WWE RAW 2017. május. 29 – Összefoglaló

A 2017. május. 29-ei RAW az emlékezet napjából (Memorial Day) egy intróval indul melyet John Cena tolmácsolt nekünk. Az intrót követően Miz zenéje hangzik fel, majd érkezik is Maryse kíséretében.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Miz szokásához híveni köszönti a nézőket a Miz TV-n, majd a vasárnapról kezd beszélni. Elmondja, hogy vasárnap végre elintézheti Dean Ambrose-t aki ellopta tőle az IC bajnoki címet. Több mindenről nem is húzza a szót, magabiztosan kijelenti: vasárnap megszerzi 7. IC bajnoki címét.

Felkonferálja a vendégeit, aki nem más mint Sheamus és Cesaro. A két kihívó helyet foglal majd Miz indít: Miz szerint akik most vele szemben ülnek ők érdemlik meg a bajnoki címeket, na és persze ő maga. Nincs jelenleg a RAW-n jobban dolgozó csapat, mint Sheamus és Cesaro. Nagy lehetőségük volt a WrestleMania-n, de a visszatérő Hardy testvérek ellopták tőlük.. Sheamus ugyanezt állítja, szerinte a rajongók is hátatfordítottak Cesaro-nak amiko visszatértek Hardy-ék. A rajongókat csak az újdonságok érdeklik. Sheamus magabiztosan kijelenti, hogy vasárnap leigázzák a két “újdonságot” (Hardy testvéreket).

Kis beszéd után megjelent Dean Ambrose aki társakat is kapott maga mellé, hogy kitakarítsa a ringet: a Hardy tesókat. Elkezdték kipucolni a ringet, majd ez később egy Tag Team csatához vezetett.

The Miz & Sheamus & Cesaro vs. Dean Ambrose & Hardy Boyz

Kissé lassan kezdődött a küzdelem, melyet először Matt és Cesaro kezdett. Matt-ék irányítani tudtak, köszönhetően a folyamatos pacsi miatt. Adok-kapok szituáció alakult ki a felek között, majd mikor Ambrose meccsbe ért akkor felgyorsultak az események. Először szépen takarított, de a túlerő felülmúlta.

Jeff meccsbe került, majd elintézte Matt-tel Miz-t. Sheamus kapott egy Twist of Fate-t, Cesaro egy Dirty Deeds-et, Miz is egy látványos Twist of Fate-t amit a Swanton Bomb követett, a győztesek Ambrose-ék.

Elias Samson vs. Zac Evans

Elias könnyed győzelmet aratott.

A kommentátori asztalnál Cole tartja a szót folyton, majd feltűnik, hogy Corey idegesen nyomogatja a telefonját. Hirtelen feláll, majd telefonjával együtt távozik Kurt Angle irodájába. Kurt nézi a telefont idegesen, majd kíváncsi honnan kapta Corey az üzenetet, mert ha ez igaz a GM tönkremehet..

Finn Bálor vs. Samoa Joe vs. Bray Wyatt

Bálor volt az aki folyton küzdött és nyerni akart, ellentétben ellenfeleivel akik együttes erővel próbálták Bálor magabiztosságát megtörni. Ez sem sikerült, majd Bray feladta és Sister Abigail-t szeretett volna hozni, azonban Joe befogta a Clutch-ba. Bálor megmentette a küzdelmet, majd tovább pörgött. Reklám után Joe és Wyatt összefogott, de nem tartott sokáig és ez épp elég volt Bálor-nak: jött a Coup de Grace, de Joe kidobta a ringből majd ráfeküdt Wyatt-re és megnyerte a küzdelmet.

Noam Dar vs. Rich Swann

Kettő perces küzdelem amiben Rich szerzett győzelmet. A ring mellől Alicia segíteni szeretett volna Dar-nak, de Sasha elintézte őt. Ünnepeltek Sasha-ék, vasárnap pedig ezt a párosítást láthatjuk majd egymás ellen.

Revival interjú következik ahol arról kérdezik a Tag Team-et, hogy ők támadták-e meg a múlt héten Enzo Amore-t? A páros természetesen tagadja, állításuk szerint 6 hete nem jártak a RAW-n. A videófelvétel mást mutat, de cáfolják akkor is, hogy ők nem pazarolják az idejüket Enzo-ra.

Cass a kommentátori asztalnál ahol azt állítja a nagy ember, hogy maga Corey támadta meg Enzo-t múlt héten.. Corey tudatja Cass-el, hogy nem ő volt az. Kezet fognak, majd Cass távozik. (?!)

Kalisto vs. Titus O’Neil

Kalisto jól kezdett, azonban Titus egy fordítással megnyerte a küzdelmet.

Alexa Bliss és Bayley szegmens

Értelme ennek sem volt, minden hülyeséget összehordott Alexa, majd Bayley megunta és megtámadta a bajnokot. Sokra nem ment most sem, ismét kapott a kendóbottal.

Enzo Amore-t látjuk a backstage-ben, valaki ismét megtámadta. Cass idegesen és magabiztosan állítja, hogy a Revival áll a dolgok mögött.

Austin Aries & Jack Gallagher vs. TJP & Neville

Austin megnyerte a küzdelmet maguknak azzal, hogy lekopogtatta a CW bajnokot. Érdekes, Neville visszatérése óta most kapott ki először.

Seth Rollins vs. Roman Reigns

Seth jobban próbált kezdeni, de Roman jól állta a sarat egykori testvére ellen is. Perceken belül átvette az irányítást. Roman-től érkezne egy Spear, de Seth hárítja. Roman kikerül a ringen kívülre, Seth pedig a kötelek felett ráugrik. Reklám után már Roman irányít, inkább a földön tartja a Kingslayer-t. Felgyorsulnak az események, Roman kezdett, majd Seth hárított ismét. Ezután Seth próbált irányítani, azonban Roman hamar elintézte egy Superman Punch-al.

Seth lendületbe jött volna ismét, de Roman hárított és hárított. A meccs végéhez közeledve Seth készült volna Pheonix Splash-re, de Roman blokkolja. Roman első Spear-re nem sikerül, a második viszony már talál. A győzelem már zsebben van, a győztes Roman Reigns!

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown LIVE-val.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-06-01

    […] WWE RAW 2017. május. 29 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.