WWE RAW 2017. július. 17 – Összefoglaló

A 2017. július. 17-ei hétfő esti RAW rengeteg izgalmat tartogatott számunkra, kiderült ki küzd meg Brock Lesnar-ral a PPV-n, Dean Ambrose beszédet indított Miz-hez és Seth Rollins-hoz, valamint Kurt Angle felfedte titkos vendégét.


Dean Ambrose nyitja az adást, hogy beszédet indítson egykori testvére, Seth Rollins, valamint az IC Bajnok – Miz felé.

Ambrose a múlt hétről kezd beszélni amikor is megtámadta Miz-t az acél szék segítségével. Állítása szerint a szék becses neve “Steely Dan” és most sérült a múlt heti szegmens miatt. Ezután Miz-t és a két testőrét hívja ki, hogy elég tételt vegyen a múlt hét miatt, azonban nem érkezik a trió.. Ambrose kijelenti, hogy Miz hamarosan fel fog ébredni, mivel el jön a “Real World!”

Seth Rollins érkezik meg és vonja kérdőre egykori testvérét, hogy miért segített neki a múlt héten, mikor ő maga mondta, hogy nincs Shield egyesülés.. Seth egy jobb tervvel készült ma estére, Miz-t akarja most, itt képes harcolni vele. Kérdés már csak az, hogy Ambrose maradjon az ő oldalán vagy távozzon Miz-hez segítségül.

Ambrose ezután elmondja, hogy Rollins testvérnek nevezte őt, azonban ismer egy fickót aki ezelőtt hátbaszúrta őt és Roman Reigns-t úgy ahogy ő most éppen áll. Rollins kiabál egyet, hogy ezelőtt 3 évvel volt és sajnálja! Sajnálja napról napra.. Feljönnek a közös emlékek, az egymás elleni harcok – erre a közönség azt kezdi skandálni, hogy öleljék meg egymást a srácok. Ambros elmondja, hogy nem bízik Rollins-ban – Rollins hátat fordít neki és megkéri, hogy na üsse hátba a székkel ahogy ezelőtt ő tette 3 évvel. Na, gyerünk, rajta! Ambrose azonban kidobja a széket a ringből és már szinte teljesen “jó hangulat” lenne, a régi emlékek feljönnek, azonban megérkezik a Miz trió.

Miz elmondja, hogy milyen megható volt az előző szegmens, azonban ez senkit nem érdekel körülbelül. Jön a szokásos Miz szöveg, állítása szerint Ambrose-ban nincs annyi, hogy legyőzze őt. Miz legyőzte Dean Ambrose-t számtalanszor és le is fogja ahányszor csak kell. Ezután mindhárman fognak egy-egy széket, Ambrose és Rollins ismét egymásra számíthat.. A közönségtől felhangzik a “Roman” skandálás.. (milyen jó is lett volna, újra együtt a testvérek).. azonban nem érkezik meg Roman Reigns, végül Miz-ék lenyomják őket.


Alexa Bliss vs. Bayley

Ismét legyőzték a bajnokot. Hiába volt védelme Alexa-nak Nia személyében először, Bayley segítségére pedig Sasha érkezett. Ez pont elég volt a bezavaráshoz, Bayley pedig sima győzelmet szerzett Alexa felett.


Jack Gallagher & Mustafa Ali vs. The Brian Kendrick & Drew Gulak

Sima győzelem Gallagheréktől.


Enzo Amore érkezik a ringbe, sok értelmeset most sem tudott mondani.. Cass-t kóstolgatta, illetve a méretét, hogy 7 láb magas szupersztárról beszélünk és még egy címet sem nyert meg..

Egy idő múlva megérkezik Cass is, Enzo azonban távozik a nézők közé. Megérkezik Big Show és meg is kezdődött a bunyó a ring körül. Show percekig irányított, azonban a bunyó végére Cass vette át a hatalmat és megruházta mindkettejüket.


Rollins és Ambrose nyalják a sebeiket a backstage-ben, majd jön egy kisebb veszekedés, hogy miért segítettek ismét egymásnak.. Ambrose állítása szerint inkább egyedül küzd meg mindhárom sráccal, mint Rollins segítsen neki. Megérkezik Kurt Angle aki kiír a jövő heti adásra egy Handicap meccset: Seth Rollins & Dean Ambrose kontra Miz triója.


Finn Bálor vs. Elias Samson

Értelmes küzdelem nem volt, a győztes Bálor lett DQ-val. Samson leütötte a gitárjával amitől Bálor feje meg is sérült, vérzett. Bálort vezették volna kifelé az arénából, azonban megjelent Bray Wyatt a kivetítőn és egy beszédet indított Bálor felé. Amire vártunk.. Jön a Bray Wyatt kontra Finn Bálor viszály!


Kurt Angle titkára fény derül!

Kurt Angle érkezik a ringbe, hogy végre felvilágítson mindenkit a titkáról. Először is bocsánatot kér mindenkitől, hogy az elmúlt hónapokban elterelte mindenki figyelmét az ő titkával, azonban ez egy olyan dolog ami teljesen megváltoztatta az életét. Nemrég kiderült egy dolog ami teljesen átalakította őt. Rosszra számított, azonban a családja és a WWE is teljesen támogatja őt ebben.

Elmeséli, hogy ezelőtt még a Clarion University-ben volt egy fiatal lány akivel együtt volt, azonban később már véget ért kapcsolatuk. Később, kilenc hónappal utána ez a fiatal lány szült egy gyermeket, ami kiderült, hogy az övé.. Kurt Angle ezután bemutatja a RAW új szupersztárját, aki átkerül a SmackDown-ról a RAW-ra, a fiát… Jason Jordan-t!


Hardy Boyz vs. The Revival

Király küzdelmet hoztak a srácok. Azonban hiába a csapatmunka és a jó teljesítmény Hardyéktól, nem sikerült megszerezniük a győzelmet. A frissen ‘visszatérő’ Revival nem szabályosan, de megszerezte a győzelmet.


Roman Reigns vs. Samoa Joe

Elérkeztünk a főeseményhez amitől mindannyian annyit vártunk. A meccs első felében egyenlő erőket láthattunk, azonban.. Felhangzott egy zene és megérkezett Braun Strowman! Strowman megtámadta mindkét felet, így győztes nem született.


Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a jövő heti RAW-val a vörösek számára. Vasárnap azonban jön a SmackDown Live PPV-je, a Battleground ahol John Cena is ringbe lép!
A jövő heti adásra már három küzdelem biztos:
  • Sasha Banks vs. Bayley (A győztes lehetőséget kap Alexa ellen a SummerSlam-re)
  • Seth Rollins & Dean Ambrose vs. A Miz Trió
  • Finn Bálor vs. Elias Samson (No DQ Mérkőzés)

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-07-18

    […] WWE RAW 2017. július. 17 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.