WWE RAW 2017. június. 12 – Összefoglaló

A 2017. június. 12-ei hétfő esti RAW egy visszatekintéssel indul a múlt heti adásra ahol Samoa Joe indított Brock Lesnar felé pár szót, majd megtámadta Paul Heyman-t.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az adást a visszatérő Brock Lesnar nyitja Paul Heyman kíséretében.

A bevonulást követően Mr. Heyman ragad mikrofont szokásosan, majd bemutatkozását követően azzal kezdi mondandóját, hogy elérkezett a leszámolás napja. Heyman kitér a múlt hétre ahol Samoa Joe befogta őt a Kokina Clutch-ba, de semmi mást nem tudott csinálni. Joe megtámadta Brock Lesnar emberét, így Brock Lesnar-nak problémája lett. A problémát pedig az orvos: Brock Lesnar fogja elintézni. Heyman elmondja, hogy azt hitte Joe a legrosszabb ellenfél Brock-nak aki felakarja venni vele a harcot. De igazából ez nem így van, nem lesz lehetősége a Fenevadat befogni a Kokina Clutch-ba.

Megérkezik Samoa Joe és egy kis szemtől-szembeni után egymásnak is látnak, de Kurt Angle érkezik meg bírók és biztonsági őrök kíséretében, hogy szedjék szét a két szupersztárt, azonban ez nem sikerül, így megérkezik az egész RAW Roster és nekik is nehezen sikerül szétválasztani őket.

Dean Ambrose vs. Elias Samson

Elkezdődött a feud. A meccs első felében Samson irányított, de Ambrose-nak sem kellett sok idő, hogy magára találjon. Elérkezett az ő pillanata és folyamatosan nyomás alatt tartotta ellenfelét. Reklám után már fordul a kocka, de ekkor sem sok idő kell, hogy Ambrose újra irányítson. Megjelent Miz aki kissé bezavart, de Ambrose képben volt és kitört Samson kopogtatási próbálkozásából. Ambrose ezután kergette Miz-t, kiszámolás előtt tért vissza pár másodperccel de már jött is a térdes Samson-tól amivel könnyedén kopogtatta ellenfelét.

Miz-t láthatjuk a backstage-ben, Kurt Angle állítja meg, hogy számon kérje az IC bajnokot, hogy mit keresett Ambrose meccsénél. Miz egyszerű válasszal állt elő, mégpedig Ambrose tönkretette a múlt heti buliját és kedvese nagyapjának óráját is.. A GM közli Miz-zel, ez nem érdekli, de Miz visszavág, hogy Ambrose nyugodtan tehetette amit akart ugyanis túlságosan lefoglalta Angle-t a magán problémája.. A GM kérdőre vonja Miz-t, hogy mégis honnan tud erről és felhívja a bajnok figyelmét, hogy ne beszéljen vele ilyen hangon többé.

Cedric Alexander vs. Noam Dar

Pár másodperc, Noam figyelmét elterelte az őt telefonon hívó Alicia, ezt követően Cedric azonnal kopogtatta.

Egy kis videót látunk Roman Reigns-ről, még pedig jövő héten láthatjuk a Big Dog-ot aki egy hatalmas bejelentést fog tenni a SummerSlam-mel kapcsolatban. Kíváncsian várjuk!

Bray Wyatt először a kivetítőn jelenik meg, hogy közölje a világ összeomlik a bűneiktől és csak ő menthet meg minket. Ezt követően a ringbe érkezik, majd Seth Rollins-hoz intézi mondandóját. Megérkezett Rollins is aki nem igazán érti, hogy Wyatt miért támadta meg a múlt héten.. Szerinte, mert fura neveken szólította, de szerinte ez az igazság. Seth szerint Wyatt egy gyáva, csak egy lesből támadó fickó. Seth lehetőséget ad Bray-nek, hogy összecsapjonak itt és most de Wyatt nem kér belőle.

