egymást amit követően Sheamus visszatámad. Érkezne a bizonyos rúgás Sheamus-tól, de Jeff hárít. Jeff a levegőből szeretne támadni, de Sheamus hárít. Reklám után vagyunk ahol még mindig Sheamus irányított hosszasan de Jeff feltámadt a nagy kavargásban pedig érkezett a Twist of Fate amit a Swenton Bomb követett, a győztes Jeff Hardy.

Sasha Banks vs. Alicia Fox

Visszavágó mérkőzés a múlt hétről amiben most Alicia szerzett győzelmet.

Dean Ambrose (c) vs. The Miz – Interkontinentális B. Címmérkőzés

A meccs első felében Dean irányított elég jól. Dean mászik a sarokba, érkezne az Elbow-val de Miz kigurul a ringből és meghátrál. Reklám után jövünk vissza ahol Miz irányít, érkeznek a Daniel Bryan rúgások amiből Dean hirtelen fordítana de nem jár sikerrel. Újra Dean-t láthatjuk irányítani, ismét próbál kopogtatni de Miz ismét kitör. Dean a sarokból adná a Superplex-et, de Miz fordít. Dean-től érkezne a Dirty Deeds, de Miz megfordul belőle és érkezne a Skull Crushing Finally, de Dean is fordít. Kopogtatna, de nem jár sikerrel továbbra sem. Adok-kapok szituáció, hol egyik hol pedig másik irányít. Miz-től sikerül a Skull Crushing Finally, de Dean az utolsó másodpercben kitör.. Miz meghátrálna, Maryse mögé bújik de Dean-t ez sem akadályozza meg az ugrástól! Jön az ugrás, Miz pedig kifekszik. Visszakerülnek a ringbe, Maryse beavatkozna amit követően Miz övön alól ütött volna, de Dean reagált és ő rúgott övön alólra, a bíró pedig diszkvalifikálta Dean-t.

Alexa Bliss érkezett a ringbe, akit Bayley követett. A fő téma amit már tudunk: kettejük csatája hivatalos az Extreme Rules-ra. Bayley letámadta Alexa-t, előkerült a kendóbot amivel elintézte a Hugger lányt.

Miz-t és Maryse-t láthatjuk Kurt Angle-t keresve, Miz elmondja a GM-nek, hogy Dean csalással védte meg bajnoki címét.. Kiharcol magának egy újabb lehetőséget az Extreme Rules-ra.

Finn Bálor vs. Roman Reigns

Roman irányítana jobban, nagyobb erejét kifejtve. Könnyen dobálja Bálor-t ide-oda, de rövid időn belül fordít egy Enziguri-val. Bálor kerül fölénybe, Roman nekiesik vállal a ringnek, amit Bálor szépen használ ki. Reklám után Bálor irányít, kopogtatná ellenfelét de nem jár sikerrel: Roman lerántja a sarokról, érkezik a Spear amivel kopogtatja ellenfelét.

Neville & TJP vs. Austin Aries & Jack Gallagher

Rövid küzdelem a cirkálóktól amiben TJP-ék szereztek győzelmet.

Bayley-t ápolják az orvosok, Angle érdeklődik de Bayley ígéri a GM-nek, hogy jól lesz. Ezt követően Angle kiír egy ‘kendóbotos’ címmeccset az Extreme Rules-ra

Bray Wyatt-et láthatjuk a kivetítőn ahol elmondja, hogy Seth Rollins-nak két választása van: szembenéz a gonosszal, vagy gyáva módon futásra fogja..

Seth ad választ rá, hogy Bray sem akadály az Universal öv megszerzésében. Ő lefogja mészárolni a Fenevadot, hisz megtette ezt a Királyok királyával is. (Triple H)

A ringbe érkezett Goldust és R-Truth aminek következtében Goldust Heel Turn-t vett társán.

Big Cass vs. Titus O’Neil

Rövid küzdelem, a győztes Big Cass.

Bray Wyatt vs. Seth Rollins

Nem született győztes. Joe beavatkozott a meccsbe aminek következtében ketten támadták Seth-et. Bray-től érkezett a Sister Abigail Joe-nak, majd Seth-nek is.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-val!

Képek: WWE.com
Főbb forrás: WWEP

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

  1. 2017-05-16

    […] WWE RAW 2017. május. 15 – Összefoglaló […]

  2. 2017-05-16

    […] tegnapi RAW-ot követően kicsit okosabbak lettünk a június. 4-ei RAW PPV-re, az Extreme […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.