WWE RAW 2017. augusztus. 7 – Összefoglaló

Két héttel a nyár legnagyobb eseménye előtt hangolódunk. Megkapjuk a bejelentést Roman Reigns és Braun Strowman ma esti meccséről, a ringben pedig már a Miz TV.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Mizék már a ringben állnak, Miz meglehetősen ideges és azonnal követeli, hogy Jason Jordan jöjjön ki a ringbe. Jason természetesen nem érkezik meg, helyette megjön a GM aki közli Mizzel, hogy nem lesz itt ma Jason és Miz.. Érkezik a Miz TV vendége, Brock Lesnar!

Miz indít rögtön azzal, hogy Lesnar veszít a SummerSlam-en. Elmondja amit már tudunk: nem kell pinnelni sem őt az elveszítéshez, ő a pénzét a kihívókra teszi a pénzét. Megismétli amit Mr. Heyman mondott legutóbb: ha Brock veszít, távoznak a WWE-ből!

Mr. Heyman kérdezi Mizt, hogy ő és felesége játszottak-e már szerepjátékot? Heyman elmondja, hogy most Miz lesz Reigns, Dallas lesz Joe, végül Axel lesz Strowman. Brock Lesnar mutat egy kis bemutatót. Lesnar Beast módba kapcsol és pusztít mindenkit, mindenki Suplexben és F5-ben részesül. Majd mint aki jól végezte dolgát, Lesnar távozik.


Seth Rollins vs. Sheamus

Visszavágó mérkőzés amiben végül Sheamus szerzett győzelmet Cesaronak köszönhetően. Ezután a bajnokok megtámadták Rollinst, mindenki várta Dean Ambroset segítségül, de nem érkezett meg.


Jason Jordan vs. Jean Pierre Goulet

A mérkőzés előtt Axel nem volt képes ringbe lépni ezért Kurt Angle egy random embert talált a színfalak mögött és az élete lehetőségét ígérte neki ha kimegy a ringbe harcolni “fia” ellen. Sima győzelem Jasontól.


Sasha Banks vs. Alicia Fox vs. Emma – Triple Threat

Sasha bezsebelte a győzelmet.


Enzo Amore & Big Show vs. The Club

Pár perc múlva megjelent Big Cass és Big Showval került bunyóban aminek a vége DQ lett. Cass irányított Show felett, de bele is nézett egy KO ütésbe.


Dean Ambrose vs. Cesaro

Hosszú küzdelem amiben végül Ambrose aratott győzelmet. A csata után Rollins is megérkezett, hogy elégtételt vegyen ellenségein, így is lett. Most Ambrose csapta oda az öklét, de Rollins távozott.


Mickie James vs. Nia Jax Vs. Dana Broode – Triple Threat

Nincs meglepetés, Nia sima győzelmet szerzett. Jövő héten tehát Sasha és Nia között dől el Alexa Bliss kihívója.

 


Braun Strowman vs. Roman Reigns – Last Man Standing Mérkőzés

Rendkívül jó és erős küzdelem a srácoktól amiben végül Samoa Joe beavatkozásának köszönhetően BRAUN STROWMAN nyert meg.


Így állunk a SummerSlam előtt, folytatás a ma éjjeli SmackDown Live-val. Sajnáljuk, hogy ilyen rövid összefoglalót sikerült hoznunk most, de technikai problémákkal küzdünk egésznap! Köszönjük megértéseteket!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.