WWE RAW 2017. augusztus 21. – Összefoglaló

Elérkeztünk a SummerSlam utáni RAW-hoz, sok izgalmat várhattunk az adástól hisz most először láthattuk a friss bajnokokat és a jövőbeli terveiket, valamint hivatalosan is megérkezett John Cena a vörösekhez.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Kivel mással indulhatna a show, mint a tegnap sikeresen címet védő Brock Lesnarral.. JoJo a ringben felkonferálja őt és Mr. Paul Heymant. A ringbe érkezés után szóhoz sem tudnak jutni, a WWE Univerzum egyszerre kezdi el skandálni a “SUPLEX CITY” szócskát.

Mr. Heyman bemutatja a továbbra is regnáló, cím védő WWE Universal Bajnokot, Brock Lesnart. Heyman ezután kijelenti, hogy nem figyeljük az ismétléseket. Az emberek nem hisznek neki évek óta amikor spoiler-eket szállít. Megmondta, hogy Brock Lesnar bajnokként távozik a SummerSlam-ről és nézzünk oda. Brock Lesnar a Universal Bajnok. Lesnar összeesküvés áldozata lett a WWE-ben, három másik srác ellen kellett helytállnia a kincsért, meg is tette. Braun Strowman szépen elintézte Brock-ot a meccsből, de Brock az orvosi figyelmeztetések ellenére visszatért a meccsbe.. Végezetül pedig kijelenti, hogy Lesnar tegnap pinnelte Roman-t, valamint ha a WWE-ben vagy az UFC-ben bárkinek verésre van szüksége – azt a munkát csak egy ember végezheti el, BROCK LESNAR!

Távoznának.. Azonban felhangzik Braun Strowman zenéje aki megérkezik, szemtől-szembe néz a bajnokkal majd készül egy Chokeslam-re, de Lesnar szabadul. Azonban a két Powerslam elől már nem! Strowman a magasba emeli a címet, majd távozik. Ezzel pedig szinte már biztosak lehetünk kettejük küzdelmében a címért.


Enzo vs. Cass – Brooklyn Street Fight

Enzo megérkezett egy csomó cuccal, azonban azokkal csak Cass tudott mit kezdeni. Enzo mozdulni nem tudott reklám után sem, de sikerült elérnie, hogy Cass térde megsérüljön és a bíró végül leállította a mérkőzést – a győztes így Enzo.


Nia Jax vs. Emma

Emma továbbra is jobbol, sima Nia győzelem.


Elias vs. R-Truth

1 perces küzdelem, Elias győzelem..


Kurt Angle érkezik a bejárathoz, nem is húzza a szót, bejelenti, hogy a tizenhatszoros világbajnok – John Cena megérkezett a RAW-ra!

Cena a ringbe vonulás után elkezdi a kicsit hosszas promóját amiben annyira nem érdekes dolgok hangznak el. Elmondja, hogy tegnap maga Kurt Angle kérte meg arra, hogy jöjjön át a RAW-ra mert van itt egy személy aki találkozna vele. A közönség pedig.. A többség nem szívesen látja itt Cena-t.

Felhangzik Roman Reigns zenéje, megérkezik a ringbe – Cena erre kijelenti, hogy na.. pont ő az a srác akit keresett. Roman válasza erre az, hogy Cena inkább a Twitteren kereste és ott volt nagy szája. Kíváncsi arra, hogy most ezt megteszi-e szemtől-szembe? Cena határozattan kijelenti, hogy nem beszélgetni jött ide. Készülnek a bunyóra, de megérkezik az IC Bajnok, Miz.

Miznek köszönetet mondd a közönség, amiért véget vetett az el sem kezdődő harcnak. A bajnok kíváncsi arra, hogy mikor jön el az ő pillanata? A ringben álló két személy van mindig rivaldafényben, elege van. Belefáradt. Szeretné most már az ő pillanatát amit megérdemel az elmúlt 12 év láttán. Nem érdekli senki és semmi, mostantól az ő pillanata jön el. Ez Roman udvara, de a Miz show-ja. Cena ezután Tag Team meccset javasol Miznek a két társával, Cena társaként pedig bejelenti Roman Reigns-t.

