WWE RAW 2017. október 30. – Összefoglaló

Az októberi hónap utolsó RAW adása Baltimoreból jelentkezett és választ kaptunk azokra a dolgokra, mint például kik lesznek a Survivor Series 5-5 fős csapat résztvevő valamint arra a sok pletykára ami az utóbbi napokban felmerült.

You are watching on sportslinks

   
Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


A kamerák az arénába kapcsolnak ahol Kurt Angle-t látjuk a ringben, a RAW rosterét pedig a rámpán. Angle üdvözöl mindenkit és közli velünk, hogy a ma este egy kicsit más lesz. Mindenki látta, hogy mi történt múlt héten; Shane McMahon-t túlságosan a barátomnak hittem és ezt a RAW bánta meg. Angle elnézést kér és kijelenti, hogy a tehetségeknek mekkorát kellett fizetni. Szerinte ő miatta történt az eset de ígéri, hogy soha többé nem fog előfordulni. Folytatná, azonban egy nagyon rég hallott zene hangzik fel, még hozzá visszatért Stephanie McMahon!


Steph az adás előtt még szólna pár szót. Nem engedheti meg Angle-nek, hogy ilyenkor elindítsa a show-t. Üdvözöl minket az adáson és elmondja, hogy kicsit hiányzott ez neki. Mondandóját azzal folytatja amit már mi is tudunk, hogy január 22.-én lesz a Monday Night RAW 25. éves. Édesapját, Vince McMahon-t idézi, hogy az elmúlt 25 év nagyon jó volt de ez még csak a kezdet. Amikor apja felvette Angle-t – teljes mértékben támogatta azt és azt hiszi, hogy kiváló munkát végzett.

Egyúttal a cérna is elszakad a főnökasszonynál mégpedig nyilván nem tetszett neki testvére, Shane McMahon múlt heti akciója de Angle is nagyon manipulatív.. A vita teljesen addig fajult míg Steph kijelentette, hogy Kurt Angle lesz a Survivor Series 5-fős csapatkapitánya! Eredményeket vár, amennyiben nem lesznek – új GM-et kapunk, Angle pedig távozóra fogja.

 


Bayley vs. Alicia Fox helyett Nia Jax

A visszatérő Nia jobban kezd, természetesen dominál a Hugger lánnyal szemben. Hosszú és fájdalmas perceket él át Bayley, de eljön az ő ideje is – igaz nagyon kicsit. Nia másodpercek múlva megszerzi a győzelmet és ezzel biztosítsa a helyét a női 5-fős csapatban a Survivor Series-re – habár a meccs tétje nem ez volt, de Alicia őt választotta.


Nia vonul kifelé, ismét egy rég nem hallott zene hangzik fel, még pedig visszatér Samoa Joe is! Reklám után a ringben vannak a kamerák, Joe elmondta véleményét a visszatérésről; nem hiányzott neki senki. A rajongók ordítják a nevét, de őt ez nem érdekli. Tiszteletnek vele szemben. Ellenfelet szeretne. Most.


Samoa Joe vs. Apollo Crews

Már a jelentkezésnél tudtuk a meccs kimenetelét. Joe visszatérésekor könnyed győzelmet szerzett – értékesítve a Clutch-ot. A mérkőzést követően Titus próbált keménykedni, de ráfázott.


The Miz (c) vs. Matt Hardy – Interkontinentális bajnoki címmérkőzés

Még az adás elején került bejelentésre a címmérkőzés Kurt Angle jóvoltából.

A mérkőzést uralta az adok-kapok szituáció. Matt jobban kezdett, Miz pedig szokásosan nem kért ebből a mérkőzésből sem. Kezdetét vette végül a meccs és Miz fölénybe került. Itt jött a sorozat adok-kapok majd ismét Matt kapcsolt fel és próbált dominálni. Próbálta volna megnyerni a meccset – egyúttal az IC bajnoki övet de Mizanian felgyorsított és értékesítette a Skull-Crushing Finale-t amivel sikeresen megvédte bajnoki övét.


Asuka vs. Stacie Cullen

Jobbert kapott Asuka amit könnyedén intézett el.


Kurt Angle-t látjuk az irodájában amikor épp telefonálna, de megpillanat valakit akit mi nem. Pánikba esik és ordibálni kezd az adóvevőbe segítségért-  mondván; itt vannak, itt vannak. A kamera arrébb megy és megpillantjuk Daniel Bryan-t!

Bryan megnyugtatná Angle-t, hogy nyugodjon meg. Csak ő van itt és senki más. Neki sem tetszett Shane múlt heti akciója, megtette az intézkedéseket és bocsánatot szeretne kérni. Angle nem hisz neki, kijelenti, hogy találkoznak a Survivor Series-en és a Team RAW megsemmisíti a kékeket!


Bryan-t látjuk reklám és egy kis videóösszefoglaló után, éppen Angle irodájában telefonál. Kialszanak a fények és felbukkan Kane aki megragadja és egy Chokeslammel jutalmazza a kékek GM-ét.


Finn Bálor vs. Cesaro

Cesaro próbált érvényesülni, kissé sikerült az Ír mellett. A meccs vége felé még Sheamus is próbált avatkozni a meccsbe de Bálor időben kapcsolt és kopogtatta a Svájcit.

Bálor a győzelem után vonul kifelé, de Kane érkezik a meccséhez és ha már itt van akkor ismét elintézi.


Kane vs. Seth Rollins

A meccs lassan kezdődött el ám annál érdekesebben ért véget. Seth mikor fölénybe került akkor érkeztek meg a ring mellett helyet foglaló Sheamus és Cesaro aki megtámadták Ambrose-t és ezzel elterelték Seth figyelmét – visszatérve a ringbe Kane lecsapott egy Chokeslammel és megnyerte a küzdelmet.

Ambrose próbált a meccs után segíteni testvérének, de minden hiába. Cesaroék segítettek Kane-nek és könnyedé intézték el őket.


A színfalak mögött láthatjuk ahogy elszállítják Daniel Bryan-t.


Heath Slater & Rhyno def. Luke Gallows & Karl Anderson in an All Hallow’s Eve Trick or Street Fight

Győzelem Rhyno-tól és Slater-től..


Alexa Bliss (c) vs. Mickie James – RAW Női bajnoki címmérkőzés

A TLC meccs visszavágóját láthattuk ahol Bliss kisasszony megvédte bajnoki címét.


Miz, Bo Dallas és Curtis Axel próbáltak a főmeccs közben távozni egy limuzinnal amikor egy kukásautó jelent meg és egy meglepetés abban. Braun Strowman érkezett meg és alapos takarításba kezdett.

Mizék menekülőre fogták, de Strowman-t ez nem akadályozta meg. Utánuk futott és megkezdődött az alapos takarítás, csúnyán elbánt Mizzel és csapatával!


Ezzel zárult a vörösek adása, folytatás ma éjjel a SmackDown LIVE-val!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.