Érkezik egy videó John Cena visszatéréséről is akit “free agent-ként” hirdetnek, ami egy az egyben azt jelenti: nem tartozik a kékekhez, a RAW-on is szerepet kaphat.

Kalisto vs. Apollo Crews

Kalistő győzni akart nagyon, de talán túlságosan is.. Ezt követően pedig Apollo értékesítette a befejező mozdulatát és kopogtatta ellenfelét.

Alexa Bliss & Nia Jax & Emma vs. Mickie James & Dana Brooke & Sasha Banks

Elsősorban Dana-t intézték el, majd érkezett a friss Sasha. Sasha a friss visszatérőt Emma-t támadta, nehezen de sikerült kitörnie a visszatérőnek. Alexa Bliss elhagyta a ringet és távozott, ennek következtében pedig Sasha rövidre akarta fogni a küzdelmet, de Nia mentett. Felgyorsultak az események, Sasha pedig könnyedén kopogtatta ellenfelét a Bank Statement után.

Slater & Rhyno vs. The Miz & The Bear

Hát.. Miz ismét azt hitte, hogy Ambrose lapul a ruha alatt és újra megtámadta, de ismét tévedett. Nem kellett sok a medve úrnak, értékesített egy Dirty Deeds-et Slater-en aminek következtében Maryse valósággal kikelt magából, hogy az pedig Ambrose.. Miz akaratlanul ártott ismét kedvesének, aki ismét távozott. Ambrose most értékesített egy Dirty Deeds-et majd ráhúzta Slater-t Miz-re és kopogtatták a bajnokot.

Enzo & Big Cass vs. Gallows & Anderson

Enzo-ék nem érkeztek meg a meccsre, hisz Cass-t ismét megtámadta valaki.. A háttérben persze ki más lenne, mint a Revival. Cass ennek ellenére meccselni akar, így megérkeznek a ringbe. Elég jól bírja a nagy ember, Enzo is meccsbe kerül de érkezik a túlerő, amit a Magic Killer követ és simán kopogtatják Gallows-ék.

Folytatnák a támadást, de megérkezik Big Show akitől megrémülnek Gallows-ék és távoznak. Show felsegíti Enzo-t, de ez Cass-nek nagyon nem tetszik.

Sheamus & Cesaro (c) vs. Hardy Boyz – RAW Tag Team Bajnoki öv

Hardy-ék elég jól kezdenek, akarják a címeket minél előbb. Jeff azonban esik egy nagyot a kötélnél, amit követően Sheamus le is kopogtatja őt. (1-0)

Reklám után még mindig a bajnokok irányítanak, Sheamus könnyedén intézi el a magán kívül lévő Jeff-et. Érkeznek a pacsik, így már Cesaro és Matt vannak meccsben. Matt dominál, elintézi Cesaro-t majd Sheamus-t is, érkezik a Twist Of Fate amivel kopogtatja Cesaro-t. (1-1)

Matt tovább irányítana, de Cesaro magához tér. Sheamus is megérkezik, kettős erő újra. Érkezik egy tuskísérlet is, de Jeff-ék kitörnek. A felgyorsult események után érkezik egy Swanton Bomb, de Cesaro megmenti társát. Elszabadul a pokol, a ringben kívül folytatják a küzdelmet egyszerre mindannyian, így pedig kiszámolással ért véget a küzdelem ami 2-1-et jelent Sheamus-ék számára, megvédték címeiket.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, részemről rendkívül jót hoztak most a pirosak. Nagyon kellett Lesnar visszatérése és a Joe elleni küzdelme nagyon várós.. Sheamus-ék tovább dominálnak. Nagyon érdekes, hogy Roman Reigns milyen bejelentést tesz a jövő héten, valamint az is, hogy John Cena visszatérésekor bárhol (RAW & SmackDown) kaphat szerepet.

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

  1. sky97 szerint:

    Egeszeben jo volt, de sajnalom Balort hogy nincs szerepe..
    A Joe-s meccs kurva jo lesz tuti 😀

  1. 2017-06-13

    […] WWE RAW 2017. június. 12 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.