WWE RAW 2017. május. 22 – Összefoglaló

A 2017. május. 22-ei RAW-tól sokat várhattunk, a múlt heti adáson Kurt Angle bejelentette, hogy a június. 4-ei Extreme Rules-on egy 5 fős küzdelmet láthatunk, a győztes pedig Brock Lesnar ellen szerez kihívói jogot.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Bray Wyatt nyitja az adást meglepő módon, érkezik is a ringbe az 5 fős küzdelem egyik résztvevője.

Bray szeretné ha a közönség felállna és meghallgatná a megmentőt. Azt a megmentőt aki képes lesz legyőzni a fenevadat akik miatt a gyermekek szerte a világon nem tudnak aludni éjjelente. Ő az a személy aki leöli a fenevadat. Bray feláldozza Rollins-t, Reigns-t, Bálor-t valamint Joe-t is. Ő távozik győztesként június. 4-én, majd csap össze Brock Lesnar-ral júliusban.

Megérkezik Roman Reigns aki közli Wyatt-tel ha az ő udvarán szeretne beszélni, tegye ezt szemtől-szembe. Wyatt szimplán kineveti Roman-t, hogy csak a forró vére hajtja.. Roman szerint ő az egyetlen aki legyőzheti Brock Lesnar-t, az Extreme Rules-on legyőzi mindannyiukat és aztán törődik Lesnar-ral. Most pedig azzal, hogy hogyan dobja ki Wyatt-et a ringjéből.. Megérkezik Kurt Angle aki kiírt kettejük számára egy meccset.

Roman Reigns vs. Bray Wyatt

Gyűrték egy darabig egymást, majd megérkezett Samoa Joe. Bray eleinte nem akart szövetkezni, de Joe győzködte egy oldalán állnak, és segíteni van itt, hogy elintézzék Roman Reigns-t.

Joe elkapta Roman-t a Clutch-csal, de hárított a Big Dog. Érkezett Wyatt, de Joe őt is elkapta a Clutch-ba. Seth Rollins zenéje szakítja félbe a feleket, érkezik is sietve, hogy elintézze Joe-t ami sikerült – Wyatt megpróbálja támadni Seth-et, de Roman kifekteti egy Superman Punch-al.

Roman és Seth van a backstage-ben ahol Roman Seth tudtára adja, hogy nincs szüksége a segítségére. Seth elmondja, hogy nem miatta hanem Joe miatt ment ki a ringbe. Megérkezik Kurt Angle aki elmondja, hogy az Extreme Rules-on mindenki magáért küzd, de ma este ők ketten kiállnak Bray Wyatt és Joe párosa ellen.

Ariya Daivari vs. Akira Tozawa

Sima győzelmet szerzett Tozawa.

Elias Samson vs. Dean Ambrose

Elias első meccsét Dean Ambrose ellen vívhatta. Miz és Maryse a kommentátor asztalnál egyébként. Elias jól kezdett és irányítani is tudott Ambrose ellen. Reklám után még mindig Elias irányított, de már nem sokáig. Ambrose tört felfelé. Miz bement a ringbe, kis gondolkodást követően rácsapott egyet Elias-ra amiven Dean-t diszkvalifikálták. Elias megnyerte első küzdelmét, Ambrose pedig dühösen üldözte Miz-t. Nem számolt Eliassal aki lecsapott egy Swinging Neckbreaker-rel.

Big Cass-t láthatjuk a backstage-ben egy bíró társaságában. Megpillantják az eszméletlenül feküdt Enzo-t, rövid idő múlva Enzo képben van azonban nem tudja ki támadhatta meg. Kurt Angle ígérte, hogy kideríti a dolgokat, Cass pedig elmondta: jobb is, mielőtt ő találja meg a tettest.

Finn Bálor érkezik a szorítóba, mikrofont ragad majd kijelenti, hogy úgy érzi mintha az egész Bálor Club itt lenne az arénában. Meglepő módon Paul Heyman jelenik meg, a bemutatkozást követően a ringbe érkezik ő is. Heyman szerint azért van itt, hogy felderítse Brock Lesnar lehendő ellenfeleit. Bray Wyatt és a többi csak áldozat lesz Brock Lesnar ellen, mindenkinek ezt jósolja.

