WWE RAW 2017. szeptember 18. – Összefoglaló

Az utolsó megállóhoz is megérkeztünk a vasárnapi No Mercy előtt. Sok mindenre számíthattunk, hisz John Cena és Brock Lesnar sem volt helyileg az adáson.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


A WWE először megemlékezik a napokban elhunyt WWE Hall of Famer-re, Bobby Heenan-ra. Nyugodjék békében!


Kurt Angle nyitja az adást, mikrofont ragad majd köszönt minket az adáson. A GM felvezeti a vasárnapi PPV-t, közli velünk, hogy micsoda összecsapásokat láthatunk majd. Jön egy Cena kontra Reigns küzdelem, valamint a két nehézsúlyú; Lesnar & Strowman csatája is. Folytatni nem tudja mondandóját, hisz megérkezik az IC Bajnok – The Miz.

Angle mindenek előtt gratulál Miznek az apasághoz. Miz nem nagyon kér ebből, inkább a No Mercyre tér ki. Angle hirdeti a PPV-t, azonban nélküle. Miznek nagyon nem tetszik a helyzet, hisz már két PPV-n nem került megvédésre a címe. Angle elmondja, hogy épp erről lett volna szó de megzavarta.. Ma este kerül megrendezésre egy négy fős csata Matt Hardy, Jeff Hardy, Elias és Jason Jordan között – a győztes pedig szembenéz Mizzel vasárnap. Miz elfogadja a kihívókat, azonban Jasonnel nem ért egyet.. Szerinte vannak sokkal jobb szupersztárok akik megérdemlik, például Curtis Axel vagy éppen Bo Dallas.

Miznek ennyi nem elég és tovább szívózik főnökével. Megérkezik Jason Jordan aki ennek véget vetne és megkéri apját, hogy csinálja több személyesre a küzdelmet és had kerüljön bele Axel és Dallas is. Nyomatékosan kéri meg Mizt Jason, hogy hagyja abba apja sértegetését vagy nem lesz jó vége. Elszakad a cérna és nekiesik Miznek, majd emelt fővel távozik.


Jasont és Kurt Anglet láthatjuk a színfalak mögött. Jason ideges, apja pedig nyugtatja. Elmondja, hogy nem mindig eshet neki embereknek indulatból.. Gondolkozzon. Ma este nyerje meg a küzdelmet, vasárnap pedig győzze le Mizt a bajnoki övért.


Alexa Bliss vs. Nia Jax

Alexa célja egyértelmű volt, távol maradni Niatól. Nem sokáig tartott ez és nem is bírt. Nia folyton támadott, Alexa egyszer csak távozni próbált de megjelent Sasha aki visszadobta őt a ringbe. Nia felkapta és egy Samoan Drop után kopogtatta a bajnokot.

Ünneplésre nem volt idő, hisz Sasha azonnal megtámadta Niat hátulról. Könnyedén a földön is tartotta, majd egyszer csak felhangzott Bayley zenéje – itt van, visszatért. Hárman próbálták a földön tartani Niat, végül sikerült. Ezután jött ő és Sasha akciója a bajnok ellen, sikerrel.


Cesaro & Sheamus vs. Ambrose & Rollins vs. The Club

Kapjuk ám a nagyobb kaliberű meccseket folyton. Mindegyik csapat komolyan állt a küzdelemhez, de nem nagyon tudtak egy ideig győzelmet szerezni. Sok lehetőség adódott Gallowsék és Sheamuséknek, de nem tudtak vele élni. Sheamus kifektette Andersont és megnyerte maguknak a küzdelmet.. Ambrose és Rollins el sem hitte, hogy mi történt.


Időközben kiderül, hogy Bayley is részt vesz a hölgyek címmérkőzésében vasárnap, így már egy Fatal 5-Way csatát láthatunk.


Mizt és csapatát láthatjuk az öltözőben. Beszédet várnak főnöküktől, de nem kapnak. Miz esze csak Angle-n és fián jár, hogy leckéztesse meg őket és tartsa távol Jasont a címtől. Mindeközben Dallas és Axel is kijelenti, hogy vasárnap nem adják könnyen magukat.


