WWE RAW 2017. június. 5 – Összefoglaló

Az Extreme Rules utáni első RAW szokás szerint egy visszatekintéssel indul még hozzá a vasárnapi Fatal 5-Way mérkőzésre ahol Samoa Joe tudta megszerezni a győzelmet, ezzele pedig első számú kihívó vált belőle.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az adást Bray Wyatt nyitja, hosszas bevonulása után mikrofont ragad majd a múlt éjszakáról kezd beszélni. Bray Kijelenti, hogy tegnap volt a vég kezdete.. Tegnap lehetősége volt, hogy legyőzze a Fenevadat és megmentsen mindenkit tőle. Még mindig itt van, élettel tele.

Most ítéletet hirdet az ellenségei ellen, azok ellen akik tegnap résztvettek a Fatal 5-Way küzdelemben. Az első akivel kezdi Roman Reigns most és itt! Felhangzik Reigns zenéje aki érkezik is, majd megkérdezi Bray-től, hogy tudja-e mi van azzal a személlyel aki az ő udvarán járkál? Repül a jobbos amitől Bray kissé meghátrál.

Bray Wyatt vs. Roman Reigns

Bray rögtön egy Sister Abigail-lel indítana, Roman pedig egy Spear-rel, de egyikőjük sem jár sikerrel. Reklám után térünk vissza ahol Bray irányít a Big Dog felett. Roman feltámadni látszik, készül a Samoan Drop-ra ám Bray egy DDT-vel fordít. Pár perc múlva már sikerül fentébb kerekedni, két jobbos után jön is a Samoan Drop. Perceken át egyenlő erőviszonyok uralkodnak, hol Roman hol pedig Bray-nél van az irányítás.

Roman készül a Superman Punch-ra de Bray a jellegzetes hídjával meglepi. A Big Dog ettől független támad, de belenéz egy Side Slam-be. Tuskísérlet, de Roman kitör kettőnél. Már a sarokban vannak ahol Bray sorozza Roman-t, azonban ő is válaszol egy hatalmas Powerbombbal. Tuskísérlet, de Bray felrántja a vállát. Roman lecsapna a Superman Punch-al, elsőre nem sikerül de másodjára már igen, azonban Bray újra felrántja a vállát. Roman készül a Spear-re, Bray inkább kigurul a ringből..

Roman utána ered, ám egy hatalmas Clothesline-ba néz bele. A kiszámolást épp, hogy megússzák – ezután Bray lecsapna, de Roman fordít és már jön is a Spear – 1,2,3 – a győztes pedig Roman Reigns!

Kurt Angle kap ismét egy üzenetet, belekezd olvasni ám megjelenik Alexa Bliss aki megszeretné rendezni a “This is my life” névre hallgató ünnepséget. Angle közli vele, hogy nem mivel a múlt heti is a RAW történelmének egyik legrosszabbja volt. Angle szerint inkább teljesítse az ígéretét Alexa, hogy amint végzett Bayley-vel – lehetőséget ad Nia Jax-nek az övre. Angle hivatalosítja is a címmérkőzést ma estére.

Elias Samson kezd énekelni a ring közepén, de befejezni nem tudja. Megérkezik Dean Ambrose aki megtámadja, majd mikrofont ragad és elmondja azért van itt ma este, hogy visszavágó mérkőzést kapjon az IC övre.

Most és azonnal szeretné Miz-t. Miz a kivetítőn jelenik meg és közli Ambrose-al, hogy nem lesz itt ma este semmilyen visszavágó, egyedül a “Comeback Tour”. Elias megérkezik hátulról és levág egy Neckbreaker-t a korábbi IC bajnoknak.

Ambrose találkozik Angle-lel a backstage-ben, a GM elmondja neki, hogy megkapja a visszavágót azonban most arra kéri távozzon az arénából és hűtse le magát.

Samoa Joe érkezik a ringbe, rögtön azzal indítván, hogy aki itt áll az az ember nem fél Brock Lesnar-tól. Nem fél, hisz azt akarja ami Brock Lesnar-é: mindent. Féltékeny Lesnar-ra, ő akar Lesnar helyébe lépni és olyan lazán kezelni a birkót, mint bármi mást. Arra mehetne amerre akar és akkor amikor akar. Nem kellene minden héten kijönnie ide, hanem csak mikor szeretne.. Azt szeretné ha Paul Heyman képviselné Lesnar-t a szerződésről és intézze az ügyeit. A legfontosabb amit akar az az Universal öv és ígéri, hogy a Great Balls of Fire PPV-n legyőzi Brock Lesnar-t.

Megérkezik Paul Heyman aki a szokásos bemutatkozását követően azzal indít, hogy itt áll az az ember aki képes volt túljutni 4 másik szupersztáron – ezzel lehetőséget kapva Brock Lesnar ellen. Itt áll az az ember aki mindig roncsokat hagy maga után. Megérti, hogy nem riad vissza Brock Lesnar-tól de ez fordítva is igaz.. Paul Heyman megjegyzi, hogy Joe a lehető legrosszabb ellenfél Brock számára. Paul elmondja Joe-nak, hogy rendben ha valóban szeretné Brock Lesnar-t – megkapja! Paul kezet fog, Joe azt elfogadja.

