WWE RAW 2017. október 9. – Összefoglaló

Visszatekintéssel indítunk a múltheti adásra ahol Miz viccelődött az egykori Shield-es bevonulással aztán pedig ringbe szállt Roman Reigns ellen. Ha ez nem lett volna elég – Sheamus és Cesaro párosával a földbe tiporták a Big Dog-ot.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


A kamerák az arénába kapcsolnak ahol már Miz és Axel várakoznak, hisz megrendezésre kerül a Miz TV. Miz közli, hogy megrendezésre kerül a Mizzie második része. A múlthétről lesz szó, avagy a Big Dog – Roman Reingsről.

Miz az első díjat Curtis Axelnek adja a kitartásért. Axel elveszi a díjat és elmondja, hogy ezt Dallasnak szenteli. Ő nem lehet itt ma este Reigns verése miatt. A második díj Roman Reigns megsemmisítéséért jár és a tulajdonosai… Sheamus és Cesaro!

A ringbe érkeznek majd átveszik a díjat. Sheamus köszönetet mondd a tömegnek, igazán értékelik. Miznek is köszönetet mondd, igazán megtisztelő. Végül megköszöni Roman Reignsnek is amiért minden elkövetett. A zuhanásnál még jobban megakarta verni. Cesaro csak annyit mondd, hogy köszöni Ambrosenak és Rollinsnak amiért kiverték a fogait, mert ez elég ok arra, hogy ismét megverjék őket.

Miz elmondja, hogy hallotta a pletykákat miszerint a Shield újraegyesül. A bajnok szerint ez nem fog megtörténni, a Shield a múlté. Ők egy másik korszak. Letelt az idejük, a Miztourage átlépte őket. Múlthéten olyat tettek amire se Undertaker, se Brock Lesnar és se John Cena nem volt képes: elintézték a Big Dog-ot. Végül Miz kiosztja az utolsó díjat amit a WWE legnagyobb arca és kutyája kap, nem más mint: saját maga.

Folytatnák, de felhangzik Roman Reigns zenéje. Reigns csak a rámpáig érkezik majd elmondja, hogy egy lehetősége van Miznek távozni a ringjéből. Miz szerint Roman gyáva, mindig csak beszél. A közönség tombol és azt kezdik el skandálni, hogy “SHIELD”.. Miz megkéri őket, hogy fogják be. Azt javasolja Reignsnek, hogy menjen és keresse meg Sethet és Deant hisz a pletykált Shield-egyesülés is olyan, mint ő; semmi, de hatalmas hype.

Roman egyszerűen annyit mondd, hogy: Pletykák? Ki beszélt itt pletykákról? Ekkor aztán felhangzik Dean Ambrose zenéje, aztán pedig őt követi Seth Rollins.. Teljes a SHIELD, a közönség pedig tombol.

Várakoznak, majd elindulnak a ring felé és elintézik mindannyiukat. Miz menekülőre fogná, de elkapják és érkezik is a jól megszokott Shield féle Triple Powerbomb!


Jason Jordan vs. Karl Anderson

Perces meccs amit hol az egyik fél, hol pedig a másik uralt. A meccs végére Jason felpörgött és a Neckbreaker után megszerezte a győzelmet.


Miz az orvosi szobában, majd megérkezik Kurt Angle. Miz panaszkodik, Angle pedig azt mondja ne aggódjon. Főeseményben lesz a TLC-n – ő, Sheamus és Cesaro összecsap a Shield-del egy igazi Tables, Chairs és Ladders meccsen. Miz dühös.


Elias vs. Apollo Crews

A küzdelem előtt egy kis műsort rendezett Titus O’ Neil Elias nagy kíváncsiságára. A küzdelmet végig uralta Elias, de Crews is okozott neki fejfájást. A WWE vándorzenésze a Neckbreaker után kopogtatta ellenfelét.


Enzo Amore érkezik a ringbe, a szokásos bemutatkozást követően pedig Kurt Angleről és Kalistoról szeretne szót ejteni. Enzo elmondja, hogy Kalisto hivatalosan is aláírt a RAW-hoz és meg is támadta őt. Ha ez nem lett volna elég, Angle még egy címmérkőzést is kiírt számára a TLC-re – szintén Kalisto ellen.

