WWE RAW 2017. június. 19 – Összefoglaló

A 2017. június. 19-ei RAW csupa izgalmakat tartogatott számunkra. Többek között Roman Reigns nagy bejelentése, kiderült ki támadta meg Enz Amore-t, valamint Miz új segítségeket szerzett maga mellé.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Roman Reigns nyitja az adást nem meglepően, mikrofon ragadás után belekezd mondandójába. Mint mondja sokaknak nem tetszik és nem szeretik ami jelenleg itt folyik, de ő ennek ellenére is képes volt bárkit megverni aki az útjába állt. Ezért említ is egy pár példát, mint Bray Wyatt, Seth Rollins, Finn Bálor vagy épp Braun Strowman aki sérülés miatt van szabadságon, ezek mellé jön a három WrestleMania mérkőzés amelyik közül mindet megnyerte, a legutóbbin pedig visszavonultatta Undertaker-t.. A közönség ezt nyilván nem fogadja jól és a legenda nevét kezdik el skandálni..

Roman elmondja, hogy tiszteli Undertaker-t és ez visszafelé is igaz, de legyőzte és bizonyított. A bejelentivalója pedig nem más, mint mindegy ki szerez győzelmet a Great Balls of Fire-on, ő a győztest szeretné és szeretne első számú kihívó lenni az Universal Bajnoki övre. Hogy miért? Mert az Roman Reigns udvara és ő adja a szabályokat!

Folytatná, de megérkezik Samoa Joe aki szépen bemutatkozik és nem érti miért felejtette el a nevét Roman? Mégis érti.. Mert nincs azok között akit legyőzött Roman. A következő percekben is magát dicséri és közli, hogy a közeljövőben nem szimplán Samoa Joe lesz, hanem úgy fogják ismerni, mint a WWE Universal Bajnok. Még egy kisebb vita, majd egy kis ütéscsere amiből Roman jött ki jobban.

Finn Bálor vs. Bo Dallas

Bo nagy győzelemre vágyott. Egy pár percig úgy is tűnt, hogy működik a stratégia, de aztán Bálor nem hagyta magát és könnyed győzelmet szerzett.


Hardy Boyz vs. Gallows és Anderson

Laza összecsapás, Gallows-ék közel voltak a győzelemhez, mint a korábbi Tag Team bajnokok. Tuskísérlethez értek, de Matt nem hagyta magát és kitört. Pár perc után rákapcsoltak a testvérek és sima győzelmet arattak.


Kurt Angle-t látjuk a backstage-ben ahová megérkezik Corey Graves is. A kommentátor elmondta, hogy van egy terve amiről beszélni szeretne a GM-mel.. Megjelent Enzo és Cass akik tudni szeretnék, hogy végre mikor derül ki az igazság, hogy még is ki volt a támadó.. A GM közli velük, hogy a mai adás keretein belül mindenre fény derül.


Seth Rollins érkezett meg a ringbe. Egyből azzal indít a Kingslayer, hogy remek érzés volt mikor kiderült, hogy ő a WWE 2K18 videojáték borítója. A közönségtől felhangzik a Megérdemled skandálás, majd Seth ígéretet tenne valamivel kapcsolatban, azonban Bray Wyatt szakítja félbe őt amiből végül egy kisebb bunyó alakult ki.


Finn Bálor interjút látunk a backstage-ben, mint mondja a célja még mindig az, hogy megnyerje az Universal bajnoki övet amit sosem vesztett el. Belekezd a Samoa Joe kontra Roman Reigns küzdelembe, azonban Elias Samson megérkezik és megtámadja a szupersztárt.


Akira Tozawa vs. TJP

A küzdelemben Tozawa szerezte meg a győzelmet, ezután pedig Titus O’Neil érkezett meg a ringbe és kért egy visszajátszást és egy hatalmas tapsot Tozawa-nak. Elmondja, hogy később Tag Team-ban fog szerepelni Apollo Crews-al, hogy megszerezzék a Tag Team öveket, valamint Tozawa-nak nem kell már sok ahhoz, hogy csatlakozhasson a Tutis Brand-hez és megszerezze a Cruiserweight övet. Megérkezett Neville aki elmondta eleget hallott és magyarul hülyének nevezte Titus-t, mondván, hogy Tozawa soha nem lesz képes megszerezni a címet.


