WWE RAW 2017. november 27. – Összefoglaló

A RAW legfrissebb epizódjában láthattuk Roman Reigns első kihívóját az Interkontinentális bajnoki címre, Paige és frissen debütáló társai magyarázatot adtak az akciókra valamint az este többi folyamán szintén láthattunk jó pár akciót.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Roman Reigns az adás nyitányában aki egyszerűen és lazán közli a közönséggel, hogy laza történéseket tudhat maga mögött. Egyesült a Shield, a Survivor Series-en leigázták a New Dayt és múlt héten legyőzte Mizt az IC Bajnoki övért. A közönség furcsa módon éltetni kezdi a friss bajnokot és elkezdik skandálni a “Megérdemled!” szócskát. Röviden közli mindenkivel, hogy most helyén van a cím és ha szeretnéd megszerezni azt akkor gyere ki arra a bizonyos udvarra és tegyél érte. Felhangzik Miz zenéje, de nem ő érkezik meg. Axel és Dallas érkezett meg akik bemutatták Reigns ellenfelét aki nem más, mint Elias.


Seth Rollins vs. Cesaro

Győzelmet szerzett Seth, ezen nincs mit firtatni. Sheamus és Ambrose nem voltak jelen az adáson magánproblémák miatt, de jövőhéten ez változni fog, hisz Rollins bejelentette; jövőhéten jönnek Ambrose-al az övekért!


Titus O’Neil vs. Samoa Joe

Joe pusztított. Könnyedén altatta el a nagy embert, megérkezett Apollo Crews is de ő sem tudott semmit tenni a Destroyerrel szemben.


Sasha érkezik a hat fős mérkőzéséhez, de aztán őt nem Bayley és Mickie követte hanem Paige és társai. A bevonulást követően Paige közli a Boss-al, hogy jól néz ki annak ellenére amit legutóbb kapott. Megtudjuk a hölgytől azt is, hogy nemrég intézték el Bayley és Mickie párosát, tehát Sasha hiába vár rájuk.

Paige magyarázatot ad arra, hogy miért is teszik azt amit. Mint mondja, régen ő volt a vezér és az a lány aki törölte a díva szócskát a WWE-ből. Mostantól csak így hívhatjuk őket: Absolution. A két lány, Mandy és Sonya kiállnak Paige mellett, megdicsérik és hűséget fogadnak. Paige egy kérdést tesz fel Sashanak, még pedig két választása van.. Csatlakozik hozzájuk, avagy úgy végzi mint Bayles és Mickie.. Sasha természetesen azonnal megtámadta a korábbi Díva bajnokot, de a túlerő győzött és a Boss-t könnyedén intézték el.


Bray Wyatt vs. Matt Hardy

Wyatt győzelem, viszont nem az érdekes. Mattnél elszakadt az a bizonyos cérna, BROKEN GIMMICK megérkezett?


Roman Reigns (c) vs. Elias – Interkontinentális B. címmérkőzés

Jó meccs volt. De tényleg. Reigns és Elias király meccset raktak le az asztalra, ezután érkezett a papírforma eredmény mely Reigns címvédését jelentette. Reigns ünnepelt, de nem sokáig.. Megérkezett Joe aki elaltatta a bajnokot és ezzel el is indította azt a bizonyos háborút közöttük.


Asuka vs. Dana Brooke

Asuka pár másodperces győzelmet aratott. Megjelent az “Absolution”, de semmi akció nem történt. Egyelőre.


Kane két ellenfelet is kapott, persze külön. Először Jordant aztán Bálort semmisítette meg. Braun Strowman végül időben érkezett meg, hogy leállítsa a Nagy Vörös Szörnyet és hivatalosan is törlesszen a múltheti tettéért.


Folytatás jövőhéten, ma éjjel SmackDown Live.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.