WWE RAW 2017. szeptember 25. – Összefoglaló

A PPV utáni RAW izgalmakkal teli jelentkezett, hisz a Miz TV vendége Roman Reigns volt és gondolhatjuk, hogy mi sült ki abból.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Miz és csapata nyitják az adást, hisz érkezik a Miz TV melynek vendége Roman Reigns lesz. Miz felhozza születendő gyermekét, hogy a RAW után ünneplés veszi kezdetét, de most koncentráljunk a Miz TV vendégére – Roman Reigns-re!

Roman helyet foglal, majd Miz azzal indít, hogy hihetetlen évet tudhat magáénak a Big Dog; visszavonultatta Undertaker-t és tegnap este megverte John Cena-t. Roman elmondja, hogy most már tiszteli John Cena-t aki 15 éven keresztül hátán vitte a céget, büszke arra, hogy letudta győzni – karrierje legnagyobb nyereménye. Tegnap este ő is ünnepelt, nem aludt sokat és fáj a háta. Nem érti, hogy ma este miért ül itt és beszélget az idióta Mizzel.

Miznek nagyon nem tetszik ez a fajta kijelentés és kezdődik is a vita. Elmondj, hogy ebben a ringben ő az egyetlen srác. Az egyetlen fickó aki bajnoknak mondhatja magát. Jason Jordan-t is vesztesnek hívja, de Roman szerint nem így van. Jason egy igazán jó szupersztár, Miz nem jutott volna semmire sem Dallas és Axel nélkül. Egy az egyben még soha nem verte meg Jason Jordan-t.. Miz szerint pont Roman beszél erről aki a múltban szintén két szupersztár támogatását élvezhette. Senki nem emlékezne a Shield-re, ha a Miztourage 5 éve lenne itt. Mi lenne itt ha a Miztourage és a Shield összecsapnának egymással? Kíváncsian kérdezi Miz. A közönségből kitör az “IGEN” chant, Roman pedig halálra neveti magát.

Roman szerint simán megvernék Mizt és a csapatát, de nincs ok aggodalomra, hisz nem fog megtörténni. Mindannyiuk a saját dolgával van elfoglalva és őt is egyetlen cél hajtja, mégpedig a Universal Bajnoki öv – azaz Brock Lesnar.

Miznek nem tetszenek Roman szavai. Az, hogy egy másik bajnokot hoz fel a Miz TV-ben illetve tiszteletlen vele és csapatával. Előadja magát, hogy micsoda srác pedig sosem volt még Universal Bajnok. Mi van azokkal a dolgokkal amikor Samoa Joe lefojtotta? Amikor Braun Strowman legyőzte? Amikor Brock Lesnar őt fektette ki a SummerSlam-en? Miz amióta ideérkezett, azóta a műsort tartja szem előtt. A bajnoki címről nem is beszélve, hisz nem lenne jelentőségű nélküle.

Roman-nek elege lett, szerinte jöhet a bunyó. Miz látni valóan nem kér ebből és távozni is szeretne csapatával, de ekkor felhangzik Kurt Angle zenéje. A GM elmondja, hogy tetszik Roman ötlete. Roman Reigns és Miz ma este, na és persze Dallas és Axel se menjenek sehová hisz nekik azonnal kezdődik a meccsük.


Matt Hardy & Jason Jordan vs. The Miztourage

A sérült Jeff a ring mellől szemlélte az eseményeket, Matt és Jason  egy igen kemény csatát vívtak Miz csapatával. A győzelmet is sikerült megszerezniük, Jason elfoglalta Axel-t – Matt pedig a befejező mozdulatának köszönhetően kifektette Dallas-t.


Elias vs. Apollo Crews

Visszavágó küzdelem vasárnapról, amire számítottunk. A győzelmet ismét Elias szerezte meg, semmi nehézség nélkül.


Braun Strowman vs. Dean Ambrose

A küzdelem előtt érdemes megjegyezni, hogy Curt Hawkins érkezett volna a ringbe azonban megérkezett Strowman aki dühösebb volt, mint valaha és elpusztította Hawkins-t. Mikrofont ragadott az óriás ezután és ellenfelet követelt amire személyesen Dean Ambrose jelentkezett.

Ambrose senkitől nem fél, lehet az bármekkora. A küzdelem kezdetét vette, de nem nagyon jutott neki sok szerep. Strowman dominált és meg is szerezte a győzelmet a Powerslam-nek köszönhetően.


Ambrose szenved a színfalak mögött, mikor Rollins jelenik meg egy kis jéggel. Rollins felhívja Ambrose figyelmét, hogy nem jó amit tesz. Kihat a csapatukra is, de ennek ellenére megakarja bosszulni társa fájdalmát, ezért jövőhéten megküzd Braun Strowman ellen!


Alexa Bliss a ringben és szomorú. Röviden és tömören nem érti a rajongókat akiktől igazából támogatást és szeretetet várt, de csalódást okoztak. Legyőzött tegnap éjjel négy hölgyet és csak arról lehet olvasni, hogy hogyan tovább Bayley-nek illetve Sasha-nak. Na meg persze a hamarosan debütáló Asuka-nak. Nincsenek tisztában a jelennel, ő itt az egyetlen királynő.

Megérkezik Mickie James, hogy ezzel ellentmondjon. Őt még nem győzte le és azért van itt, hogy szemébe mondja amit korábban a RAW Talk-ban mondott. Alexa tiszteli Mickie-t és ezért is hozta vissza a szervezethez. Egyike volt azoknak akiken felnőtt. Mickie-t le öregezi magyarul, de őt felpofozza és le is rúgja.


Seth Rollins vs. Dean Ambrose

Rollins győzelem, probléma nélkül.


Roman Reigns vs. The Miz

Miz csapata próbálta kizökkenteni Reigns-t de nem jártak sikerrel. A Big Dog megszerezte a győzelmet, azonban a vége a következő lett:


Finn Bálor vs. Goldust

Sima győzelem Bálortól.


Nia Jax & Emma vs. Sasha Banks & Bayley

Sasha és Bayley győzelem.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-09-27

    […] WWE RAW 2017. szeptember 25. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.