WWE RAW 2017. október 23. – Összefoglaló / Vörös vs. Kék

Természetesen visszatekintéssel indul az adás a tegnap éjjeli TLC-re ahol a főeseményben Seth Rollins, Dean Ambrose és a GM, Kurt Angle szerzett győzelmet egy király meccs után.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


A kamerák az arénába kapcsolnak ahol a GM, Kurt Angle zenéje hangzik fel elsőként. Érkezik a ringbe, első szava pedig: Köszönöm! Angle elmondja, hogy minden történetnek van kezdete, középső része és egy vége. Tegnap egy új fejezet nyílt meg előtte. Mikor beavatták a Hall of Fame-be, nem gondolta, hogy valaha is ringbe fog lépni. De megtörtént, 11 év után először lépett ringbe a WWE-ben. Angle elmondja amit már tudunk, hogy a Survivor Series idén közös PPV lesz. Ezért a gálán; Alexa Bliss megküzd Natalyaval, Miz megküzd Baron Corbinnal, Seth Rollins & Dean Ambrose megküzdenek az Uso ikrekkel valamint Jinder Mahal megküzd Brock Lesnarral, amennyiben ma este Lesnar elfogadja a kihívását. Nincs vége, hisz hátra van egy-egy eliminációs küzdelem mind az uraktól, mind pedig a hölgyektől. Távozóra fogná, de megérkezik The Miz.

Miz szerint ez az ő show-ja. Szerinte Angle önző volt tegnap éjjel, hogy belépjen Reigns királyságába avagy a helyére. Miz jobbnak látja azt, ha Angle lemondd a GM szerepéről. Angle szerint szó sem lehet ilyenről. Mizék támadnának, de megérkezik Rollins és Ambrose. Következő az este első mérkőzése ahol egy vendégszereplő is lesz, még pedig AJ STYLES!


AJ Styles, Dean Ambrose & Seth Rollins vs. The Miz, Sheamus & Cesaro

Még mindig sokk alatt, de a meccs kezdődik. Rollins és csapata irányítani tud, percek múlva Sheamus-nek sikerül egy pacsi és megérkezik Cesaro, újult erővel. Érdemlegeset nem tud alkotni, Rollins meccsben és picit tud csak foglalkozni Cesaro-val hisz a közönség AJ Styles-t szeretné a meccsbe.. Megérkezik Styles és megtörné Cesaro picike uralmát, de Cesaro okos és lerántja Styles-t a kötélen keresztül aminek köszönhetően kizökken a formájából.

Másodpercek múlva már más a helyzet és hárman támadják Styles-t aminek végül az eredménye, hogy megérkeznek Rollinsék és takarítani kezdenek közös erővel. Miz és csapata kirepül a ringből – Styles-ék pedig rájuk. Reklámról visszajövünk és ekkor Sheamusék tartják kezükben a meccset. Ambrose felébred és meccsbe hozza Rollins-t aki könnyedén takarít. Tuskísérlet, de Sheamus ment. Mindenki üt azt akit ér, káosz a ringben. Rollins és Miz marad a ringben, Rollins pedig elszenved egy DDT-t de sikerül kitörnie a számolásnál. Káosz uralkodik, a ringben egyszer csak Cesaro és Styles marad. Megérkeznek a többiek is, de ők inkább egymást teszik el az útból. Styles értékesíti a Phenomenal Forearm-ot Cesaro-n és megnyeri maguknak a küzdelmet!

A srácok ünnepelnek de megérkezik Kane aki takarításba fog, persze ehhez Mizék is csatlakoznak.


Kane továbbra is a ringben marad és egy visszatekintést láthatunk ahogy tegnap elbánik Braun Strowmannel. Mikrofont ragad és elmondja amit tegnap látott az egy rakás szemét volt. Ő volt és lesz is az egyetlen szörnyeteg, nem Braun Strowman. Kane meccset szeretne. Jöjjön aki szeretne. Végül meg is érkezik, az a valaki nem más mint Finn Bálor!


Kane vs. Finn Bálor

A meccsben Bálor pörgött, de minden hiába volt a Nagy Vörös Szörnnyel szemben. Három kemény Chokeslam után elsöpörte Bálort.


