WWE RAW 2017. július. 24 – Összefoglaló

A 2017. július. 24-ei hétfő esti RAW egy visszatekintéssel indul a múlt hétre ahol Roman Reigns csapott össze Samoa Joe-val, aztán végül megérkezett Braun Strowman és mindkettejükkel jól elbánt.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást Kurt Angle nyitja, ringbe vonulása után rögtön mikrofont ragad és köszönt mindenkit a show-n. Ezután a RAW új szupersztárjáról, Jason Jordan-ról kezd beszélni. Mint mondja az elmúlt hónapokban sok időt fektetett a fiával kapcsolatos dolgára és ez befolyásolta az életét és az állását is. Ma este megadja a lehetőséget Jason Jordan-nak, hogy megvívja debütáló mérkőzését a vörösöknél. Megadta ezt Roman Reigns-nek és Samoa Joe-nak is és itt az idő, hogy bemutassa Brock Lesnar ellenfelét a SummerSlam-re aki nem más, mint: ….

A GM nem tudja befejezni, mert megérkezik Braun Strowman!

Braun igen dühösen sétál a ring felé, mikrofon ragadása után pedig közli a GM-el, hogy ő fogja kihívni Brock Lesnar-t. Mivel indokolja? Mint mondja, ő megnyerte a saját meccsét a Great Balls of Fire PPV-n. Még mindig nem fél Brock Lesnar-tól, Brock viszont tőle nagyon. Ígéri, hogy a SummerSlam-en szétrúgja Brock s*ggét és új Universal Bajnokot avatunk!

Megérkezik Samoa Joe is dühösen. Mikrofont ragad és Strowman-nek áll; nagy szerencséje van, hogy még nem találkoztak egymással. Ő Samoa Joe és majdnem legyőzte a Fenevadat. Egyetlen másodperctől volt attól, hogy megverje és elvegye a bajnoki övet. Nem fél sem Lesnar-tól, sem Strowman-től. Joe most a GM-nek mondja el a véleményét, miképp Roman-nek és Strowman-nek még rendezetlen ügye van egymással, ezért neki adja meg a címmeccset.

Természetesen Roman Reigns sem maradhat ki a buliból. Roman rögtön Joe-hoz szól; mindig azt hozza fel ez a srác, hogy majdnem. Ellenben vele aki még “csak” 5 éve van a WWE-nél, ez idő alatt pedig számtalan címet megnyert és háromszor volt a WrestleMania főmeccsében ahol mellesleg visszavonultatta Undertaker-t. Roman ezután kíváncsi arra, hogy ők ketten mit tudnak mutatni. Csend uralja a ringet, Roman pedig válaszol, hogy pont erről beszélt.

Kurt Angle végül bejelenti a végleges döntését: Brock Lesnar hármójukkal fog ringbe lépni a SummerSlam-en egy Fatal 4-Way küzdelemben!

Joe kiakadt, hogy nem egy az egyben kapta meg Lesnar-t és ez neki nagyon nem tetszik. Egy bunyó tör ki, köszönhetően Roman-nek aki egy nagy jobbossal indított Strowman felé. Megérkeznek a biztonságiak is, de Strowman pusztít.. Angle végül behívja az öltőzőben lévő szupersztárokat, de ők sem tudnak többet tenni. Joe befogta Strowman-t az altatóba, Roman pedig érkezett egy Spear-rel.. Strowman újra talpon és egy Powerslam-et sikerült is beadnia Roman-nek.


Elias Samson vs. Finn Bálor – No DQ Mérkőzés

Bálor bosszút akart. Ő is kezdi jobban a küzdelmet, Samson-nak eddig nincs szerepe. Hosszas percekig irányít, azonban egy hirtelen Clothesline fordít a helyzetén.

Eljött Samson ideje is, hisz Bálor érzi a válla fájdalmát ahol a gitár eltört a múlthéten. Percekig nem nagyon tud fölényt szerezni Finn.

Fordul végül a kocka. Rúgások és ütések után Bálor végül alkalmazza a széket is és komoly ütéseket mér ellenfelére. Bálor felpörög, jön a befejező mozdulat azonban az aréna elsötétül.. Megérkezett Bray Wyatt és egy Sister Abigail után távozott is, Samson kihasználta a helyzetet és kopogtatta ellenfelét.


Big Cass vs. Enzo Amore

Perces küzdelem, amire számítottunk: Cass könnyedén gázolt át Enzo-n.

Megérkezett Show aki nem nagyon tudott mit tenni, mivel Enzo-t tartotta előrébb. Cass elterelte a figyelmét és ez pont elég volt, hogy Show-t is elintézze. Az ő csatájuk egyre nagyobb lesz.


