WWE RAW 2017. július. 3 – Összefoglaló

A 2017. július. 3-ai hétfő esti RAW hat nappal a PPV előtt Arizonából jelentkezik. Bejelentésre kerül, hogy Enzo Amore az elmúlt hetek miatt összecsap egykori társával, Big Cass-el.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Enzo Amore nyitja az adást, hogy Cass-ről beszéljen. Enzo elmondja, hogy valójában nem is volt mögötte Cass az elmúlt években és rájött arra, hogy kivel is van dolgunk. Enzo szerint Cass egy catchphrase, amit ráadásul ő csinált. Megérkezik Cass, aki elmondja, hogy nem érti hogyan lehet a semmiről ilyen hosszú ideig beszélni.. Enzo megtámadja Cass-t, aminek a bírók vetnek véget.


Sasha Banks & Bayley vs. Alexa Bliss & Ni Jax

Szokásos küzdelem a hölgyektől, kivéve azt, hogy Alexa és Nia egy oldalon álltak most. A győzelmet végül Sasha-ék szereztek meg úgy, hogy Sasha kopogtatta a bajnokot. Vajon vasárnap is ez vár ránk és új női bajnokot avatunk?


Braun Strowman érkezik meg Kurt Angle irodájába, az Óriás elmondja, hogy azt hiszi Roman Reigns nem lesz képes részt venni a vasárnapi PPV-n, az elmúlt hetek támadásai miatt. Ha így lesz, ellenfelet akar. Angle elmondja neki, hogy Roman-en kívül valószínűleg egy szupersztár sem lépne vele ringbe.


Cedric Alexander vs. Noam Dar

Borult a papírforma, Cedrix sima győzelmet zsebelt be.


Következik a Miz TV, a téma pedig egyértelműen Dean Ambrose. Miz elmondja, hogy amit Ambrose jelenleg képvisel az elvesztegetett lehetőség. Amikor debütált a WWE-ben, azt képzelték róla, hogy ő a következő Roddy Piper, vagy a Shield kiemelt sztárja. Ez helyett kapunk egy olyan Ambrose-t aki a sikert nem bírja feldolgozni és inkább a poént veszi előnybe. Ambrose akármilyen nagyobb szerepet kapott, nem bírta. Ambrose nem képes elvenni az övet és nem is emelheti az égig, ez Miz dolga. Persze nevetünk a poénjain, de itt az egyetlen nagy poén az Dean Ambrose.

Megérkezik Dean Ambrose aki elmondja Miz-nek, hogy gratulál a múlt heti szegmenshez, és biztos abban, hogy többé nem csinálhat Miz TV-t miatta. Gratulál azért mert kitalálta róla a dolgokat, azonban Miz téved ha azt hiszi, hogy nem tud átjutni a testőrein és nem tudja szétrúgni a s*ggét. Ambrose-nak van egy visszavágója, amit most azonnal akar.

Megérkezik Slater is, aki elmondja, hogy nemrég megverte Miz-t ezért szeretne egy címmérkőzést. Miz nem akarja, de megérkezik Kurt Angle. A GM elmondja, hogy itt ő diktálja a feladatokat és Miz-nek attól kell megvédenie a címet, akit ő mondd. Miz elmondja, hogy ma este nem de vasárnap kész megvédeni az övet. Vasárnap Ambrose megkapja a visszavágót, ma este viszont Slater kap lehetőséget az övre.


The Miz (c) Slater – Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzés

Természetesen jött a papírforma és Miz segédjeinek hála címet védett. Ambrose is bunyózni akart, azonban a túlerővel szemben nem volt esélye.


A GM-hez most a Tag Team Bajnokok érkeznek meg. Angle elmondja nekik, hogy vasárnap egy 30 perces Iron Man meccsen kell megvédeniük a címeket Hardy-ék ellen. Örülnek neki, Cesaro azonban meccset akar még ma. Angle Strowman-t javasolja, de Cesaro Bálorral küzdene meg a nemrég történtek miatt.


Seth Rollins vs. Curt Hawkins

Papírforma, gyors győzelmet aratott Rollins. A meccs után mikrofont ragad és Wyatt-hez szól: Rollins szerint Bray egy gyáva, mindig azt állítja, hogy mindenhol ott van, de ha harcról van szó akkor sehol sincs. Rollins tisztában van a hibáival, bűneivel, de mint mondja ezek kovácsolták össze őt. Vasárnap fény derül mindenre!


Érkezik egy beszélgetés Brock Lesnar és Samoa Joe között.

Joe kérdezni akar Paul Heyman-tól, azonban Lesnar félbeszakítja, hogy ő a bajnok és nem Heyman fog címet védeni vasárnap. Joe elmondása szerint minden héten kiszakított egy darabot ellenfeléből, ez ellen pedig Lesnar nem tett semmit. Lesnar szerint Joe gyáva. Joe elmondja, hogy harcot akar és vasárnap meg is kapja. Lesnar a következő. Jön a Clutch és megszerzi az övet. Meg akarja találni Lesnar-t, el is indul és megtalálja az egyik szobában de a biztonsági őrök útját állják.


Neville vs. Mustafa Ali

Neville ismét könnyű győzelmet szerzett.


Finn Bálor (w/Hardy Boyz) vs. Cesaro (w/Sheamus és Elias Samson)

Cesaro revansot akart venni a nemrég történtek miatt, de nem járt sikerrel. Bálor alkalmazta a Coup de Grace-t, majd kopogtatta ellenfelét.


Braun Strowman érkezik a főmeccsre, elmondja, hogy vasárnap Reigns úgy hagyja el a helyszínt mint múlt héten: mentőautó segítségével.

Braun Strowman vs. Apollo Crews (w/ Titus O’Neil)

Nem láthattunk hosszú küzdelmet kettejük között, Strowman a befejező mozdulatnak hála kopogtatta ellenfelét.

Strowman ezután Titus-t is elintézte, majd Apollo-t a mentőbe is berakta, majd szólt a sofőrnek, hogy indulhat. A sofőr nem indult el, de érkezett Reigns aki letámadta őt, majd egy hatalmas Spear-rel el is intézte.


Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-val – a vöröseknek persze vasárnap érkezik a Great Balls of Fire PPV.

(WWEP & RSN)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.