WWE RAW 2017. október 16. – Összefoglaló

A TLC előtti utolsó RAW Portlandból jelentkezik, várhattuk ezt az adást hisz két igen nagy küzdelemre vártunk és elvarrásra került néhány viszályszál.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást Kurt Angle nyitja, köszönt minket majd elmondja, hogy véglegesen összeállt a Shield formáció. Rollins, Ambrose & Reigns ellenfele a TLC-n Miz, Cesaro & Sheamus valamint Braun Strowman lesz. Ma csak erre szeretne összpontosítani. Mondandóját nem tudja befejezni, hisz felhangzik a már jól ismert Sierra, Hotel, India, Echo, Lima, Delta, SHIELD.. Avagy a Shield bevonuló zenéje és már érkeznek is úgy ahogy 3 évvel ezelőtt. A közönség tombol a ringbe érkezéskor pedig felhangzik a “THIS IS AWESOME” skandálás!

Angle megkérdezi a közönséget, hogy hallja-e a Shieldet? A közönség persze tombol. Angle átadja Reignsnek a mikrofont, ő pedig kijelenti, hogy ez egy jó választás volt. Mert ha a Shield megérkezik akkor két választásod van: elhagyod a ringet, vagy megvárod míg megérkeznek és szét lesz rúgva a segged. Rollins mondja Reignsnek, hogy maradjon nyugodt. Szerinte kiváló érzés, sőt csodálatos érzés. A dolgok teljesek és a Shield az első mérkőzését 5 évvel ezelőtt a TLC-n nyerte meg. Aznap éjjel ők uraltak mindent. Egy napon azt hitte, hogy minden elment.. De most újra itt állhat a testvéreivel, mert a PAJZS visszatért és erősebb mint valaha. Ambrose veszi át a mikrofont és az asztalokról, székekről és létrákról beszél. Miz, Sheamus és Cesaro valamint Braun Strowman háborúra készülhetnek a mesterekkel. Ambrose kihívja őket, most jöjjenek ide és adjanak egy kis ízelítőt Portland közönségének.

Váratnak magukra, de megérkeznek mindannyian a rámpáig. Angle megállítja őket és tudtunkra adja, hogy csak vasárnap láthatjuk a meccset. Ma este a történelmet fog írni maga szerint. Sheamus és Cesaro lehetőséget kapnak Rollins és Ambrose Tag Team öveire, Reigs pedig Strowmannel csap össze egy Steel Cage mérkőzésen.


Elias, Gallows & Anderson vs. Jason Jordan, Titus O’ Neil, Apollo Crews

Perces 6-fős Tag Team meccs amit Jordanék tudtak megnyerni Apollo Powerbombja után.


Következik a Miz TV, a vendég pedig Braun Strowman lesz.

A ringben Miz, Sheamus és Cesaro valamint Curtis Axel. Miz azzal indít, hogy az adás elején megállította őket Angle. Sheamus és Cesaro lehetőséget kapnak ma Rollins és Ambrose öveire. Cesaro egy igen nehezen érthető promót vág le a fogai hiányossága miatt, így nem is érteni. Sheamus szerint ma este háromfelé törik a Shield-et.

Miz a Shieldet totálisan feleslegesnek tartja. Csak nosztalgia cselekedet. Végül bemutatja vendégét, Braun Strowmant!

Strowman megérkezik és szerinte a Shield ma este összetört volna. Neki az a célja, hogy szétszedje a Shieldet darabokra. Addig amíg örökké meg nem szűnnek. Ma este Reigns-el lesz egy ringben, sőt cellában. Az ajtók be lesznek zárva így Reigns sehová nem tud majd elmenekülni.

Miz feleleveníti Ambrose mondatát, hogy ők szembenéznek 4-5 emberrel is. A kihívást elfogadják. Így vasárnap öten fognak ringbe lépni az Igazság Vérebeivel szemben. Miz bejelentené az ötödik emberüket, azonban megérkezik Kurt Angle. Angle Miz tudtára adja, hogy ezért bizonyítania kell ma este. Ezért ha Braun Strowman képes lesz megverni Roman Reignst a cellában akkor megkapják az ötödik embert. Amennyiben ez nem sikerül – a mérkőzés visszatér a 3 a 3 elleni összecsapásra. Strowman elfogadja. Angle távozna, azonban elfelejtett valamit; ma este, hogy elkerüljék a káoszt – mindenki el van tiltva a ring körül.


