WWE RAW 2017. november 6. – Összefoglaló

Megérkezett a novemberi hónap első RAW-ja ami jóval rövidebb, de annál lényegre törőbbre sikeredett.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adás a Miz TV-vel indult ahol az Interkontinentális bajnok Survivor Series ellenfeléről, Baron Corbinról ejtett néhány szót. Kurt Angle megérkezik amiből az következik – köszönhetően a múlt heti adásnak ahol Kane megtámadta Daniel Bryan-t. The Miz ellenfele ma este Braun Strowman lesz. Miz nagyon nem örül a helyzetnek, de nincs választása.


Jason Jordan vs. Elias – Guitar-on-a-Pole Match

Elias a meccs előtt adott koncertet a közönségnek amire megérkezett Jason. A gitárt ő is bírta érvényesíteni amivel megnyerte a mérkőzést.


Asuka vs. Stacy Coates

A Holnap Császárnője menetel tovább és tovább.


Finn Bálor vs. Samoa Joe

Joe először Titus O’Neillel küzdött volna meg, de a bevonulás közben megtámadta aminek a bírók vetettek véget. Joe kihívást indított ezután a vörösek felé amire Finn Bálor jelentkezett! Joe el sem hitte, mikor meghallotta egykori NXT-s ellenfelét de itt van! Ezt a nagy kaliberű meccset nem kellett volna ellőni szerintem, de megtörtént. A mérkőzésnek győztese nem született, azonban akció igen.. A meccset követően bejelentésre került, hogy Bálor és Joe is a Team RAW tagja!


Sasha Banks & Bayley vs. Alicia Fox & Nia Jax

A győzelmet Sashaék nyerték meg és ez pont elég volt ahhoz, hogy Alicia meghívja őt a Team RAW női csapatába.


Braun Strowman vs. The Miz

Strowman pusztított addig a pillanatig amíg meg nem érkezett Kane. Ő sem tudott érdemlegest csinálni amivel megállította volna a Monster Among Men-t – Strowman elpusztított mindenkit akit csak ért.


Enzo Amore vs. Pete Dunne – Champion vs. Champion

Enzo jött beszélni de vereség lett a vége. A WWE UK bajnok, Pete Dunne debütált a fő rosteren és első győzelmét Enzo ellen tudhatja.


Seth Rollins & Dean Ambrose (c) vs. Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team Bajnoki címmérkőzés

A srácok között annyira jól működik a kémia, hogy hihetetlen. Meg is kapták ahhoz az időt, hogy király meccset tegyenek le az asztalra. Rendkívül jó meccset hoztak, a küzdelem közben megjelentek a New Day-es srácok és ennek köszönhetően elterelték mindenki figyelmét – Sheamus és Cesaro időben kapcsolt, kihasználták a helyzetet és megnyerték a RAW Tag Team bajnoki öveket!

Ez mellett Kurt Angle összehívott mindenkit mert azt hitte ismét érkezik egy támadás a SmackDown felől, de tévedett – minden hiába.


Ezzel zárult a vörösek adása ami Manchesterből jelentkezett. Az adás közben bejelentésre került, hogy Roman Reigns helyét Jason Jordan veszi át, így tehát teljes a RAW csapata:

  • Kurt Angle, Braun Strowman, Finn Bálor, Samoa Joe és Jason Jordan

Folytatás ma este a SmackDown LIVE-val!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.