WWE RAW 2017. november 20. – Összefoglaló

Lezajlott a PPV utáni “földrengés” avagy a RAW legfrissebb epizódja!

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást Stephanie McMahon nyitja, jó kedvvel érkezik a főnökasszony. Köszönt minket, majd mi másról is tehetne említést, mint a tegnap éjjeli győzelmek. A RAW győzelmet aratott a SmackDown felett ahogy arra számítottak is. Testvére, Shane már ezt tudta, az arcára volt írva, kikaptak. Kurt Angle megnyugodhat, a győzelem miatt biztonságban van az állása. Maga mellé hívja azt a személyt akinek egyértelműen köszönhető a vörösek sikere – ő nem más, mint Triple H!

Hunter megérkezése után azonnal érkezik Kurt Angle nagyon idegesen aki közli a visszatérővel, hogy ha még egyszer hátba támadja akkor feldughatja ezt az állást. Most nem mint egy RAW GM, hanem mint egy olimpiai bajnok és egy Hall Of Famer szólt hozzá. Ki fogja csinálni. Megérkezik Jordan is aki szintén nagyon dühös Triple H-re. Meccset szeretne The Game ellen, most, ma este!! Steph közbeszól, hogy Angle-nek nincs joga a meccset kiírni, és amúgy is szét kapná a fiát ilyen állapotban férje, Hunter. Férje nem fél senkitől és ez épp elég volt ahhoz, hogy megérkezzen Braun Strowman. Az Óriás megérkezett és méregetni kezdték egymást, de végül nem lett bunyó. Steph kiírta az est első meccsét Jason Jordan és Braun Strowman között.


Finn Bálor vs. Samoa Joe

Jó meccs volt, de nem olyan mint a múltkori. Joe fordított és megnyerte a küzdelmet hisz Bálor szundított egyet.


Asuka vs. Dana Brooke

Asuka dominál tovább és tovább.


Miz TV következett amiben Miz vendége Roman Reigns volt. Reigns vártatva megérkezett Rollins és Ambrose párosával együtt. A vita kimenetel az lett, hogy mindenki elmondta a magáét és elintézték Miz csapatát.


Dean Ambrose vs. Sheamus

Jó küzdelem Ambrose győzelemmel.


Mickie James vs. Sasha Banks vs. Bayley vs. Alicia Fox – Fatal 4-Way meccs a kihívói jogért Alexa Bliss ellen

A hölgyek lehetőséget kaptak arra, hogy célba vegyék Little Miss Bliss aranyát. A küzdelem el sem kezdődött, hisz egy hatalmas visszatérő érkezett meg, még hozzá PAIGE! A hölgy nem egyedül érkezett, jött vele együtt Sonya Deville és Mandy Rose is az NXT-ből. A közönség felrobbant annyira örült a hölgy érkezésének. Paige visszatért és egyértelmű üzenetet küldött a vörösek hölgyeinek.


Braun Strowman vs. Jason Jordan

Kane megérkezett és megtámadta Strowmant. Ezzel DQ-t eredményezve.


The Miz (c) vs. Roman Reigns – IC Bajnoki címmérkőzés

Veszélybe került Miz IC bajnoki címe. Hát tényleg veszélybe mivel Roman Reigns legyőzte a MoneyMaker-t és ezzel elhódította tőle a címet és ezzel vált Grand Slam bajnokká!


Folytatás ma este, SMACKDOWN LIVE.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.