Sasha Banks vs. Alicia Fox

Sasha rögtön a Bank Statementtel indít, de Alicia ekkor még kitör. Percek múlva újra beveti Sasha a mozdulatát és megyeri a küzdelmet.


A backstageben Alicia támadja meg Sashat és közli vele, hogy megfogja tanulni, hogy tisztelje őt. A támadást végül a sporik tudták megtörni, de ezzel végül aláírták a vasárnapi küzdelmüket. Sasha Banks kontra Alicia Fox vasárnap!


Dean Ambrose & Seth Rollins (c) vs. Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team Championship Match

Ambrose és Sheamus kezdte az összecsapást, Sheamus pedig jobban kezdett valamivel. Ambrosetól jött a pacsi és közös erővel a ringen kívülre tessékelték a Kelta harcost. Rollins meccsben, itt már Sheamuséktől a csapatmunka meglátszott. Közös erővel a földön tudták tartani. Kínos perceket élt át Rollins addig míg ki nem dobta Cesarot a ringből. Nehezen, de bepacsizta Ambroset aki újult erővel támadt. Tuskísérlet következett Cesaroéktól, de Rollins mentett. Felpörögtek a srácok a meccs végére és a közös munka meghozta gyümölcsét, csattantak a finisherek és a sikeresen címvédők és továbbra is bajnokok; Dean Ambrose és Seth Rollins!


Axel az öltözőben. Mint mondja, szeretne ringbe lépni vasárnap a PPV-n ami ráadásul a szülővárosában kerül megrendezésre. Ő az ötödik csapattag, ha Braun képes lesz nyerni ma este. Viszont ha nem sikerül a győzelem, akkor nem csak ő hanem Braun sem szerepelhet a meccsben. Küzdeni akarnak Romannel mindannyian, ezért Axel el is indul megkeresni a Big Dog-ot..


Bálor a Démonnal várja Abigail nővért. Érezte, hogy valóban létezik, várja. A saját démonával megöli Abigail-t.


Alexa Bliss & Emma vs. Bayley & Mickie James

Győzelem Mickietől, de erre számíthattunk is.


Axel megtalálja a Shieldet amikor éppen beszélgetnek. Miz megindul Axel keresésére és hát megtalálja. Ledöbben, hisz fejjel lefelé lóg Axel. Fel lett kötve és alaposan el lett verve a Shield által.


Braun Strowman vs. Roman Reigns – Steel Cage mérkőzés

Strowman jobban indít, perceken belül tuskísérlet egy dobás után, de Roman kitör. Roman mászni kezd kifelé, de Strowman megállítja és nekirohan. Elsőre sikerül, második próbálkozásnál már Roman elugrik. Roman feltámad és egy Samoan Droppot követően megpróbálja a tuskísérletet, de nem jár sikerrel. Mászni kezd kifelé, de feltűnik Sheamus és Cesaro. Ezt persze Rollins és Ambrose sem hagyja, így ők is megérkeznek és bunyóba is kezdenek.

Strowman felkel és egy hihetetlen Superplexxel visszarántja Reignst a ringbe. Tuskísérlet, de Reigns kitör. Mindeközben Rollinsék folytatják a a bunyót a ringen kívül és teljesen a színfalak mögött kötnek ki. Egy olyan helyen kötnek ki ahová bezárhatóak és meg is érkezik MIZ és bezárja őket oda. Vissza az arénába ahol Reigns és Strowman is mászni próbált. Nem sikerül, Strowman pedig ráesik a kötelekre is zuhanásnál.

Jön egy Superman Puch, jönne a következő és csodás módon sikerül is! Érkezne a Spear, de… Felhangzik egy zene amit már nagyon régen hallottunk. Mindenki tudja, hogy ki érkezett meg – KANE. Mindeközben folytatódik a küzdelem, Reigns lecsap egy hatalmas Spearrel de nem tudja kihasználni, hisz a ring alól kimászik Kane és meglepi kettő Chokeslammel, valamint egy Tumbstonenal. Strowman is beszáll a bunyóba két Powerslammel amiből nem tud szabadulni Roman Reigns! A győztes Braun Strowman és az ötödik személy Mizék csapatába; KANE.


Micsoda adás, micsoda befejezés. A Shield visszatért a régi kerékvágásba és Kane is. Vajon miért? Ott volt 5 éve a Shield elleni meccsen és azért tért vissza, vagy mert megbosszulja testvére visszavonulását amit maga Roman Reigns okozott?!

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-10-17

    […] WWE RAW 2017. október 16. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.