Angle telefonál a színfalak mögött amikor megérkezik Shane McMahon. Ölelés után jöhet a beszélgetés, Angle érdeklődik Shane állapota miatt. Shane közli, hogy jól van és gyógyulgat. Angle megköszöni azt, hogy Styles a RAW-n van jelenleg és mindig szívesen látja itt. Szerinte a vörösek legyőzik a kékeket a Survivor Series-en, Shane pedig az ellenkezőjét állítja: a kékek megsemmisítik a RAW-t.


Asuka vs. Emma

Visszavágó mérkőzés, de itt sem várhattunk csodás. Asuka tovább menetel.


Alexa Bliss a ringben. A RAW Női hölgye Mickie James-ről kezd beszélni, mint a jövőbeli Hall of Fame legújabb tagja. Röviden és tömören elmondja azt, hogy nem kap tiszteletet. Mindenki más, ezért fel is hoz két példát, az egyik AJ Styles a másik pedig Finn Bálor. A két brand ellenére egyetlen Királynő van a WWE-ben, az pedig ő. Mickie James szakítja félbe egy DDT-vel, majd közli a bajnokkal, hogy igen ezt megérdemli.


Elias vs. Jason Jordan

TLC ismétlés következett. Jordan győzelemmel ismét.


Brock Lesnar és Paul Heyman érkezik a ringbe, hogy válaszoljanak Jinder Mahal kihívására.

A bevonulást követően érkezik a szokásos bemutatkozás Heyman részéről, majd a beszéd. Mr. Heyman szerint valakinek baja van Vitathatatlan kifejezéssel. Pedig Brock Lesnar valóban az. Brock Lesnar a WWE történelem egyik legmeghatározóbb alakja. Ez vitathatatlan.

De beszéljünk Jinder Mahal-ról. Itt most nem Goldberg-ről, Samoa Joe-ról vagy épp Braun Strowman-ről van szó. De Jinder Mahal? Az a Jinder Mahal aki a Singh-testvérekkel van együtt? Ő nem egyenlő Brock Lesnarral. Amikor WWE Bajnokokra gondolunk akkor olyan emberek jutnak eszünkbe, mint Bruno Sammartino, Randy Savage, Triple H, John Cena és végül ügyfele, Brock Lesnar. Megtörtént a Shake-Up avagy a szupersztár cserék. Heyman szerint mindig az az első számú brand ahol Brock Lesnar van. Nos, szóval. Brock Lesnar elfogadja Jinder Mahal kihívását és Heyman szerint Mahal egyenesen megy Suplex City-be!


Sasha Banks vs. Alicia Fox vs. Bayley

Szót sem ejtenénk. Foxy győzött.


Kurt Angle a ringben, hogy bejelentse a Team RAW-t. Előtte még beszél a Survivor Series-ről, hogy csupa bajnok vs. bajnok meccseket láthatunk. Na de kezdjük.. Kezdenénk, de felhangzik Shane McMahon zenéje és Kurt Angle ledöbben, mikor meglátja a SmackDown LIVE szupersztárjait Shane mögött a közönségen keresztül közeledve. Shane megérkezik a ringben és annyit közöl Angle-lel, hogy ostrom alatt.

Angle elindul kifelé, Shane pedig parancsot ad a kékeknek, hogy gyerünk! A kékek megindulnak és akit csak érnek azt ütnek. Első áldozatuk Titus O’Neil és Apollo Crews. A hölgyek sem maradnak ki a buliból, pontosabban Sasha, Foxy, Mickie és Bayley. Carmella, Natalya és Becky takarít.

Menetelünk tovább mikor Dean Ambrose és Seth Rollins próbálja megállítani a srácokat, de minden hiába. Rusev és Corbin megfogják Angle-t és a ringbe cipelik Shane parancsára. Shane annyit mondd Angle-nek, hogy a Survivor Series-en befejezik azt amit elkezdtek! It’s true, It’s damn true!


Ezzel véget ért az adás, folytatás ma éjjel a kékeknél! Nagyon várós este elé nézünk, erősen biztos, hogy a RAW sztárjai is tiszteletüket teszik ma a kékeknél!

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

  1. 2017-10-24

    […] WWE RAW 2017. október 23. – Összefoglaló […]

  2. 2017-10-26

    […] WWE RAW 2017. október 23. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.