WWE RAW 2017. szeptember 11. – Összefoglaló

A szeptember 11.-ei RAW egy megemlékezéssel indul a 2001. szeptember 11.-ei terrortámadásra, az aréna néma csöndben és sötétségben. Kezdetét veszi az adás, bejelentésre kerülnek az este fénypontjai.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Felhangzik Roman Reigns zenéje aki érkezik is a ringbe, hisz ma este Jason Jordan lesz az ellenfele.

Roman Reigns vs. Jason Jordan

A meccs lassan veszi kezdetét, de végül jön aminek jönnie kell. Roman felpörögne, de Jordan fordít egy szép dobással. A meccs következő hosszú perceiben mindkét srácnak jut bőven tér, hisz adok és kapok szituáció alakult ki közöttük. Jason nagyon jól állta a sarat a Big Dog felett, a tuskísérletnél azonban Reigns mindig kitört. Reigns nagyon nincs meccsben Jasonnel ellentétben! Akrobatikus ugrások, rúgások következnek majd egy feladásos fogás is, de Reigns továbbra is kitart.

Reigns hirtelen csap le, egy Superman Punch és egy Spear elég a győzelméhez. A küzdelem után Reigns jó arc módjára gratulál Jasonnek!

A győzelem után Cena indul meg a színfalak mögül, ugyanis van egy pár szava a Big Dog-hoz.

Cena azzal indít, hogy Roman vajon most mit fog mondani hisz az a bizonyos újonc majdnem legyőzte őt is. Roman válasza erre az szimplán, hogy egy király meccset vívott.. Cena erre nem képes. Olyan meccseket csinált az elmúlt két évben amit Cena egész karrierje alatt nem volt képes.

Cena annyit válaszol, hogy hagyja beszélni Romant. Azt gondolja magáról, hogy a főnök errefelé de csak azért, mert senki nem volt képes az ellenkezőjét bizonyítani. Na de ő, ezért jött ide. Roman megtanulja mi a kudarc. Cena szerint Roman eladja magát a bizonyos srácnak, de nagyon nem az. Hamarosan eljön a perc amikor szétrúgja a seggét.

Reigns folytatja a vitát miszerint a WWE-nek nincs szüksége Cenára, ellenkezőleg; Cenának van szüksége a WWE-re, mivel nélküle nem tud érvényesülni Hollywoodba.


Sasha Banks vs. Emma

Ültetőmeccset láthattunk a hölgyek között melyet Sasha könnyedén nyert meg.

Az összecsapás után kapunk egy promó videót miképp Asuka hamarosan érkezik a RAW-ra!


Brock Lesnar zenéje hangzik fel, érkezik is a regnáló Universal Bajnok Paul Heyman kíséretében. Mr. Heyman szokás szerint bemutatja az úriembert, majd mi másról kezdene beszélni mint Braun Strowmanről.

Heyman azzal indít, hogy első alkalomnál járunk amikor a fogadási odds-ok Lesnar ellen szólnak a STREAK megtörése óta. Egy visszatekintést láthatunk ahogy Strowman elpusztította Lesnart, ez pedig csak ara emlékezteti Mr. Heyman-t, hogy a BEAST meghódította The Rock-ot, Ric Flairt, RVD-t és Undertakert. Jelenleg Brock Lesnar ellenfele egy nagyobb és erősebb ember, de nincs másképp most sem a helyzet mint az szokott lenni. Mr. Heyman a ringbe invitálja ügyfele ellenfelét, aki érkezik is. Egyből kezdődik az összecsapás, Strowman jobban kezdene de egy Suplex gazdája lesz. Azonnal felkel és már repül is a Chokeslam Lesnarnak amit a Powerslam követ.


Bray Wyatt vs. Goldust

Egy ültetőmeccset kaptunk ismét melyben Wyatt könnyű győzelmet aratott, a küzdelem után pedig elkezdte Goldust arcáról lefelé törölni a festéket amire megérkezett Finn Bálor. Bálor menteni próbált, Wyatt pedig meghátrált.


Cesaro & Sheamus vs. Gallows & Anderson

A küzdelem nem kezdődött el, mivel a kommentátori asztalnál helyet foglaló Rollins & Ambrose párossal kerültek bunyóba, majd csatlakoztak Gallowsék is.


Kurt Angle az irodájában a Tag Team bajnokokkal, megnyugtatja őket és elmondja, hogy ma este egy 8 fős Tag Team csata tagjai lesznek.


Elias vs. Kalisto

Elias sima győzelmet aratott a kis luchador ellen.


John Cena vs. Braun Strowman

Cena gyorsan szeretett volna a meccs végére érni. Nekilendült Strowmannek, de hiába. Az Óriás a meccs nagy részében dominált és ez nem is csökkent hosszú percekig. Egy idő után Cena sebességre kapcsolt és felvette a harcot. Nem kellett sok, Strowman újra rákapcsolt és végül annyira belemerült az ütközetbe, hogy DQ lett a meccs vége. Felkapta a lépcső egyik darabját és érkezett is a Powerslam Cenával a vállán.


The Miz vs. Enzo

A meccs vége DQ lett, mivel Miz csapata megtámadta Enzot.


Gallows & Anderson, Sheamus & Cesaro vs. Rollins & Ambrose & Hardy Boyz – 8 fős Tag Team Mérkőzés

Igazi main event meccs amit látnod kell. A győzelmet végül Rollinsék szerezték meg, könnyedén intézték el Andersont.


Folytatás a ma esti SmackDown LIVE-val ami a kékeket illeti, a RAW pedig természetesen érkezik jövőhét hétfőn.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-09-14

    […] WWE RAW 2017. szeptember 11. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.