WWE RAW 2017. november 13. – Összefoglaló

Megérkeztünk az utolsó megállóhoz a Survivor Series előtt – ami a vöröseket illeti. Több kérdésre is választ kaptunk és egy olyan adást láttunk amiben egy hatalmas visszatérő lepett meg minket.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Elsőként Stephanie McMahon érkezik a ringbe, de nem várat sokat és maga mellé hívatja Kurt Angle-t.

Steph egyértelműséggel próbálta darabokra szedni Angle-t. Kifejtette a problémáit és legfőképp a Team RAW-val volt problémája. Rátér arra, hogy megbánta, hogy Angle-t nevezte ki a RAW kapitányának. Azt sem érti, hogy Jason Jordan miért került be a vörösek csapatába.. Steph szerint John Cena-t kellett volna a vörösek csapatába invitálni, mint utolsó ember.. A hölgy újra feleleveníti, hogy mi is van téten Angle számára vasárnap; ha veszít a RAW csapat, akkor… Befejezni nem tudja, hisz felhangzik a már nagyon nagyon ismert…

Sierra, Hotel, India, Echo, Lima, Delta —- SHIELD!

A főirányító nem tudja végig mondani azt, hogy ha veszít Angle akkor távozóra fogja. Rollins, Ambrose és a frissen visszatérő Roman Reigns megérkezik a ringbe, hogy Kurt Angle-t megvédjék. A srácok kiállnak főnökük mellett, Steph pedig őket is szét akarja szedni azzal, hogy felhozza a Tag Team övek elvesztését és ami Reigns-t illeti: a hiányzás. Reigns szerint inkább az a kérdés, hogy Steph merrefelé járt az elmúlt 7-8 hónapban.. Pontosabban a WrestleMania 33 óta amikor egy asztalon kötött ki Triple H miatt. Nincs más tovább, harcot akarnak. Nekik senki sem parancsol, azt csinálnak amit akarnak.

Kihívják a New Day-t a Survivor Series-re, ezzel igazolva a pletykákat.


Bayley vs. Mickie James vs. Dana Brooke

Hm. Vártuk nagyon Paige-t, de nem jött. A meccsben szerepük volt a ring mellett helyet foglaló hölgyeknek is, Dana győzelme kiesett – innentől pedig jött a papírforma, Bayley megsemmisítette Mickie-t és megnyerte a küzdelmet.


Kurt Angle irodájában tört ki kész káosz. A következő küzdelmek kerültek kiírásra ma estére;

  • Braun Strowman vs. Kane
  • Jason Jordan vs. Bray Wyatt
  • Bálor és Samoa Joe vs. Gallows és Anderson

Ezután következett egy Miz TV amiben nem túl sok dolog történt, a vasárnapi PPV-t vezették fel.


Jason Jordan vs. Bray Wyatt

A győzelmet Wyatt nem tudta megszerezni, de csúnyán elbánt Kurt Angle fiával. A közönségnek is tetszett.


Jason nyalja sebeit a színfalak mögött amikor megérkezik Angle. Jason győzködi apját, hogy képes lesz harcolni továbbra is a Survivor Series csapatban, de apja bizonytalan ebben a kijelentésben és fontolóra is vette, hogy kihagyja fiát a csapatból.


Brock Lesnar érkezik Paul Heyman kíséretében. Mr. Heyman okokat mesél, hogy miért is iratkozzunk fel a WWE Network-re. Dicséri AJ Styles-t és amit képvisel. Legyőzte John Cena-t, Shane McMahon-t és Jinder Mahal-t is. Életükben először találkoznak egymással, Brock Lesnar és AJ Styles. Universal Bajnok kontra WWE Bajnok. Styles az elitbe tartozik, de nem élheti túl SUPLEX CITY-t.


The Miz & Sheamus & Cesaro vs. The Shield

A Shield elpusztította Mizt és a BAR-t. Vigyázz, New Day!


Kurt Angle érkezik a ringbe újra. Sajnálja, de egy igen rossz hírt kell közölnie. Irányítóként nehéz döntéseket kell, hogy meghozzon és most is ez történt. Az este elején fia, Jason megsérült és nem lesz képes harcolni vasárnap a Team RAW csapatot képviselve. Bejelentené az új tagot, miközben Jason is megérkezett és próbálta apját győzködni, hogy igenis képes harcolni.. Jason nagyon szomorú, de tényleg. Angle nem képes rá ezért megérkezik Stephanie, hogy siessen Angle és jelentse be a Team RAW ötödik emberét!! Percek múlva sem képes megszólalni Angle, ekkor aztán………….

TIME TO PLAY THE GAMEEEE…!!!!

Triple H visszatért, a ringbe érkezve pedig egyből elkapta Angle-től a mikrofont és bejelentette az ötödik embert a Team RAW csapatába aki nem más, mint SAJÁT MAGA! Jason pedig elszenved egy Pedigree-t!


Finn Bálor & Samoa Joe vs. Gallows & Anderson

Nemrég még egymás ellen harcoltak, most pedig egy oldalon kellett helytállniuk ami sikerült.


Braun Strowman vs. Kane

Nincs mérkőzés. Nem érdekelte őket sem, látszott mindkettejükön, hogy csak egymásnak szerettek volna komoly fájdalmat okozni. Strowman újra pusztított!


Véget ért ezzel az adás, ma éjjel érkezik a SMACKDOWN LIVE ahol láthatunk RAW szupersztárokat is.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.