WWE RAW 2017. október 2. – Összefoglaló

Az október 2-ai adás egy megemlékezéssel indul a Las Vegasi terrortámadásra. 1 perces néma csendben áll az egész Roster és a közönség is.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Ezt követően rögtön visszatekintünk a múltheti adásra ahol Roman Reigns összetűzésbe keveredett Mizzel. Az arénába kapcsol a kamera, rögtön érkezik Seth Rollins és Braun Strowman!

Seth Rollins vs. Braun Strowman

Rollins megszerette volna bosszulni társa múltheti vereségét, ezért kihívást indított Braun felé aki szívesen fogadta el. A küzdelem hasonló volt a múlthetihez, bár Rollins részemről jobban fejfájást okozott a nagy embernek. Több kísérletet is tett a győzelemhez, azonban nem járt sikerrel. Braun lecsapott a Powerslammel és megnyerte a küzdelmet!

A nagy ember a győzelem után távozóra fogta volna, azonban inkább játszadozni szeretett volna Seth-tel. Visszafordult, de a társa segítségére igyekvő Ambrose-nak sikerült mentenie. Így ő kapott egy sort.

Közel nem volt vége, hisz megérkeztek a korábbi Tag Team Bajnokok is és ők is lerendezték a bajnokokat.


Mickie James-t látjuk a színfalak mögött sétálni, majd belefut Alicia Fox és Emma párosába. Mindkét hölgy nevet, valamint elmondják, hogy kapott egy csomagot. Mickie megtalálja a csomagot ami egy doboz és felnőtt pelenkák vannak benne. A hölgy kikel magából és Alexa-t kezdi keresni, majd mikor az öltözőjébe kopog – ott Nia Jax várja és közli vele, hogy nem ér rá Little Miss Bliss kisasszony. Ha harcot akar akkor egy igazi hölggyel lépjen ringbe, ő Nia. Mickie könnyedén fogadja el a kihívást.

Ezt követően Kurt Angle bejelentette, hogy Alexa Bliss ellenfele Mickie James lesz a RAW Női Bajnoki övére.


Bray Wyatt beteges promó szerűségét látjuk, valami sötét és füstös helyről jelentkezik jelenleg. Folyamatosan azt kezdi mondogatni, hogy “ő soha nem hazudott nekem”.. Utalás talán Sister Abigailre?


Elias vs. Titus O’ Neil

Elias nagyon könnyed győzelmet aratott a nagy ember felett. Wao.


Nia Jax vs. Mickie James

A küzdelmet irányította Nia. Mickie nem nagyon tudott mit tenni, amikor mégis és eléggé, tuskísérletet tett, de Alexa beavatkozott a küzdelembe így DQ lett a vége. A bajnok kidobta a ringből kihívóját, azonban ő felállt és lecsapott egy hatalmas Superkick-el!


Matt Hardy & Jason Jordan vs. The Club

Az összecsapást Matt és Anderson kezdik, de nem kell sokat várni a pacsira. Mindkét oldalon. Jason meccsbe kerülésének köszönhetően sikerült terelt nyerniük és kitakarítják a ringet. Reklám után már közel sem ez a helyzet, hisz a Club könnyedén tartja kezében a meccset.

Folytatódik a meccs és teljesen kialakul az adok-kapok szituáció. Hol Jordanék hol pedig Andersonék kerülnek fölénybe. Percek múlva kivonják a forgalomból Jordant, Matt-et pedig kopogtatják a Magic Killerrel.


Visszatérve Dana Warrior-t látjuk a ringben a RAW hölgyeivel és három olyan hölggyel akik mellrák túlélők. A háttérben az összes RAW birkózó Unleash Your Warrior pólót hord, ezt követően pedig kiosztásra kerül három tiszteletbeli féle bajnoki cím a három hölgynek. Szép szegmens!


The Miz vs. Roman Reigns – Interkontinentális Bajnoki címmérkőzés

Már a bevonulásnál hivatalossá tették, hogy valóban érkezik a Shield újraegyesülése. Miz és csapata nem megszokottan, hanem a régi Shield-es bevonulást választották – avagy a közönségen keresztül.

A küzdelem még kezdetét sem vette, Roman úgy döntött, hogy először eljátszik a két erőemberrel. Kezelésbe vette Curtis Axelt és Bo Dallast is. Először egy-egy öklös gazdái lettek, majd folytatódott teljesen az arénán keresztül a bunyó ahol Roman egy székkel kedveskedett feléjük. Elintézte őket, majd következett Miz.

Roman először könnyedén irányított, de nem tarthatott örökké ez sem. A bajnok feltámadt és tudta irányítani a Big Dog-ot. De ezt sem sokáig. Roman több tuskísérletet próbált, de nem járt sikerrel. Felpörögnek az események, Roman készült volna befejezni a küzdelmet de Miz fordított a befejező mozdulatával – 1,2,3 – Roman azonban kitör!

Roman folytatta volna, azonban meglepő módon megérkezett Sheamus és Cesaro, majd DQ lett a meccs vége. Elkapták Romant és szépen el is intézték Mizzel együtt. Jött a Shield-es féle Powerbomb is.. Érdekesen állunk…

A jövőheti Miz TV vendége Sheamus és Cesaro lesz.


Finn Bálor érkezik aki szerint itt van Denverben a Bálor Club. Mint mondja szeret harcolni, szokás szerint Bray Wyattről lesz szó. Nevezheti magát Wyatt bármilyen Istennek, nem az. Nem az, csak egy gyáva alak. Bálor kijelenti, hogy a nagy Wyatt vesztett a Démon ellen a SummerSlam-en és vesztett az “Ember” ellen is a No Mercy-n. Kereshet akármilyen kifogást, de tudja, hogy fél és gyáva. Wyatt nem tudja megverni, jöjjön ki ide és nézzen szembe vele.

Wyatt megjelenik a kivetítőn és továbbra is a “soha nem hazudott nekem-et” mondogatja. Mint mondja, figyelmeztette az embereket Bálorról. Hazugnak hívja Bálort, hogy hitelt szerezzen a Démon létrehozásában. Azt akarja, hogy Bálor megmutassa neki az igazi arcát. Azt akarja, hogy hozza ki a Démont. “Abigail életben van és haldoklik, hogy találkozzon veled.” – mondja Wyatt. Wyatt arca megváltozik és nevetni kezd ahogy egy nő nevet.. Wow, hát ő jön? Mit teszel?


Bayley & Sasha Banks vs. Emma & Alicia Fox

Egyenlő erők uralták a csatát. A győzelmet nem tudták megszereznék Emmaék, de jól dolgoztak együtt.


A színfalak mögött vagyunk ahol Roman Reigns nyalogatja a sebeit.. ám megjelenik mellette Dean Ambrose.. aztán pedig Seth Rollins. Libabőrös pillanatok következnek, az aréna felrobban. Egymásra néznek, majd bólogatnak. Az adás ezennel véget ért, biztosak lehetünk a Shield újraegyesülésében – kérdés, hogy milyen ellenféllel néznek majd szembe a TLC-n!

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-10-03

    […] a tegnapi RAW-ra támaszkodnunk bizonyítékként, de számtalan hír rebbent fel az elmúlt hetekben az egykori […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.