Emma vs. Nia Jax

Emma az adás elején lehetőséget kért Kurt Angle-től, hisz hiányolta magát a középpontból. Élni nem tudott vele, hisz Nia könnyed győzelmet aratott felette egy igen nem mindennapi mozdulattal.


Sasha és Bayley beszélget a színfalak mögött, a téma természetesen a ma esti egymás elleni küzdelmük. Sasha közli a Hugger lánnyal, hogy a meccstől függetlenül a barátságuk nem ér véget, ellenkezőleg. Mindkettejüknek a cím van előnyben, Sasha javasolja, hogy hozzanak egy jó meccset – Bayley egyetért.


Ambrose készül a meccsükre, megjelenik Seth Rollins. Rollins, mint mondja 3 év után most vívják meg közös küzdelmüket először. Rollins ezért egy közös tervet szeretne, azonban Dean-t nem érdekli. Neki megvan a sajátja és az pont elég. Rollins tovább mondja, hogy még is csa három fickó ellen kell harcolniuk.. Ambrose pedig rávágja, hogy szerinte 4.. Nem bízik Rollins-ban.

Kép: WWEP

Kép: WWEP


Bayley vs. Sasha Banks – No. 1 Contender Mérkőzés

Lassan kezdenek a hölgyek. Bayley jobban kezd, egyenlőre azonban még csak viaskodást látunk. Pár perc múlva felgyorsulnak az események, Bayley lefejeli a sarokvédőt és ez pont elég Sasha-nak, hogy befogja a feladásos fogásába. Nem kerül kopogtatás végül, a Hugger lány eléri a kötelet.

A meccs második felében adok-kapok szituáció uralkodik végig, de valóban. Ugrások, rúgások és ütések repülnek. Több tuskísérlet mindkét fél részéről, győztes azonban még sehol. Ismét eltelik pár perc, Sasha ugrik a sarokból – kopogtatna, Bayley átfordítja gyorsan és végül ő szerzi meg a győzelmet!

Sasha szomorúan távozott, Bayley pedig várhatja Alexa Bliss-t a SummerSlam-re.


Curt Hawkins vs. Jason Jordan

Jason megkapta debütáló mérkőzését amit könnyedén meg is nyert. Kis feladat jutott számára Curt-tel szemben, de megoldotta.


Scott Dawson és Dash Wilder érkezik a ringbe, hogy magukat dicsérjék.

Mint mondják a legjobbaknak tartják magukat és szeretnének már címmérkőzést kapni. Elüldözték a New Day-t a SmackDown-ra, legyőzték a Hardy Boyz-t illetve állításuk szerint azt is neki köszönhetjük, hogy Cass és Enzo szétmentek. Megérkeznek végül Gallows-ék, hogy ezeket az állításukat cáfolják – ez egy Tag Team csatához vezet.


The Revival vs. Gallows & Anderson

Már az elején jól indult a csata. A rámpán nem sokkal később megjelentek a Hardy testvérek, ez pont elég volt ahhoz, hogy eltereljék Gallows figyelmét és elveszítsék a küzdelmet.

A győzelem után pár másodperc gondolkodás, végül megindultak a Hardy tesók és törlesztettek a Revival felé.


Dean Ambrose & Seth Rollins vs. The Miz & Bo Dallas & Curtis Axel – Handicap Mérkőzés

Ambrose kezdte a küzdelmet, azonban jött a pacsi hamar Rollins-nak. Rollins-ék irányítottak, elintézték Dallas-t és Axel-t így Miz magára maradt.

Miz-ék egy idő múlva irányítani kezdtek és Rollins hosszú perceken át szenvedett. Végül, nehezen de sikerült a pacsi. Megérkezett Ambrose aki kitakarította a ringet, azonban Miz lecsapott a befejző mozdulatával. Kopogtatott volna, azonban Rollins mentette a meccset. Nem számított a túlerő sem, ketten egyszerre könnyedén átgázoltak rajtuk. Csapatmunkával végül megszerezték a győzelmet a korábbi testvérek!


Ezekkel a képekkel zárult az adás, rendkívül jól folytatódik az Ambrose és Rollins történet. A jövőhéten kapunk egy Miz TV-t ahol Jason Jordan lesz a vendég, valamint egy TRIPLE THREAT küzdelmet ahol Roman Reigns, Samoa Joe és Braun Strowman csap össze!

Főbb forrás: WWEP

Képek: WWE

Visszanézhető adás: itt! (ha a videók nem indulnak el fent)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.