Távozna, azonban Joe nem engedi neki.. A sarokban kötnek ki ahol Joe beszélni kezd hozzá, majd pedig befogja a Clutch-ba.

Kurt Angle kéri számon Joe-n az előbb történteket: Joe, mint mondja nem érdekli és mindenkivel ezt fogja tenni aki az újtába áll. Joe megfenyegeti a GM-et, ám megérkezik Rollins segítségül. Ezzel pedig Angle hivatalosítja is kettejük küzdelmét az estére.

Cesaro & Sheamus vs. Heath Slater & Rhyno

Végig irányítottak a friss bajnokok, kivonták a forgalomból Rhyno-t – Slater-t pedig könnyedén elintézték.

Mustafa Ali vs. TJP

TJP mondhatni sima győzelmet aratott, ezután pedig Kurt Angle-lel szeretett volna beszélni egy címmérkőzésről azonban Neville letámadta őt és biztosította egy címmérkőzésről, még hozzá holnap.

Alexa szeretne maga mellé társakat a Nia Jax elleni küzdelemben, ezért fel is keresi a backstage-ben társalgó hölgyeket: Mickie James-t, Dana Brooke-t és Sasha Banks-et, de az utóbbi hamar elhagyja őket. Alexa, mint mondja szeretné ha a ring mellett lennének a küzdelemnél. A csajok egyértelműen kijelentik, hogy ott lesznek de csak nézni, hogy Alexa mire megy Nia-val szemben.

Angle Corey-t hívja félre a kommentátoroktól egy újabb üzenet miatt, még mindig nem tudni honna kapja. Ezután a GM elhagyja az arénát, Dean Ambrose azonban visszalopózik.

Kalisto vs. Titus O’Neil

Titus-nak nem sikerült megismételni amit múlt héten, így Kalisto azzal sikeresen legyőzte őt.

Miz és Maryse-t láthatuk a backstage-ben, majd meglátjuk az eszméletlen fekvő Big Cass-t. Érkezik egy bíró, majd Enzo is. Az Óriás szupersztár nehezen tér magához, majd Enzo kezébe ad egy láncot ami az övé.. Vajon ki támadta meg a nagy embert és ki próbálja egymás ellen uszítani őket?

Maryse a ringben, hogy felkonferálja férjét. Érkezik is az immáron hétszeres IC bajnok, mögötte pedig egy medve. A közönségtől felhangzik a “megérdemled” szavacska, Miz egyértelműsíti, hogy jó lenne ha nem csak akkor kapná meg ezt amikor megnyeri az övet. Szerinte csak ő maga érdemes erre az övre, ezért itt az ideje, hogy megrendezésre kerüljön az “Interkontinentális Cím Comeback Tour”. Jön egy pohárköszöntő feleségével, majd egy kisebb vita, hogy mit keres a ringben egy beöltözött medve? Mindketten az ellen vannak, hogy nem ők intézték. Miz ezután kiosztja a Skull Crushing Finally-t, azonban a medve alatt nem Ambrose rejtőzik.

Érkezik egy újabb nagy ajándék, amiben egy ember is elférne. Miz – felesége ellenvetésének ellenére kinyitja az ajándékot amiben szintén nem Ambrose van, hanem Maryse nagyapjának órája. Maryse megsértődik, majd ott hagyja Miz-t.

Miz dühös és Ambrose-ra fogja az egészet, majd szeretné tudni merre van Dean Ambrose? Hátul látjuk a kamerás srácot, Miz pedig a kivetítőn kapcsol, hogy hol is van.. Hátul az a “kamerás srác” az bizony Dean Ambrose. Miz lassan fordul meg, Ambrose pedig lecsap egy Dirty Deeds-el. Ambrose távozik, pezsgővel a kezében.

Enzo Amore & Big Show vs. Luke Gallows & Karl Anderson

Big Show könnyedén intézte el mindkét szupersztárt, Enzo-nak nem volt különösebb dolga. Rádobta Anderson-ra Enzo-t, majd megszerezték a győzelmet.

Alexa Bliss (c) vs. Nia Jax – RAW Női Bajnoki Címmérkőzés

Alexa meccsben sem volt, esélye nem volt Nia ellen. Inkább rátámadt a ringben kívüli hölgyekre, ami így DQ lett. Nia nem hagyta annyiban, így rátámadt Alexa után ő is a hölgyekre.

Paul Heyman-t ápolják az orvosok, majd egy telefont kap Brock Lesnar-tól, hogy jövő héten visszatér a RAW-ra!

Samoa Joe vs. Seth Rollins

Joe eléggé komolyan kezd, a meccs nagy része csak Joe-ról szól. Seth-nek vannak villanásai, de nagyon kevés. A reklám után már Seth irányít, viszont mikor belejönne sötétségbe borul az aréna és Bray Wyatt bezavarásának köszönhetően Joe befogja a Clutch-ba, majd is altatta Seth-et.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-val. Összességében jó adást láthattunk a pirosaktól, eseménydús. Jövő héten visszatér Brock, kíváncsian várhatjuk mire megy vele Joe.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. ROOT szerint:

    Videókat frissítettem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.