Felhangzik Samoa Joe zenéje. Megérkezik a ringbe, majd egyértelműsíti, hogy Miz társa ő lesz ma este. Elege van neki is Roman-ből, hogy minden héten kijön ide és arról magyaráz, hogy ez az ő udvara – miközben ő mindig megveri. Cena-hoz szól, aztán pedig támad. Elintézné Cena-t, Roman eközben Mizt és csapatát takarítja ki a ringből, Joe befogná Cena-t a Clutch-ba azonban Roman megmenti a tizenhatszoros világbajnokot.


A friss Tag Team Bajnokok, Seth Rollins és Dean Ambrose érkeznek a kötelek közé. Rollins szólal meg elsőnek, hogy szerinte nagyszerű érzés itt lenni Ambrose oldalán az övekkel együtt persze. Bunyóra készen állnak és ünnepelni is szeretnének, ezek mellett pedig közli Cesaro és Sheamus párosával, hogy megkapják bárhol a visszavágót. Megérkeznek a Hardy testvérek akik gratulálnak nekik, majd Matt elmondja, hogy náluk jobban senki nem tudja, hogy milyen érzés a testvéred ellen harcolni. Meccset szeretnének, amit végül megkapnak.

Seth Rollins & Dean Ambrose vs. Hardy Boyz

A későbbiekben ez a forró küzdelem nagyon finom lesz. Lassú küzdelem vette kezdetét, azonban a reklámhoz érkezően már rákapcsoltak a Hardy testvérek és Ambrosék ki is szálltak a ringből. Fölényt szereztek a testvérek, de mindig érkezett válasz. Pacsik követték egymást, majd a meccs vége felé Jeff elszenvedte Rollins térdesét, Ambrose-tól pedig a Dirty Deeds-et amivel megszerezték a győzelmet. Egész jó meccs volt.


Hivatalossá válik a hetek óta felvetett hír, hogy szeptember 24-én a No Mercy PPV főeseményén összecsap Brock Lesnar és Braun Strowman a WWE Universal Bajnoki övért!

ÁLOMMÉRKŐZÉS.


Sasha Banks érkezik a ringbe, hogy egyértelműsítse, a RAW-nak nincs szüksége egy mondvacsinált bajnokra. Tegnap éjjel bizonyított mindenkinek és kijelenti, hogy képes megvédeni az övet bármikor Alexa ellen. Segítség sem kell neki.

Megjelenik Alexa aki közli a bajnokkal, hogy vicces. Elmondhatja magáról, hogy négyszeres bajnok, azonban nem érti, hogy hogyan védeni meg azt.. Eddig mindig elbukta cím védésnél az övet. Sasha inkább a küzdelmükre szeretne figyelni és megjegyzi, hogy amikor megküzdöttek – Alexa elfutott, elbújt vagy mint tegnap, kopogott. Megkapja a visszavágót bármikor, szóval rendezzék le itt és most. A korábbi bajnok kijelenti, hogy szuper azonban Brooklyn nem érdemli ezt meg illetve nem akarja Sasha-t összetörni. Jövő héten azonban jöhet a visszavágó, és akkor nem Legit Boss-t látunk, hanem Legit Loser-t.


Finn Bálor vs. Jason Jordan

Jason az adás kezdetében küzdelmet szeretett volna Bálorral szemben, Kurt Angle pedig megadta a lehetőséget. Sima és egyértelmű győzelmet szerzett Bálor.


John Cena & Roman Reigns vs. Miz & Samoa Joe

Sokak örömére eljött Cena és Roman találkozása, azonban nem úgy ahogy mindenki számított arra. Egy oldalon kellett helytállniuk. A küzdelemben egyébként Cena Miz-t intézte volna el könnyedén, Roman pedig szokásos bunyót tolt Joe-val. Joe nem gondolta úgy, hogy itt Cena a császár- befogta volna Cena-t a Clutch-ba, ismét érkezett Roman az öklössel – ám ez már Cena-t találta telibe. Joe kidobta a ringből, majd Miz fejezte volna be a csatát, azonban Cena fordított és az AA-t értékesítve megnyerték a küzdelmet.

Folytatás a ma esti SmackDown Live-val.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-08-22

    […] WWE RAW 2017. augusztus. 21 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.