Megérkezik a GM, immáron szemtől-szembe. Enzo elmondja, hogy van valami amiről beszélniük kellene. Előkapja a szerződést, majd kérdőre vonja főnökét. Angle elmondja, hogy igen aláírta ezt a szerződést. Enzo nem örül, főleg nem Kalistonak. Megtámadta és még címmérkőzést is kap.. Enzo továbbra is hajthatatlan és közli, hogy márpedig nem fogja megvédeni a bajnoki címet. Angle szerint ez nem így van. Végül Enzo azzal a feltétellel védi meg bajnoki övét a TLC-n ha ma főeseményben lesz. Angle elfogadja a feltételt, majd kezet fognak. Enzo örül és táncolni kezd, miközben Angle kifelé veszi az irányt. A rámpán megáll és elmondja, hogy Enzo megvédeni kényszerül ma este a bajnoki övét Kalisto ellen egy Lumberjack meccs keretein belül.


Braun Strowman vs. Matt Hardy

Matt kicsit sem riadt vissza az Óriástól. Pofonokkal kezdett, aztán még a ringből is kipenderítette. Matt egy DDT-vel hatalmas előnyhöz jutott, ezután pedig még a Twist To Fate-t is sikerült beadnia, de Strowman azonnal kitört. Strowman feltámadt és egy Running Powerslam után megszerezte a győzelmet.

Itt még közel sincs vége, Strowman játszadozni szeretett volna Matt-tel. Kifelé indul, azonban meglepetés éri.. Megjelennek a Shield-tagok és megtámadják a nagy embert. Mindannyiuknak elintézetlen ügyük van vele, ezért egy közös verés és egy Spear után jöhetett is a Triple Powerbomb az asztalra. A közönség felrobban!


A színfalak mögött vagyunk ahol Seth, Roman és Reigns sétálnak és nagyon örülnek. Interjú következik, mindannyian azt mondják, hogy visszatértek és erősebbek mint valaha. Ők hárman azok akik életben tartják az üzletet. – tett hozzá Reigns. Seth szerint csak… #BelieveThat.


Mickie James érkezik a ringbe. Tömören elmondja, hogy elege lett Alexaból. Sokszor hitte azt, hogy nem tartozik ide a kora vagy egyéb okok miatt, de nem. Mostantól csak egy dolog hajtja, a hetes szám – a TLC-n legyőzi Alexa Blisst és megszerzi a Raw Women’s Championship-et. Alexa megérkezett a szólás jogán, de semmi nem történt. Alexa ismét alulmaradt.


Miz beszélget Angle-lel a TLC meccsükről. Készek kiállni a Shield ellen, azonban szeretnének még egy tagot a bandába. A Shield-nek teljesen mindegy, hogy hány sráccal küzdenek meg. Szeretné bemutatni új társukat aki nem más, mint Braun Strowman! Kurt Angle elfogadja, ezért hivatalosítsa egy handicap-meccsre.


Finn Bálor a ringben. Bálor Wyattről ejt néhány szót, plusz Abigailről is. Bálor szerint Wyatt egy vírus: mindig csak szaporodik a hazugságokkal. Wyatt nyugodt szívvel hozhatja a nővért, de sem ő, sem a Bálor Club, sem pedig a Démon nem fél tőle.

Wyatt a kivetítőn és elmondja, hogy tőle nem fog félni de Abigailtől igen. Wyatt felfedi a sokak által várt Abigail-t.. De semmi extrémet nem látunk, csak Wyatt-et kifestve nővé és más hanggal. Szerinte a férfiak másak. Ő más. Ismeri a világot ami egy gonosz hely. Abigail lefogja győzni Bálort. Azt javasolja Bálornak, hogy fusson.


Sasha Banks vs. Emma vs. Alicia Fox vs. Dana Brooke vs. Bayley – Kihívói jog Asuka ellen a TLC-n

Mint azt tudjuk, hogy szinte mindegyik hölgy le van védve ezért csak a pletykált ellenfél jöhetett szóba Asuka ellen. Emma egy kihasználást követően megszerezte a győzelmet, ezzel igazolta a pletykákat.


Enzo Amore (c) vs. Kalisto – Cruiserweight Lumberjack Match

Főeseményben ismét a cirkálók. A küzdelemben csak Kalisto irányított. Fura módon inkább Kalisto mellett voksoltak a társak és segítettek is neki. Enzo egy tuskísérlethez eljutott, de akkor Mustafa Ali kihúzta a ringből Kalistot és megvédte a vereségtől. Ezután Kalisto rákapcsolt és egy Salida del Sol után kopogtatta Enzo Amoret – megnyerve a WWE CRUISERWEIGHT CHAMPIONSHIP-et!


Folytatás jövő héten. A TLC főeseménye pedig The Shield kontra Miz, Sheamus & Cesaro & Braun Strowman. Jövő héten pedig Roman Reigns ellen lép ringbe Braun Strowman egy STEEL CAGE meccs keretein belül.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.