Kivéve egyet, ő pedig a ringben áll épp. Senki nem beszél Finn Bálor-ról. Heyman szerint Bálor napjaink egyik legjobb in-ring “munkása”, esélytelennek állítják be pedig nem az. Ő egy Finn Bálor kontra Brock Lesnar mérkőzés híve. Heyman szerencsét kíván Bálor-nak az 5 fős küzdelemre, majd kezet fognak. Bálor nagyon örül ennek, de még jobban örült volna ha Brock jelent volna meg az adáson. Bálor szeretné ha Heyman átadna egy üzenetet ügyfelének: Finn Bálor megnyeri az 5 fős küzdelmet, majd megveri Brock Lesnar-t és visszaszerzi azt amit sosem vesztett el: a WWE Universal övet.

Finn Bálor vs. Karl Anderson

Bálor elég jól kezd, sőt teljesen irányít. Luke Gallows bezavar egy picit, majd Anderson ezt kihasználva átveszi az irányítást. Bálor ismét felébred, kifekteti Gallows-t majd egy Enziguri-val pihenteti Anderson-t is. Bálor ezt követően két tust próbál, majd kopogtatja ellenfelét.

Alicia Fox vs. Sasha Banks

A harmadik küzdelmüket láthattuk a hölgyeknek. Sasha jobban kezd, ám a ring melletti Noam bezavar de nem megy vele sokra. Sasha irányít, bekerülnek a sarokba majd érkezik Sasha-től a Double Knee Drop amivel megnyeri a mérkőzést. A mérkőzést követően még Alicia többet akart, de Sasha leterítette. Alicia hátulról támadt, majd visszavágott. Sasha elterült, Alicia-ék pedig távoztak.

Kalisto vs. Apollo Crews

Apollo irányított, azonban a kis luchador nem hagyta magát. Értékesítette a Salida del Sole-t, amivel megnyerte a mérkőzést.

Matt Hardy vs. Sheamus

A tét nagy volt. A győztes valamiféle kikötést választhat az Extreme Rules-i küzdelmükre. Adok-kapok szituáció uralkodott végig, a társak pedig a ring mellett nem bírtak magukkal. Cesaro szeretett volna beavatkozni, ám Jeff leterített őt. Sheamus lerúgta Jeff-et, de ez rosszul sült el számára: Matt-től érkezett a Twist Of Fate amivel megnyerte a mérkőzést.

A kikötés: az Extreme Rules-on egy acélketrec meccset szeretnének vívni Sheamus-ékkel.

Mickie James vs. Alexa Bliss

Rövid küzdelem amiben Alexa szerezte meg a győzelmet.

Ezután nem lett vége, szeretett volna Mickie-nek is adni egy kis ízelítőt a kendóbottal, megérkezett Bayley Mickie segítségére és elintézte a bajnokot.

Bray Wyatt & Samoa Joe vs. Roman Reigns & Seth Rollins

Seth és Bray kezdték a küzdelmet, Seth eléggé jól irányított, de Wyatt jobban alakított és elintézte. Reklám után még mindig Wyatt-ék irányítanak, ám Seth egy váratlan pacsival meccsbe hozza Roman-t. Roman nagy lendülettel érkezik, irányítani próbál de Wyatt túl jár az eszén és már őt intézik elfelé.

Roman eléri a pacsit, Seth már jobban felülkeredik Wyatt-en, azonban érkezik a Sister Abigail amivel kifekteti Roman-t, Joe pedig Seth-et fogja be a Clutch-ba amit követően Seth tehetetlen, Joe-ék nyerték az összecsapást.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, jövő héten láthatunk egy Triple Threat küzdelmet Joe vs. Bray Wyatt vs. Finn Bálor között, valamint Roman Reigns és Seth Rollins csap össze egymással.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.