WWE RAW 2017. augusztus 28. – Összefoglaló

A hónap utolsó RAW adása Memphisből jelentkezik ma este, a szorítóban ott áll már Miz és csapata, kezdené a beszédét azonban felhangzik a GM, Kurt Angle zenéje.


Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Angle kezd arról beszélni, hogy a SummerSlamen nem került megvédésre az öv, azonban a No Mercy-n megfog. Miz ellenfele pedig…… Nem hagyja végig mondani a GM mondókáját, Miz szerint Angle nincs tisztában a tisztelettel és a cím fontosságával. Ő tette azzá, ami. Angle nem habozik és nem érdekli Miz véleménye, Miz ellenfele pedig jövő hétre az a szupersztár lesz aki megnyeri a következő Battle Royal mérkőzést.


15 fős Battle Royal az IC Bajnoki öv kihívói jogáért

15 szupersztár csapott össze, különösebb újdonság nem érkezett. Elsőre Curt Hawkins esett ki, majd Big Showt próbálták támadni. Shownak sikerült előnyt kovácsolni végül. A főszerepben inkább Bálor, Gallows és Anderson voltak, valamint a Hardy-k. Matt jól csinálta azt amit, végül sajnos ő is kiesett Gallowsék keze álltal.

Bálor fölénybe jött volna, azonban jött a sötétség és Bray Wyatt elintézte a lehetőségét. Eljött Jordan ideje, nem habozik a srác. Nem figyelt pontosan, ez pedig megbosszúlta magát – Jeff Hardy kiejtette és megnyerte a küzdelmet!


Enzo Amore vs. Noam Dar

Enzo első ütközete volt a Cirkálók között amit meg is nyert.


Felhangzik a Fenevad, Brock Lesnar zenéje. Érkezik is Mr. Paul Heyman kíséretében.

Heyman elmondja Braun Strowmanről a véleményét. Szerinte Strowman tökéletes ellenfél Lesnarnak, nem hitte volna azt amit. Strowman a SummerSlamen elpusztította Brock Lesnart, és a többi kettő szupersztárra sem volt szükség. Másnap éjjel megérkezett a RAW adásra ahol szintén felkapta a vállára a bajnokot és jött a Powerslam.

Mr. Heyman nem hisz a szörnyekben, de szerinte Braun egy szörny. Elnyerheti a címet és számtalanszor emelheti a magasba, persze ehhez le kell győznie BROCK LESNART. A No Mercy PPV-n tehát Braun lehetőséget kap a címre, folytatná tovább, Brock beleun és elkapja Heymantől a mikrofont, majd a kamerába nézve elmondja: SUUPLEEX CITYY!


Seth Rollins vs. Cesaro

Társak persze a ring mellett. A győzelmet Cesaroszerezte meg, persze zavarással karöltve.


Sheamus vs. Dean Ambrose

Sheamus meccset akart, azonban a győzelmet nem tudta már megszerezni.


Mickie James vs. Emma

Két perces küzdelem amiben Emma szerezte meg a győzelmet.


Kurt Angle a ringben, bejelenti a következő srácot: John Cenát!

Kurt Angle:

Köszönöm! Egy történelmi mérkőzést jelentett be a WWE.com a mai nap folyamán. A történelem során először a No Mercy-n láthatjuk Roman Reigns-t, John Cena ellen. Azért vagyunk itt ma este, hogy a mérkőzést hivatalossá tegyük, szóval üdvözöljétek John Cenát.

