WWE RAW 2017. december 4. – Összefoglaló

A hónap első adása két fontosabb szegmenssel jelentkezett, először kiderült ki lesz Roman Reigns következő ellenfele, valamint Rollins & Ambrose lehetőséget kaptak a Tag Team övek visszaszerzésére.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Kurt Angle érkezik elsőként az arénába. Üdvözöl mindenkit majd kicsit beszél a ma estéről melyen láthatunk egy hatalmas Tag Team címmérkőzést, de nem csupán erről az egy mérkőzésről van szó. Ma Roman Reigns is kockára fogja tenni Interkontinentális bajnoki címét valakivel szemben. Jason Jordan szakítja félbe apját mondván, hogy ő az az ember. Jordan ma este Reignst akarja, készen áll rá. Kurt emlékezteti fiát, hogy ez lehetetlen mivel még a térdével mindig problémák vannak.. Jordant ez kicsit sem érdekli, állítása szerint debütálása óta a legjobbakkal dolgozik együtt szóval nem lehet gond. Reigns megnyerte a címet és elhozta a nyílt kihívást melyre szeretne jelentkezni, megakarja verni Roman Reignst!

Roman Reigns érkezik meg elég jó fogadtatásban. Reigns közli, hogy harcolni szeretne de nem Jordan ellen. Ő Samoa Joe-t akarja. Reigns tanácsol valamit Jordannek – mégpedig, hogy ha akar valamit akkor küzdjön érte. Ne menjen az apjához, legyen kemény és tegyen érte. Jordan szerint Reigns egy poszter fiú, Reigns ezt elismeri. Rengeteg plakáton helyet foglal de ez mind neki köszönhető, annak amit megcsinált 7 év alatt. Keményen dolgozott az évek során, ezért van ott ahol. Ha valamit szeretne Jordan akkor dolgozzon meg érte!

Samoa Joe is beszáll a buliba, a közönség hatalmas ovációval fogadja a Destroyert. Joe annyit szól, hogy szeretne leülni és tovább nézni a kemény dumálgatást. Reigns szeretné továbbra is Joe-t, Joe pedig elfogadja a kihívást. Azonban ad a Big Dognak 5 másodpercet, hogy visszavonja mivel úgy is tudja, hogy nem tudja legyőzni őt. Reigns nem vonta vissza természetesen, Joe pedig beszélni szeretett volna de Reigns leállította, hogy bizony hallgasson ez nem kicsiknek való.. Jordannek nem tetszik és meglepi Reignst hátulról egy Suplex-el ami azt követ, hogy Reigns őt szeretné ma este ellenfélnek ezek után. Joe-nak várnia kell a következő estéig!


Roman Reigns (c) vs. Jason Jordan – Interkontinentális B. címmérkőzés

A meccs végül kezdetét vette és az lett amire számítottunk. Kissé tartalmas meccs volt amiben Reigns irányított végig. Jordan bevetett mindent de ez sem volt elég a győzelemhez. Roman Reigns megvédte bajnoki címét.

A meccset követően Joe szerint Reigns kicsit fáradtnak tűnik, szóval igazán vállalja a végleges elaltatását. Joe megindul és támad, a Clutch már jönne de megérkezik Jordan hátba aki megszakítja a találkozót. Kis kakaskodás ezután, Reigns jön és lecsapja Jordant a Superman Punch-al.


Angle irodájában vagyunk ahol ő éppen telefonál. Megjelenik Jordan aki visszavágót akar Reigns ellen mert szerinte legyőzte ma Reignst.. Azonban előtte Joe-t akarja ma este! Angle kicsit próbálja észhez téríteni a fiát aki határozottabb mint valaha.. Angle megfontolja a Joe elleni meccset, most azonban menjen ki az irodájából! Joe jön a semmiből, Jordan pedig majdnem a falon távozik.


Paige vs. Sasha Banks

Természetesen mindkét oldalon volt segítség ha szükség volt rá. A küzdelemben mindkét hölgy fölényt szerzett, de Sasha nem tudott élni vele. A kisebb bezavarásnak köszönhetően Paige fordított és megnyerte a mérkőzést.

A győzelmet követően persze a támadás sem maradhatott el:


Elias jön nekünk énekelni egy sort miután nem kapott újabb lehetőséget Reigns ellen ő sem. A dalolásnak hamar vége szakad, megérkezik Braun Strowman aki igen nagy kezelésbe részesíti a vándorzenészt.

Belefogott a lépcsőkkel adagolásba is, de ekkor ő is meglepetésben részesült Kane által. A Nagy Vörös Szörny ezúttal csak a kivetítőn jelenik meg és egy üzenettel érkezett: állítása szerint Strowman eddig olyan szörnyeteg volt, hogy valójában elfelejtette milyen szörnyek között is él. Kane örömmel fogja várni a következő találkozást ami jövőhéten lesz esedékes. Nevet és távozik.


Színfalak mögött a Shield. Reigns örömmel osztja meg a srácokkal, hogy ma este mindhárman arannyal a vállukon távozhatnak. Ambrose és Rollins teljes erővel ezen lesznek ma este.


Asuka vs. Alicia Fox

ASUKA megállíthatatlan.

A győzelmet követően megjelent az ABSOLUTION akik ismét körbevették a Holnap Császárnőjét indoktalanul egyelőre. Asuka távozik, a trió pedig a ringbe lép és Paige mikrofonnal a kezében mondja, hogy ő szereti Foxyt de ezzel Mandy és Sonya nincs így.. Tudhattuk, hogy mi is következik:


Finn Bálor vs. Bo Dallas

Mr. Over a győzelemért jött ma este amit meg is szerzett.


Egy összeállítást láthatunk arról, hogy Matt Hardy hogyan is változott meg az utóbbi időben.. Hivatalosan is megérkezett a “WOKEN” ami igazából a “BROKEN” karakter. Kivetítőn Wyatt és Hardy is. Beteges amit ők fognak művelni. Matt szerint Bray Wyatt DELETE-lve lesz.


Sheamus & Cesaro (c) vs. Seth Rollins & Dean Ambrose – RAW Tag Team B. címmérkőzés

A srácok kaptak húsz percet amit ki is használtak. A kémia eddig is jól működött a srácok között, ezúttal sem okoztak csalódást. A Shield-testvéreknek bőven akadt lehetősége arra, hogy visszahódítsák Tag Team öveiket – valószínűleg ez is lett volna ha Sheamus nem záratja ki magukat..

Hamar elhitték és mi is, hogy ennyi de.. Megérkezett Kurt Angle aki újraindította a meccset és egy NO DQ-t rakott a meccsbe. Ambrose és Rollins felpörögtek és már a kezükben tartották az övet mikor megérkezett Samoa Joe aki elvette ezt az esélyt tőlük.. Letámadta a srácokat, ezt követően Sheamus és Cesaro kihasználták a helyzetet és megvédték öveiket. Reigns jött segíteni egyébként, de nem tudott semmit tenni.


Ezzel véget ért az adás, folytatás a ma éjjeli SmackDown Live-val.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.