WWE RAW 2017. június. 26 – Összefoglaló

A 2017. június. 26-ai RAW Los Angeles-ből jelentkezett, az estén újra láthattuk Brock Lesnar-t, valamint kihívóját, Samoa Joe-t.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Roman Reigns nyitja az adást, majd elmondja mi történt  múlt héten. Braun Strowman-t gyávának nevezi, hisz múlt héten tehetetlenül volt a földön és akkor tudta csak megtámadni. Ezek után ellenfele kihívta őt egy Ambulance (Mentőautó) meccsre, nem vett még részt ilyenben, de elfogadja.

Ezután jön a szokásos beszéd, hogy két hét múlva legyőzi Braun Strowman-t, bedobja Braun-t a mentőbe és végzett is vele. Egy mentőautó hangja szakítja félbe, megérkezett az arénába a játékszer. Roman egyből odamegy, kinyitja az ajtót, azonban Braun hátból támad és igen nagy verést oszt ki a Big Dog-nak, majd a mentőbe is bezárja.


Finn Bálor & Hardy Boyz vs. Cesaro & Sheamus & Elias Samson

Elég jó küzdelem, egy elég erős felhozataltól. A küzelem először kiegyenlített volt, de végül a Tag Team bajnokok nem bírták a strapát; Jeff & Matt elintézték Sheamus-t és Samson-t, majd Bálor pedig Cesaro-t egy Coup de Grace-el és kopogtatta is.


Goldust és R-Truth összecsapását láthattuk volna a folytatásban, azonban Goldust inkább egy igen nagy verésben részesítette egykori társát.


The Miz & The Miztourage vs. Dean Ambrose & Heath Slater & Rhyno

Nem valami hosszú küzdelmet láthattunk Miz-től és legújabb csapatától, volt pillanat amikor lendületbe jöttek Ambrose-ék, de Axel leütütte Rhyno-t így Bo Dallas egy fordításnak köszönhetően kopogtatta ellenfelét.


Egy pár perces összeállítást kapunk arról, hogy hogyan is és mi vezetett odaáig, hogy Big Cass, társa, Enzo ellen forduljon és hivatalosan is heel turn-t vegyen.

Enzo Amore érkezik a ringbe, majd megkezdi hosszas mondandóját amiben végül elmondja, hogy próbálta hívni Cass-t és hangüzenetet is hagyott neki, de nem reagált rá Cass. Enzo arra kéri Cass-t, hogy legyen férfi és jöjjön ki a ringbe most, beszéljék meg a dolgokat.

Megérkezik Cass a ringbe, majd Enzo folytatja amit elkezdett: mint mondja, igaza volt Cass-nek a múlt héten, nem a legnagyobb srác, de neki van a legnagyobb szája. Elmondja, hogy Cass a testvére, a családja. Az egész életben. Látta múlt héten Cass szemében a haragot és a szeretet egyaránt, de nem hagyja megtörni kettejük barátságát míg nem nyerik meg a Tag Team Címeket.

Cass ragad mikrofont és elmondja, hogy valóban bosszantó Enzo. Sajnálja a múlt héten történteket, valamint ők ketten valóban testvérek. Bocsánatot kér itt a világ előtt, majd a kezét nyújta Enzo-nak aki még egy percet beszélt, majd elfogadta Cass kézfogását, ezután pedig érkezett egy ölelés is. Úgy tűnt minden rendben van, távozni próbáltak, azonban Cass a rámpán ismét megtámadta egykori testvérét.


Seth Rollins vs. Curt Hawkins

Egy rövid küzdelem, amiben természetesen borult a papírforma és Seth Rollins sima győzelmet aratott. A mérkőzés után a kivetítőn rögtön megjelent Bray Wyatt, majd hivatalosan is kihívta Rollins-t a július. 9-én esedékes Great Balls of Fire PPV-re.


Paul Heyman érkezik a szorítóba, mikrofon ragadása után ügyfele kihívójáról tenne pár szót, azaz Samoa Joe-ról. Mr. Heyman elmondja, hogy Samoe Joe a kivétel Brock Lesnar eddigi ellenfeleitől. Samoe Joe nem fél Brock Lesnar-tól. Samoa Joe megtámadta őt is és Brock Lesnar-t is. A szupersztároknak kellett szétválasztani őket. Samoe Joe felberúgta Brock Lesnar-t, Samoa Joe továbbra sem fél Brock Lesnar-tól! Tovább folytatja mondandóját, majd simán le s*ggf*jezi Joe-t.

Itt az idő, hogy féljen mindenki Brock Lesnar-tól. Heyman felkonferálja a Fenevadot, Brock Lesnar-t. Lesnar megjelenik a rámpán, azonban nem tud bejutni a ringig, ugyanis Samoa Joe megérkezik hátulról és befogja a Coquina Clutch-ba, amiből a regnáló bajnok nem tud hová menekülni. Megérkezik pár szupersztár, valamint pár spori és szétszedik őket.


Neville vs. Lince Dorado

Neville könnyed győzelmet szerzett..


Women’s Gauntlet Összecsapás

A RAW hölgyei csaphattok össze egy eliminációs meccs keretein belül azért, hogy első számú kihívó válljon belőlük. A küzdelmet Nia Jax és Bayley kezdte, rövid küzdelem amiben Nia szerzett győzelmet.

Ezután érkezett Mickie James, de ő sem tudott győzelmet szerezni Nia felett. Megérkezett Dana Brooke, majd Emma is, de Nia egyelőre elpusztíthatatlan és tovább menetel. Az utolsó meccset azonban nem bírta tovább, Sasha Banks sikeresen győzelmet aratott ellenfele felett, miután kopogtatta. Sasha Banks tehát hivatalosan is első számú kihívóvá vált a RAW Női Bajnoki címére Alexa Bliss ellen július. 9-én a Great Balls of Fire PPV-n.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-val.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.