A backstage-ben vagyunk ahol Curtis Axel próbálja “vigasztalni” Bo Dallas-t az utóbbi veresége miatt, majd megérkezik Miz. Mint mondja a Marine 5 című film forgatása kemény munka volt és együtt dolgoztak ott. Miz megkéri a két szupersztárt, hogy csatlakozzanak hozzá és olyan sztárokat csinál belőlük amilyet megérdemelnek.


Roman Reigns vs. Samoa Joe

A küzdelem egész jó volt, hisz két rendkívül jó szupersztárról beszélünk. A győzelmet végül Samoa Joe tudta megszerezni az altatóval, hisz Roman figyelmét elterelte a kivetítőn megjelenített mentőautó amiben nem más jelent meg, mint BRAUN STROWMAN! A ringbe érkezés után Braun elmondja, hogy egyetlen hibát vétett Roman, az pedig az, hogy még nem végeztek egymással. Braun lecsapott egy Slammel, ami eléggé tetszett a közönségnek. Újra mikrofont ragadt és elmondta, hogy ők ketten megküzdenek a Great Balls of Fire-on egy Mentőautós meccs keretein belül.


Miz érkezett meg a ringbe, hogy megrendezze a Miz TV-t. A ringben egyébként már két medve is helyt foglalt akik egy-egy táblát fogtak a kezükben, az egyiken a “Sajnálom” a másikon pedig a “Kérlek bocsáss meg” állt. Miz felkonferálja vendégét, Maryse-t.

Maryse bevonulása után Miz elmondja, hogy ellenőrízta mindkét medvét mielőtt kezdtek, majd ad egy pohár pezsgőt feleségének, majd egy csók kísérné azonban Maryse elfordul.. Miz bocsánatért esedezik, aztán elmondja, hogy a bocsánat nem elég erre, ezért is kapta ezt az ajándékot ami be van csomagolva. Maryse kinyitja és az a bizonyos óra lapul benne, ennek rendkívül örül. Miz elmondja, hogy a kapcsolatuk tökéletes, hiába próbál Ambrose közéjük állni. Ő a szíve, lelke és az élete. Bocsánatot kért mégegyszer, majd megérkezik Dean Ambrose. Érkezése után Miz ismét akaratlanul rosszatt tett feleségével, majd az órát is felborította.. A két medve úr (akik egyébként Bo Dallas és Curtis Axel voltak) támadásba lendült és elintézték Ambrose-t.


Sheamus & Cesaro vs. Titus O’Neil & Apollo Crews

A küzdelem egész jó volt, a srácok hozták a szokásost. Jött a papírforma, így Cesaro-ék simán címet védtek és tovább menetelnek.


Sasha Banks vs. Nia Jax

A tizenötezredik összecsapásukat láthattuk újra amiben végül Nia szerzett győzelmet diszkfalikációval, mivel Bliss és Emma beavatkoztak a mérkőzésbe..  Persze nem maradhatott ki a küzdelemből Mickie James, valamint Bayley sem. A bunyó után Sasha, Bayley, Mickie valamint Dana Brooke maradtak jobb helyzetbe.


Fény derül az igazságra

Kurt Angle érkezett a szorítóba, majd Big Show, majd a Revival is. Fény derült arra, hogy ki támadta meg Enzo Amore-t. Nem más, mint társa Big Cass. Cass elmondta, hogy magyarul egy vesztesnek érezte magát Enzo mellett, minden esélyt elvesztett miatta.. Amikor megtámadta királyul érezte magát és ez a jövőben is így lesz. Szerinte Enzo-nak csak a szája nagy, mint mikor Conor McGregor-nak is beszólt. A szegmens után Cass lerúgta társát, ezzel pedig hivatalosan is heel turn-t vett.


Ezzel véget ért az adás, folytatás a ma esti SDLIVE-val ahol a Money in the Bank következményeit láthatjuk. A későbbiekben pedig biztosra vehető egy Big Cass kontra Big Show viszály.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.