John Cena:

John Cena vs. Roman Reigns ez egy WrestleMania kiválóság, de Kurt Angle, szeretem a swag neved, készen áll arra, hogy csináljuk, én is készen állok arra, hogy csináljuk, ti készen álltok, hogy lássátok, megfogjuk csinálni a No Mercyn élőben a WWE Network-ön. Ez, ez az oka annak, hogy a RAW-ra  jöttem, hogy szemtől szemben álljak a ringben az emberrel, aki azt mondja ő futtatja a helyet. A Big Doggal, a Sráccal, és ha nem hiszel ebben, csak kérdezd meg, elfogja mondani. Miért ne? Mert mióta Roman Reigns betette a lábát ebbe a ringbe nem csak egy jó befektetésű távlat, Roman Reigns egy jó befektetésű távlat, aki megvan védve bárki ellen, mindenki ellen aki az útjára lép. És akkor ott vagyok én, mi már nagyon sokat voltunk együtt, ti ismertek engem, én ismerlek titeket. Tudjátok semmit sem kell adnom, hogy tudjátok én vagyok az a krapek, aki sehonnan sem kap védelmet. Na és ezért akarok megküzdeni Roman Reigns-szel, mert tudom, hogy Roman Reigns nem akar megküzdeni velem.

Megérkezik Roman Reigns, és…

Roman Reigns:

Hagy tisztázzam a dolgokat. Ez nagyon jó Memphis, de meg kell magamat védenem. Szóval nem akarok megküzdeni veled? Nem akarok megküzdeni veled, ez van a fejedben. Talán te nem érted ezt, valószínűleg ezt még senki sem mondta neked John. De te nem vagy az a nagy valaki mint gondolod. Ez egy tény, nem érdekel mit értél el vagy, hogy mit terveztél, én tettem valami olyat, amit te soha. Visszavonultattam The Undertakert a WrestleManián. Szóval ez talán nem az, hogy nem akarok megküzdeni veled, talán csak nincs szükségem rá.

John Cena:

Igaza van, igazad van neked nem kell megküzdened velem, te vagy a sokra tartott Roman Reigns, te vagy a Big Dog, mindenki tudja ott hátul, mindenki itt kint, olyas valahogy még mindig próbálom ezt megérteni. Látod Roman mióta a megosztó alaknak hívnak, minden héten az emberek éljenezek, mert kiállnak azért amiben hiszek, és vannak emberek akik kifütyülnek, mert nem, de minden egyes héten hallok embereket, akik azon nyomban szeretnék megváltoztatni karakteremet, talán egy kis heel turnel. De veled ez más, nem tudom, hogy ezelőtt bárki is mondta volna neked. Ők oda vissza mennek veled, mert amikor rád néznek látják, amit én látok, egy olcsó seggű vezetőség által kreált John Cena hasonmást. Ez a fazon itt nem a Srác, hanem csak egy srác, egy srác aki reménytelenül próbál betölteni egy űrt, amit sohasem fog. Hallgass figyelmesen fiatalember, én nem The Undertaker vagyok, nem egy sebzett veterán vagyok a karrierje végén rossz csípővel. Én a leggyorsabb, a legerősebb és a legéhesebb vagyok mint bármikor az egész életem során, és az oka, hogy nem fogod aláírni, az, hogy tudod, ha megteszed a Birodalmadnak, annyi.

Roman Reigns:

Megint megcsinálta, ő király ebben, bármit megfoghat és megbolygathat, ez az amit ő tesz, de eldobom az agyam, hogy ő kijött ide és arról beszél, hogy azért fütyülitek ki, mert azt akarjátok, hogy rossz fiú legyen. Kifütyülnek, mert először is szar vagy.

John Cena:

Vele ez még rendben van, de ő aranyérmet nyert.” (Utalván a “You Suck” kántálásra.)

Roman Reigns:

Csak fogd be egy kicsit. Mit szólnál ehhez? Másodszor pedig.

John Cena:

Haladj előre és találd meg, haladj előre. Várok. Ez egy promó kölyök, ha te akarsz lenni a Big Dog meg kell tanulnod, hogyan kell ezt csinálni.

