WWE RAW 2017. augusztus. 14 – Összefoglaló

Elérkeztünk az utolsó megállóhoz a SummerSlam előtt, már ami a vöröseket illeti. Kiderültek a végső küzdelmek, illetve fokozódtak a viszályok tovább.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Dean Ambrose érkezik elsőként a ringbe és egyből a Rollinsos témával indít. Mint mondja, ő is kíváncsi arra amire az emberek 90%-a; Mi folyik közötte és Seth Rollins között? Egyszer segíteni akar és segít is, máskor pedig hátat fordít. Szeretné ha Rollins kijönne és végre pont kerülne az ügy végére.

Rollins is erre kíváncsi egyébként. Egyszer segít Dean, máskor semmi. Rollins szerint Ambrose hazudik amikor azt állítja, hogy nem bízik benne… Egyszerűen fél attól ha újra egy csapatot alkotnának, uralnák ezt az egész helyet. Rollins már elfelejtette a múltat és ha Ambrose is képes erre akkor az ő részéről vége a játéknak és kezdődhet valami új!

Még egy kisebb magyarázkodás, majd Rollins távozna de Ambrose visszafogja és odatartja az öklét. Rollins figyeli, mindenki várja az ő öklét is, azonban inkább távozna.. Kisebb bunyó alakul ki közöttük, azonban csak össze kell fogniuk hisz megérkeztek a Tag Team bajnokok; Sheamus és Cesaro először felülkerednek rajtuk, de végül visszaverik őket. ÉS aztán jön a történelmi pillanat amire mindenki várt: egyszerre odatartják ökleiket és újra egy csapatot alkotnak!

Az meg csak hab a tortán, hogy megérkezett Kurt Angle és bejelentette, hogy Rollins és Ambrose lehetőséget kapnak Cesaro & Sheamus ellen a Tag Team övekre a SummerSlamen!!!


Nia Jax vs. Sasha Banks – Tét a kihívói jog

Jött amire mindenki várt, Nia dominált -de borult a papírforma eredmény. Sasha kopogtatta Niat, ezzel pedig biztosítva helyét a SummerSlamre.


Kurt Angle beszélget a Hardy testvérekkel az irodában, majd megérkezik Miz és csapata is. Mizék arra kíváncsiak, hogy a GM nem-e akar valamit tenni a múlthéten történtek miatt? Angle, mint mondja; semmit, azonban Curtis Axel harcképes, ezért ma este megküzd Jason Jordannal.

Ezután megérkezik egy bíró aki elmondja, hogy Wyatt és Bálor a színfalak mögött bunyóznak. Angle mi mást tenne, hisz Bálor nem akar várni a SummerSlamig, ezért kiír egy küzdelmet nekik ma estére.


Big Cass érkezik a szorítóba, mikrofont ragad és elmondja, hogy mit fogunk látni vasárnap; mint mondja megfog küzdeni Big Showval és sima győzelmet szerez. Enzo Amore nagy haverja lett a nagy embernek, de szerinte nem meglepő, hisz Enzo Show nélkül egy senki lenne. Megcsinálta a problémát, aztán kell a védelem. Vasárnap Enzo be lesz zárva a cápa ketrecbe a ring fölé, ezért megmutatja mindenkinek, hogy miért ő a legnagyobb ember a mindennapokban.

Megérkezik Enzo, akit Show követ. Elkezdődik a bunyó, de megérkezik a Club és a túlerő győz.


Neville (c) vs. Akira Tozawa – Cruiserweight bajnoki öv

Igazi meglepetés, hogy a PPV előtt küzdenek meg egymással. A küzdelem annyira eldurvult, hogy Neville ELVESZÍTETTE A CÍMET! Furcsán állunk a SummerSlam előtt, megtört a január óta tartó uralkodás.


Big Shownak a kezéről van szó épp, de őt mit sem érdekelve elzavarja az orvost és Enzot is. Kijelenti, hogy OTT LESZ a SummerSlamen.

 


Bray Wyatt vs. Finn Bálor

Hasonló a fentebb írt küzdelemhez. Nem bírtak várni, ezért megkaptuk az ádászi küzdelmüket heti adáson. Bálor és mint mi is, Bálor győzelemre számítottunk, azonban egy hirtelen fordításnak köszönhetően Wyatt kiosztotta a Sister Abigailt és kopogtatta ellenfelét.

Itt korán nem volt vége, Wyatt megfogott egy vödröt amiben elvileg vér volt és azt Bálorra öntötte. (későbbi interjúban Bálor elmondta, hogy Wyatt találkozni fog a DÉMONNAL a SummerSlamen!)


Mickie James vs. Emma

Mickienek elege lett Emmaból és kihívta végül. Emma ismét kikapott, mondanunk sem kell, hogy mi következik ezután..


The Miz vs. Jason Jordan

Szinte el sem kezdődött a küzdelem, amint Miz bajba került érkeztek a segítségei. Jason sem maradt egyedül, neki a Hardy testvérek jöttek segíteni ami egy 6 fős tag team csatához vezetett.

Miz & Miztourage vs. Jason Jordan & Hardy Boyz

Tudhattuk az eredményt. Sima győzelem Jasontól és a tesóktól.


Jön a főesemény;

Először Kurt Angle érkezik a szorítóba pár biztonsági őrrel, kiknek az a dolguk, hogy ne legyen probléma a RAW világbajnoki cím résztvevő között.


Paul Heyman és Brock Lesnar érkeznek meg, majd Mr. Heyman a rutinos bemutatkozást követően kijelenti, hogy jöhet még 10.000 biztonsági ember is ha ez a négy ember egy ringben van, ott csak a pokol szabadul el. Mr. Heyman szerint Brock Lesnar még mindig egy összeesküvés áldozata lett, ugyanis nyilt titok, hogy a WWE három top emberével küldik harcba. Brock nyitott minden másra ami nem a WWE-ben van, ezt pedig meghallotta a WWE és ennek megfelelően cselekedett.

Heyman nem jósol, hanem a fix eredményeket mondja. Szerinte két lehetőség lesz; az egyik, hogy valóban elveszik Brock Lesnartól a bajnoki övet és ők ketten távoznak, a másik pedig egyértelmű; Brock legyőzi mindhárom úriembert.

Joe érkezik meg és ő is marad az állításánál, hogy nem fél Brock Lesnartól. Amit ígért; úgy fogja legyőzni Lesnart, hogy elaltatja a ring közepén.

Megérkezik Strowman is aki elmondja, hogy mindig ő marad talpon a végén. Joe másképp látja a dolgokat ezzel kapcsolatban, hisz mint mondja múlthéten Strowman neki köszönheti a győzelmét. Elaltatta Reignst, így könnyű győzelmet szerezni..

Roman Reigns is megérkezik végül. Szemében nincs más, mint Samoa Joe. Amint beér a ringbe, rögtön kioszt egy Speart neki amit követően ő kap egyet Strowmantől..

És amire vártunk végül: Braun Strowman kontra Brock Lesnar! Az ádászi bunyó végül nem történik meg, a biztonsági emberek a ringbe ugranak és elválasztják egymástól a két szupersztárt. Nem bírják sokáig, ezért pedig érkeznie is kell az egész öltözőnek.. Az öltöző szupersztárjainak sikerült végül, de nem olyan könnyedén.


Így állunk tehát a SummerSlam előtt, folytatás a ma esti kékekkel, avagy SMACKDOWN LIVE.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.