WWE RAW 2017. szeptember 4. – Összefoglaló

A 2017. szeptember 4.-ei RAW egy visszatekintéssel indul az elmúlt hetek történéseire, pontosabban arra, hogy hivatalossá vált John Cena és Roman Reigns gigászi küzdelme a 2017-es No Mercy PPV-re.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adás ki mással indulna, mint John Cenaval és Jason Jordannal, hisz bejelentésre került kettejük csatája a show előtt.

John Cena vs. Jason Jordan

Jason jobban kezdett Cena felett. Fordítani próbált ezen a tizenhatszoros világbajnok, azonban nem járt sikerrel hisz a reklám után még mindig Jason volt fölénybe. Adok-kapok szituáció, Cena hamarabb befjezte volna a csatát, azonban nem hagyta magát ellenfele. Bekapcsolta a rakétákat és ismét fölényben volt Cenaval szemben, de ez sem volt elég a győzelemhez, Cena fordított és kiosztott egy AA-t amivel megnyerte a küzdelmet.

Nincs idő az ünneplésre, felhangzik Roman Reigns zenéje és érkezik is Cena leendő ellenfele. Roman arra kíváncsi, hogy miért tartott ilyen sokáig Cenanak ez a meccs? Ha Cena valóban az aminek vallta magát a múlthéten, akkor egy kezdő nem okozna ekkora gondot számára. Hagyta magát, pedig nem ezeket állította múlthéten. Roman szerint Cena valóban egy ribanc.

Cena válaszol, látni sem bírja Romant. Roman jelenleg a legrosszabb dolgot próbálja csinálni, használni akarja az eszét amit múlthéten nem tudott. Roman nem több, csak egy Golden Boy akinek tiszteletet kell tanulnia. Cena bevallja, hogy nem tiszteli Romant és mint szerinte, mint a WWE Univerzum szerint sem Roman az a bizonyos srác. Roman mindent megkapott, nem harcolt úgy mint mások azokért. Cena lassacskán kis tiszteletet akar verni Romanba.. Roman várja, azonban Cena nem lép. Roman megkérdezi a közönséget, hogy szeretnék-e látni ezt és egyetértenek Romannel, de Cena továbbra sem lép. Roman ekkor kijelenti, hogy ő meg ezért nem tiszteli Cenat. Csak a szája jár.


Cesaro & Sheamus vs. Heath Slater & Rhyno

Nincs meglepetés, Cesaro és Sheamus párosa tiszta győzelmet aratott. A No Mercy-n pedig ők ketten lehetőséget kapnak Rollins és Ambrose párosa ellen.


The Miz (c) vs. Jeff Hardy – Interkontinentális Bajnoki címmérkőzés

Jeff jobban kezd, azonnal tussal próbálkozik de Miz természetesen kitör. Nem a bajnok percei következnek, a kihívó nagyon szeretné azt az övet. Átvenné az irányítást Miz, azonban nem nagyon jár sikerrel. Jeff a ringen kívülre kerül, azonban idő előtt visszatér. Miz ebből előnyt kovácsol, a reklám után pedig azt láthatjuk ahogy a bíró elzavarja Matt-et és Miz csapatát is a ringtől. Komoly ugrások, rúgások és ütések következtek de egyik sem ért egy tust. Jeff befejezte volna, azonban Miz-t felébresztette Maryse és így Jeff mellé ugrott.. Időben kapcsolt és ismét fordítani akarta a Twist Of Fate-tel de Miz fordított és tisztán kopogtatta Jeff Hardy-t.


Egy összeállítást láthatunk Sasharól és Alexaról. Majd hivatalossá válik, hogy Sasha visszavágó meccset kap Alexa ellen a No Mercy-n. Kurt Angle irodájába érkezik meg Nia Jax aki értetlenül áll a dolgok előtt, nem érti miért kap Sasha újabb lehetőséget. A GM közi Nia-val, hogy a visszavágó meccs természetes mindenkinél. Megérkezik Emma, ő is címmérkőzést szeretne kapni. Angle közli velük ha ketten ma győzelmet szereznek Sasha és Alexa párosa ellen, akkor a szeptember 24-ei Női Bajnoki címmérkőzés Fatal 4-Way lesz.

Kép: WWEP


Bálort láthatjuk a ringben, ki más miatt mint Bray Wyatt. Bálor Wyatt-et okolja azért amiért nem kapta meg Miz ellen a lehetőséget. A SummerSlam-en győzött, azonban ez nem elég. Nem lehet legyőzni egy olyan személyt aki akkor jelenik meg amikor nem is számítasz rá. Megfogadja, hogy nem fut el Wyatt ördögi tervei elől, bátran várja ha Wyatt ezt szeretné.

Bray megjelenik a kivetítőn, a gyerekkora jut eszébe és a horgászat. Közli Bálorral, hogy nem ő győzte le hanem a Démon. Ez Bálor titkos fegyvere. Wyatt azt szeretné ha Bálor lépne vele egy ringbe férfi módjára, kegyelmet nem ismerve így sem. Bálor ezt elfogadja, Wyatt pedig azt tanácsolja neki, hogy fusson ahogy mások is ezt tették.


Sasha Banks & Alexa Bliss vs. Nia Jax & Emma

Nia és Emma jobban kezdett, aprították Sashat. Sasha visszatért a meccsbe és profin dolgozott együtt Alexaval. Végig adok-kapok szitut láttunk a hölgyek között, a győzelmet végül Emmaék szerezték meg, ezért a No Mercy-n egy Fatal 4-Way csatát láthatunk majd a RAW Női Bajnoki címéért.


Seth Rollins & Dean Ambrose vs. Gallows & Anderson

Meglepő módon Gallowsék kezdtek jobban és uralták a fölényt a bajnokok felett. Nem túlzás azt kijelenteni, hogy nem nagyon tudtak mit csinálni Sethék. Megérkezett Cesaro és Sheamus aki beleavatkoztak a mérkőzésbe, Seth és Ambrose távozott, Cesaroék pedig el látták Gallowsék bajukat.


Braun Strowman vs. Big Show – Steel Cage mérkőzés

Strowman jobban kezdi az összecsapást, de Show sem hagyja magát persze. Folyamatosan támad a Monster Among Men, egyszer csak egy KO ütésbe néz bele.. Máris reklám után vagyunk ahol menekülni próbál Show, de Strowman persze nem hagyja. Chokeslam és egy hatalmas Diving Elbow követte ezeket, azonban a két Óriás közül nem született győztes még.

Strowman újra fölényben, Show nem bírta tovább. Láttuk egy hatalmas Superplex-et a sarokból, a ring azonban állva maradt. Ezt követte egy Running Powerslam és Strowman kopogtatott.

A mérkőzést követően Strowman üzent Lesnarnak, hogy ez vár rá is a jövőben. Nem volt elég a győzelem, nekivágta Show-t a ketrec egyik oldalának ami azonnal kitört.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-09-05

    […] WWE RAW 2017. szeptember 4. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.