Roman Reigns:

Az oka annak, hogy kifütyülnek az, hogy átlátnak rajtad. Nem vagy igazi. Te egy bólogató János vagy, akinek meg kell tanulni mindent, hogyan kell csinálni, vagy azt hogyan legyen bárki is. Szóval ezt is elrappeled, te csak egy elmúlt szajha vagy. Na most már hallasz engem mi? Nem csak ez, ő egy részmunka idős hamis seggű szajha. Minden nap kidolgozom a seggem, pénteken, szombaton, vasárnap, hétfőn minden egyes héten, míg te a Today Showban szerepelsz. Talán felugrasz a nagy öreg buszra és eljössz egy WWE műsorra, ha eleget fizetnek érte. De mit fogsz valójában csinálni John? Mit fogsz tenni? Felugrasz a buszra azzal a nagy seggű lapáttal. Azzal a nagy lapáttal, ezt fogod tenni, elfogod ásni a fiatal tehetségeket csak annyira amennyire tudod. Mert ez az amit csinálsz. Így tudsz a hegy csúcsán maradni. Mindent megtudsz csinálni. Te csak egy háttérben álló cápa vagy, de az oka annak, hogy te nem kedvelsz engem, ami irritál velem kapcsolatban az, hogy engem nem tudsz elásni John. Nem tudsz megérinteni, az egyetlen srác vagyok a WWE-ben, akit John Cena nem láthat. Szóval mond meg nekem. Miért akarnám kockáztatni saját magam, az én örökségemet, az én származásomat, hogy a következő John Cena legyek? Amikor lehetek az egyetlen és megismételhetetlen Roman Reigns.

John Cena:

Befejezted? Befejezted? Látjátok, mert Roman Reigns egy udvari bolond. Roman Reigns egy átkozott udvari bohóc és a régi mondás az, hogy jobb a szádat befogni, hogy az emberek ne tudják milyen hülye vagy. Te lesétálsz ide és használod ugyanazt a kifogást, amit minden egyes személy korábban. Te, az összes ajándékoddal, az összes lehetőségeddel, mersz engem kritizálni. Ez nagyszerű, ez nagyszerű Big Dog, gratulálok 5 év kellett hozzá, hogy elmondj egy tűrhető promót. Oké, szóval mindenki ott hátul azt hiszi, hogy nekem van egy misztikus ásóm, vannak nekem ezek a mágikus erőim, hogy mindent én irányítsak, mindenki sorsáról én döntök. Csávókám elmondhatom, hogy nézeteid hülyék, hallgass rájuk, övék a kulcs, mindig is az övéké volt, mindig is az övéké lesz. De te kritizálsz engem, ami jó, mert én már itt vagyok 10 éve és még mindig nem fáradtam el, még mindig elég erős vagyok és sokkal edzettebb. De te ténylegesen abban hiszel, hogy én egy cápa vagyok, aki mindenkit padlóra visz, én a csúcsra úszok, őket meg a víz alatt tartom bármibe is kerüljön. Én nem te vagyok, már öt éve nem szerepeltem a WrestleMania főmérkőzésein, a SummerSlamen a nyitó meccsben szerepeltem, megtiszteltek és kiváltságot kaptam, hogy kiérdemeljem a United States Bajnoki Címet, karrierem ezen szakaszában és használjam mint egy lehetőséget, hogy bemutassak új szupersztárokat a WWE-nek, mint Kevin Owens vagy AJ Styles, csak néhány név közülük. Te egy viccet csináltál a US Címből és itt állsz és engem kritizálsz, oké én téged kritizállak. Azért vagyok még mindig itt, mert te nem tudod elvégezni a munkád. Amikor idejössz erre a helyre, te még nem tanultad meg, de egyetlen szabály van, fent maradsz vagy félreállsz, az elmúlt évek során nagyon sokan félreálltak, de senki sem tudott fent maradni. Majd végül halottam erről az egy srácról, a Srácról, a Roman Reignsről az egyről, aki fent maradhat. És akkor rád nézek és figyelek rád. Szégyenben kéne érezned magad egy part-timer miatt, mert ezt én félállásban jobban tudom csinálni, mint te valaha is teljes időben.


Megérkezett végül Gallows és Anderson akik küzdelmet szerettek volna, Cena és Reigns csapatba állt és végül győzelmet szereztek felettük.

 

A szöveges fordítás egyedül a Pankráció.com tulajdona!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.