Angle telefonál, majd megérkezik Goldust. Arcfestés nélkül érkezett, így szeretne meccset Bray Wyatt ellen. Dustin Rhodesként. Végül sikerül meggyőznie a GM-et, így lehetősége lesz ma este Wyatt ellen.


Apollo Crews vs. Curt Hawkins

Hawkins próbálkozott, de Apolloé lett a győzelem. Curt sorozatban 115x kapott ki.


Interjút látunk Brock Lesnar és Braun Strowman között, persze nem egymás mellett. Michael Cole-t az érdekli, hogy milyen érzés esélytelenebbnek lenni. Mit gondol erről a Fenevad.. Mr. Heyman válaszol erre, hogy Undertaker ellen is esélytelenebb volt ügyfele, azonban megverte. Strowman is megverte, meghódította, de nem fog nyerni.

Strowman következik, szerinte nincs miről beszélni. Ő nem beszél, hanem cselekszik. Kifektette Brock Lesnart amire ezelőtt senki nem volt képes. Heyman egyetért, szerinte nem lehet felkészülni erre. Lesnar elismeri Strowmant, erős srác. Eddig senki sem tudott felállni a Suplexe után, de Strowman igen.

Strowman kijelenti, hogy nem csak feláll Suplex Cityből hanem eltemeti. Mr. Heyman elmondja, hogy felébredt a fenevad. Brock tudja nagyon jól, hogy nem elég egy Suplex. Egy kirándulás kell Suplex City-ben. Strowman magabiztos, akármit mondhatnak. Ő cselekszik. Vasárnap győz és új Universal bajnokot avatunk. Brock megköszöni Strowmannek, hogy felébresztette és új-erős kihívást csinált neki. Találkozunk vasárnap, Suplex City Bitch!


Roman Reigns érkezik a ringbe, ki másról is beszélhetne, mint John Cenaról.

Reigns továbbra is tartja azt a mondását amit múlt héten mondott; John Cena a legnagyobb dumás a WWE-ben. Valóban jól beszél, de néha sok hülyeséget is vele együtt. Főképp azt, hogy Roman Reigns a következő John Cena. Ez nagyon nincs így.. Roman szerint Cena a legnagyobb képmutató aki valaha belépett a WWE ringjébe. Ezt Cena maga is elmondja, ha hallani szeretnénk. Egy kis videó összeállítást kapunk 2012-ből amikor Cena pont nem ezt csinálta, hanem az ellenkezőjét. The Rock ellen.

Roman felteszi a kérdést: Látni szeretnénk ma este John Cena-t? A közönség egyetért, Reigns pedig tudja, hogy nincs itt Cena ezért hazudott. A No Mercy-n azt láthatjuk amit a WrestleMania 28-on; Cena kikap egy újabb Samoaitól. Roman búcsúzik , majd távozik.


Bray Wyatt vs. Dustin Rhodes (Goldust)

Goldust törleszteni próbált, kevésbé sikerült. Jól irányította a meccset, Wyattnek komoly perceket kellett megélnie. Wyatt folyamatosan csak védekezett, egy rossz pillanatban pedig érkezett a Sister Abigail amivel kopogtatta Dustint.


Enzo Amore érkezett volna a ringbe, azonban megérkezett Braun Strowman is. Strowman csak szórakozni akart és a földbe tiporta Enzot. Ezzel nem volt vége a szenvedésnek, megérkezett Neville is aki kihasználta a helyzetet.


Elias vs. Matt Hardy vs. Jeff Hardy vs. Jason Jordan vs. Curtis Axel vs. Bo Dallas – 6 fős küzdelem az IC Bajnoki cím kihívói jogáért

Küzdelem a javából. A tét nagy volt, ezért mindenki támadott mindenkit. Láthattuk a Hardy testvérek párharcát is, de Miz beavatkozását is. A győzelmet végül Jason Jordan szerezte meg, így ő biztosan ott lesz a No Mercy-n Miz ellen.


Kicsi face-off, aztán Miz támadott. Jason könnyedén teperte le a bajnokot, de a túlerő győzött. Miz emberei megtámadták, majd Miz kijelentette, hogy vasárnap sikeresen címet véd.

Ezzel zárult az adás, folytatás vasárnap – immáron a 2017-es No Mercy PPV-vel!

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-09-26

    […] WWE RAW 2017. szeptember 18. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.